Ταρω Ανατολής 28/10 Παρασκευή – Με το βλέμμα στο παρελθόν

taro-13

Ταρω Ανατολής 28/10 Παρασκευή – Με το βλέμμα στο παρελθόν .

 

Ταρω Ανατολής 28/10 Παρασκευή Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα .

Η κάρτα ταρω Το Άρμα: Ετοιμαστείτε…σας έρχεται και έχει πολλά νεύρα. Το απατημένο σας ταίρι, για πολλοστή φορά θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Οι μέρες μέσα στον ερωτικό Σκορπιό, σίγουρα σας οδηγούν σε παραπατήματα, αλλά για εσάς ιδίως τους εν σχέση…αυτό θα μπορούσε να σας κοστίσει, την σχέση σας. Για τους ελεύθερους…δεν χρειάζονται την άδεια κανενός….δρουν με βάση την προσωρινή ανάγκη και το ένστικτο. Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω  το Αστέρι: Το παίζετε δύσκολοι αυτήν την εποχή…αλλά δεν είναι και η καλύτερη συμπεριφορά,  για να σας δώσει περισσότερη σημασία το άτομο που σας ενδιαφέρει.

Οι μέρες με μια σελήνη στον Τοξότη σας δίνουν φως και πολλές ευκαιρίες για να μπορέσετε να λύσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Οι ελεύθεροι, θα έχουν ιστορίες από το παρελθόν που θα τους θυμηθούν.

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01

Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Η μόνιμη δυσαρμονία που υπάρχει μέσα στην ερωτική σας ζωή…σας βάζει μέχρι τις 08/11 σε βαθιές σκέψεις. Αυτοί που έχουν στην ζωή τους και τρίτη – παράλληλη κατάσταση, ίσως αποκαλυφτούν τα μυστικά τους, από τρίτο αφερέγγυο άτομο του οικείου τους περιβάλλοντος. Οι μέρες του Νοεμβρίου έχουν πολλά ακόμα να φανερώσουν…ακόμα και καρμικούς έρωτες στους αδέσμευτους. Προσέχετε λοιπόν τι λετε και που.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Πηγή προβλημάτων θα γίνει το κοινωνικό σας περιβάλλον. Σε αυτό ευθύνεστε εσείς που έχετε κάνει την προσωπική σας ζωή βορά σε όλους. Για αυτούς που στον εργασιακό τους χώρο έχουν ερωτικά πλεξίματα, θα πρέπει να προσπαθήσουν να ξεκαθαρίσουν την θέση τους. Οι μέρες από την αρχή του Νοεμβρίου θα δώσουν τις ευκαιρίες και τις καλές ‘ δικαιολογίες’ για να ξεφορτωθείτε οτιδήποτε είναι επικίνδυνο.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/10 Ερωτικά ξεκαθαρίσματα – Αντρικές κουβέντες

μελλοντολόγος

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο  Αρχιερέας: Έχετε κάνει μια σοβαρή και ποιοτική συναισθηματική επένδυση και δεν σκέπτεστε καν,  να την χάσετε. Οι Λέοντες  των μεσαίων  μοιρών, θα καταφέρουν μέσα από συνεχή και σωστό  διάλογο να δώσουν  ευκαιρία πάλι  στην ερωτική τους σχέση, που έχει παγώσει. Για τους γεννημένους του δευτέρου 10ημέρου, αν έχουν διπλή ζωή, καλύτερα να προχωρήσουν μέσα στον Νοέμβριο σε αυστηρά ξεκαθαρίσματα.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Μην αφήνετε τίποτα έτσι εύκολα και  απλά στην τύχη του… δεν θα ολοκληρωθεί όπως το θέλετε Οι Παρθένοι που έχουν την θετική και καλή  διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να τα βρουν με το άτομο που τους ενδιαφέρει… θα αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις  σε προσεχείς επικοινωνίες και συναντήσεις. Μέχρι τότε…. μην δηλώνετε και μην κάνετε ανακοινώσεις σε τρίτα άτομα και σίγουρα μην λετε τις ερωτικές προθέσεις σας. Οι γεννημένοι του μεσαίου  10ημέρου, που έχουν στην καθημερινότητα τους νέο   έρωτα θα μπορέσουν να εξελίξουν αυτή κατάσταση πολύ πιο γρήγορα.

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia-zwdia-88-optimizedΔιαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 28/10 Παρασκευή Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την ερωτική σας ζωή είναι πρόχειρος και ανώριμος. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, είτε είστε σε σχέση είτε είναι μια καλή γνωριμία… θα πρέπει να το προσεγγίσετε με  πιο επιδέξιο και διπλωματικό τρόπο. Οι μέρες από τις 04/11 μέχρι και τα μέσα του, είναι ιδανικές. Για αυτούς που παίζουν, ας είναι πιο εγκρατείς καθώς η κίνηση του Άρη σε επόμενες μοίρες  θα φέρει εντάσεις και διάσπαση.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Μιλήστε πιο καθαρά και με επιχειρήματα στον άνθρωπο σας. Δεν γίνεστε κατανοητοί με το να εννοείτε και να φαντάζεστε! Μιλήστε πιο ευθέως στον άνθρωπο σας και αναμείνατε τις αντιδράσεις που σίγουρα όποιες και να είναι θα φωτίσουν το θολό τοπίο … που μόνο σας καθυστερεί.  Όσοι Σκορπιοί έχουν γεννηθείς στις τελευταίες μοίρες του ζωδιου, είναι πιθανόν σε σχετική ευκολία να τολμήσουν να μιλήσουν για οριστικό χωρισμό και απομάκρυνση

Ερωτική Τύχη: 07/10

zodia provlepseis

Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Οι σκέψεις είναι πολλές και ο χρόνος της οριστικής απόφασης κοντά. Οι μέρες μέχρι την Πανσέληνο στις 08/11, δεν είναι οι καλύτερες αστρολογικά για μόνιμες αλλαγές ζωής. Για αυτούς που σκέφτονται τον χωρισμό σαν την μοναδική διέξοδο – λύση θα πρέπει να έχουν κατά νου, ότι ο κυβερνήτης τους από τις 17 -11 θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς. Αναμονή… πολλά είναι αυτά που θα φανερωθούν.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Κρεμασμένος

Η κάρτα ταρω ο Κρεμασμένος : Οι βλέψεις σας για δέσμευση με τον άνθρωπο που σας έχει κεντρίσει τον τελευταίο καιρό την προσοχή, είναι υπερβολικές και θα σας απογοητεύσουν σύντομα. Οι όψεις της Σελήνης μέχρι την Δευτέρα 02/11, θα σας φανερώσουν αλήθειες και λεπτομέρειες που ακόμα δεν γνωρίζετε, ή ακόμα και  δεν σας άφησαν να τις δείτε. Για τους Αιγόκερους του 1ου δεκαημέρου, πολλά αυτά που θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν με την λογική του να επιλεχτεί μόνο κάτι ποιοτικό και κοντά στις δικές τους προδιαγραφές.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 29-31/10 Ερωτικά ξεκαθαρίσματα – Αντρικές κουβέντες

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Ανατολής 28/10 Παρασκευή Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Κρίση

Η κάρτα ταρω η Κρίση : Δοκιμάστε κάποια άλλη εναλλακτική πριν διώξετε κόσμο από την ζωή σας. Οι μέρες αυτές  με τα έντονα αστρολογικά φαινόμενα σας βάζουν σε λόγους και δράσεις υπερβολή που πιθανόν αν δεν είστε προσεχτικοί να δημιουργήσουν προβλήματα και αρκετές παρεξηγήσεις. Για αυτούς που ακόμα κρατάνε το στενάχωρο βλέμμα στο παρελθόν θα τύχουν ειδήσεων που θα τους χαροποιήσουν… χωρίς να υπάρχουν υποσχέσεις προκαταβολικά για κάτι οριστικό.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Οι δοκιμασίες και η γενικότερη ταλαιπωρία που έχετε υποστεί τους τελευταίους μήνες σας έχουν δημιουργήσει μια περίεργη ψυχολογία αλλά και απροσπέλαστη. Όλα τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας έχουν κάποιο μικρο – παράπονο από εσάς. Αν το ταίρι σας τελικά δεν μπορεί να αντιληφτεί ή να καταλάβει, τότε δεν είναι το κατάλληλο άτομο για εσάς και τις ευαισθησίες σας που έχετε σαν ζωδιο του νερού.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia