Ταρω Ανατολής 29/08 Δευτέρα

taro-13

Ταρω Ανατολής 29/08 Δευτέρα .

Ταρω Ανατολής 29/08 Δευτέρα Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17 .

Όλες οι επόμενες ημέρες είναι καλές για το πύρινο ζώδιο σας. Άρα μπορείτε να οργανώσετε αυτά που είχατε σκεφτεί όλο το Καλοκαίρι, και να τα βάλετε στην πράξη παρέα με τον σύντροφο σας. Πολλοί οι γάμοι και οι επισημοποιήσεις που θα τρέξουν μέσα στο Φθινόπωρο. Περίπλοκες σχέσεις που δεν έχουν καμία αλήθεια στα συναισθήματα που προσφέρουν, θα αποκαλυφθούν και θα τερματιστούν, χωρίς περαιτέρω συνέχεια στο επόμενο διάστημα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

 Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19

Εθελοτυφλείτε και το ξέρετε. Είναι όλα μπροστά στα μάτια σας, και εσείς αρνείστε να δείτε την αλήθεια.

Μπορεί να σας φρενάρει η ανασφάλεια και η μοναξιά, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι κάτι που μπορείτε να το συνεχίσετε για όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα.

Από τις πρώτες ημέρες του καινούργιου μήνα, αποτινάξτε από πάνω σας τη συνήθεια, εμπλακείτε σε εποικοδομητικούς διαλόγους που θα σας λυτρώσουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω Ανατολής 29/08 Δευτέρα Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18

Έχετε την ανάγκη να φύγετε από άσχημες καταστάσεις, που πια μόνο σας πληγώνουν. Οι μέρες της Παρθένου είναι ιδανικές, και με έναν κυβερνήτη να ετοιμάζεται να γίνει ανάδρομος, σας κάνει να θέλετε να φύγετε από τα ίδια και τα ίδια. Όσοι είναι ελεύθεροι, μέσα στο Σεπτέμβριο θα έχουν αισθηματικά πλησιάσματα από καινούργια άτομα. Σε πρώτο επίπεδο όμως διορθώστε την ψυχολογία σας, και θα διαπιστώσετε όλα τα όμορφα που σας περιβάλλουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03

Διασκεδάζετε ακόμη τις τελευταίες ημέρες του Καλοκαιριού. Αυτό θα συνεχιστεί και μέσα στον ερχόμενο μήνα. Είσαστε ακόμα υπό την αστρολογική εύνοια της  , που θα σας δώσει όλα τα συναισθηματικά δώρα που έχετε ζητήσει. Μπλοκαρισμένες καταστάσεις που εμπεριέχουν μισές αλήθειες, μεγάλες χιλιομετρικές αποστάσεις, τρίτα πρόσωπα, θα ανοίξουν στο πρώτο 10ήμερο του Σεπτεμβρίου.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

dream

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04

Μετρώντας τα πλην και συν στη σχέση την οποία διατηρείτε και έχετε σαν προτεραιότητα, θα διαπιστώσετε ότι πιθανόν εσείς να μην είστε η προτεραιότητα της άλλης πλευράς. Οι σχέσεις που είναι σε μια ανισορροπία, θα μπουν σε μια πορεία εκκαθάρισης. Μόνοι και πικραμένοι από πρόσφατους χωρισμούς, θα έρθουν και πάλι κοντά με παλιές αγάπες που μπορούν να τους παρηγορήσουν… και ίσως και να πάνε τα συναισθήματα και ένα βήμα πιο κάτω. Επανασύνδεση;!.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

 

 Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08

Δεν λείπουν καθόλου από την καθημερινότητα σας οι εντάσεις και οι προστριβές. Όλα τα αστρολογικά δεδομένα που στέκονται πάνω από το κεφάλι σας, είναι πιθανόν να σας αναγκάζουν να πάρετε αποφάσεις μέσα σε αυτό το Φθινόπωρο. Οι ταλαντεύσεις μπορεί να είναι μεγάλες, αλλά εσείς θα πρέπει να σταθείτε όρθιοι στα θέλω σας! Η χαλάρωση των ελεύθερων του ζωδίου, συνεχίζεται και φέρνει την καλή διάθεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 29/08 Δευτέρα Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09

Μπορείτε να πείτε ότι τα προβλήματα συναισθηματικής φύσεως έχουν πια τελειώσει, μαζί με το Καλοκαίρι. Σίγουρα δεν ήταν και ότι καλύτερο σας έτυχε, αλλά τουλάχιστον έχετε βγει αρκετά πιο κερδισμένοι, μέσα από την εμπλουτισμένη γνώση που αποκτήσατε από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Οι νέοι έρωτες έχουν την κάλυψη του πλανήτη της αγάπης, έτσι ώστε να εξελιχθούν και να καταλήξουν γρήγορα σε δεσμεύσεις και κάτι περισσότερο ίσως.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 03

Καλύτερα αυτή την εποχή να μην λέτε πολλά. Όλα είναι δύσκολα και οι επικοινωνίες ταραχώδεις. Θα παρεξηγηθείτε σίγουρα. Οι αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, μόνο κάτι άσχημο μπορούν να προκαλέσουν. Κρατήστε τα χαρτιά σας, τις σκέψεις σας και το στόμα σας κλειστό μέχρι και τις 10-09. Ακόμη και οι χωρισμένοι – τσακωμένοι σύζυγοι / σύντροφοι, θα ήταν σοφό να μην διαπραγματευτούν επανασύνδεση αυτή την εποχή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

zodia-taro-45

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21

Αν έχετε λιγάκι ακόμη υπομονή, όλα θα γίνουν. Όλοι πια γνωρίζουν τον καλό σας τον χαρακτήρα. Αυτό είναι κάτι που στους αδέσμευτους θα φέρει μια πλειάδα από καινούργια άτομα, που σίγουρα θα τους ‘στριμώξουν’ αισθηματικά. Καλό για τους ελεύθερους. Από την αντίπερα όχθη, όσοι τρέχουν πίσω από διπλές καταστάσεις, ας είναι πιο προσεχτικοί. Αποκαλύψεις, μυστικά και λάθη, θα κάνουν έναν κύκλο γύρω σας, και θα σας αναγκάσουν σε ξεκαθαρίσματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10

Πολλές από τις συνήθειες που έχετε, έχουν αλλάξει. Μια κατάσταση η οποία σας έφερε κοντά σε έναν καινούργιο άνθρωπο. Οι νέοι έρωτες του Καλοκαιριού θα προχωρήσουν εύκολα, και μέχρι να φύγει αυτό το έτος θα έχουν στεριώσει σαν δυνατές αγάπες, με προοπτική για δέσμευση. Σε μια τέτοια φάση ανανέωσης, είναι και οι μακροχρόνια δεσμευμένοι – παντρεμένοι. Μια εποχή που όλα σας υποστηρίζουν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 29-31/08 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα

tarw-taro-xartomanteia

Ταρω Ανατολής 29/08 Δευτέρα Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22

Είσαστε εντελώς ακίνητοι, και απλά παρακολουθείτε τις εξελίξεις. Ήταν ένα πρωτόγνωρο Καλοκαίρι, με πολλά πρόσωπα να μπαινοβγαίνουν στη ζωή σας, οικονομικές ανακατατάξεις και πολλές καταστάσεις να σας προβληματίζουν. Κρατήστε αυτή τη στάση, και μέχρι τη Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου . Από εκεί και πέρα πολλά θα αλλάξουν υπέρ σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01

Μην κοιτάτε… πράξτε. Το ταίρι σας εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι σε φάση αλλαγών, που εσείς είτε δεν θέλετε να αντιληφθείτε ή δεν σας ενδιαφέρει κάτι ανάλογο. Συζητήστε και πάρτε κοινές αποφάσεις, καθώς τίποτα δεν θα μείνει ίδιο. Οι χωρισμένοι που κάνουν τις προσπάθειες τους για επανένωση, ας τολμήσουν να προτείνουν – παρουσιάσουν στον άνθρωπο που αγαπούν, κάτι διαφορετικό και ελκυστικό… πια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia