Ταρω Ανατολής 29/10 Σάββατο – Το παρελθόν ξεκαθαρίζει

taro

Ταρω Ανατολής 29/10 Σάββατο

Ταρω Ανατολής 29/10 Σάββατο Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης

Η κάρτα ταρω ο Ερημίτης: Είστε το μοναδικό ζωδιο που μέχρι τις 30/10 ….θα έχει τέτοια τεράστια  επιτυχία στις επανενώσεις  ακόμα  και μετά από μήνες – χρόνια αλλά και προβληματικές  συνθήκες. Όσοι έχουν γεννηθεί το τελευταίο 10ήμερο, θα μπορέσουν μέσω διπλωματικών   και θετικών  διαλόγων να βρουν και πάλι την χρυσή τομή. Οι ‘ζωηροί’ που είναι σε σοβαρή σχέση, αλλά και οδεύουν προς μια νέα κατάσταση,  θα πρέπει να το ξανασκεφτούν και πολλάκις καθώς οι  πλανητικές και οι παρούσες  αστρολογικές όψεις, δεν υποστηρίζουν αυτήν την περίοδο τέτοιες δράσεις Ερωτική Τύχη:  08/10

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω  το Άρμα: Έχετε πει ήδη αρκετά… και έχετε προσφέρει άλλα τόσα… και αυτό πιθανόν να σας στεναχωρεί σε συναισθηματικό  επίπεδο …. καθώς δεν υπάρχει η σχετική ανταπόκριση από τον σύντροφο  σας. Οι όψεις του  Ουρανού ανάδρομου,  με την ερωτική Αφροδίτη …θα φανερώσει υπόγειες σκέψεις και άμεσες δράσεις που θα δείξουν την πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Αυτοί που είναι ακόμα μόνοι καιρό … θα θελήσουν αυτό το διάστημα να παραμείνουν τελείως  μόνοι, ακόμα και μέσα στις συναναστροφές τους…!

Ερωτική Τύχη:  09/10

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Ταρω Ανατολής 29/10 Σάββατο Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Οι μέρες του Σκορπιού  δίνουν την ευκαιρία σε όλους τους Διδύμους, να ξεκαθαρίσουν μέσα στο κεφάλι τους το παρελθόν και τα τωρινά του κατάλοιπα.  Η κίνηση σε επόμενες μοίρες, του αυστηρού Κρόνου , δημιουργεί για μέτρια ψυχολογία, που δεν σας αφήνει να δείτε καθαρά τις ενέργειες των τρίτων προς εσάς. Οι νέες γνωριμίες… ας περιμένουν μέχρι εσείς να ξεκαθαρίσετε το παρόν σας.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Είσαστε κάτω από την αστρολογική εύνοια  των γρήγορων  πλανητών… και  που σας δίνουν το απαραίτητο χρόνο, προκειμένου να σκεφτείτε αν  είστε χαρούμενοι στον μόνιμο δεσμό –  ή και γάμο σας. Αυτοί που έχουν χαθεί ή απομακρυνθεί …. αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα όποια συναισθήματα τους για το πρώην συντροφικό  ταίρι τους…θα έχουν ξαφνική γνωριμία – επαφή  από κάτι νέο που θα τους χαροποιήσει …. και θα τους βάλει σε θετική  διάθεση.

Ερωτική Τύχη: 06/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο  Αυτοκράτορας: Έχετε δημιουργήσει μια σοβαρή και ποιοτική και συναισθηματική κατάσταση με έναν άνθρωπο κοντά στα θέλω σας.   Οι γεννημένοι  των πρώτων μοιρών, θα καταφέρουν μέσα από συνεχή και ώριμο  διάλογο να δώσουν  ευκαιρία πάλι  στην ερωτική τους σχέση, που από τις αρχές του μήνα έχει παγώσει. Για τους γεννημένους του 1ου  δεκαημέρου, που  έχουν διπλή – παράλληλη ζωή, καλύτερα να προχωρήσουν μέσα στον μήνα αυτόν σε οριστικά ξεκαθαρίσματα.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Πολλές και φυσικά περίπλοκες  οι σκέψεις σας για το ερωτικό μέλλον σας το προσωπικό και της τυχόν σχέσης σας. Πολλοί και οι δυσαρεστημένοι του γήινου ζωδίου, που έχουν παρηγορηθεί προσωρινά  σε προσεχείς σχέσεις.. που απλά τους ανακουφίζουν τον εγωισμό. Αυτό… πιθανόν να πληγεί από την κινητικότητα του Κρόνου τις  προσεχείς μέρες… και σίγουρα θα χρειαστεί την προσοχή σας.  Όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο ή τελευταίο  δεκαήμερο του ζωδίου τους, θα έχουν μέσα από τον φιλικό τους χώρο ερωτικές προτάσεις – προκλήσεις  για κάτι περισσότερο!

Ερωτική Τύχη: 07/10

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες προβλεψεις Νοέμβριος 2022  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 29/10 Σάββατο Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Πολλές και φυσικά περίπλοκες  οι σκέψεις σας για το ερωτικό μέλλον σας το προσωπικό και της τυχόν σχέσης σας. Πολλοί και οι δυσαρεστημένοι του ζωδίου, που έχουν παρηγορηθεί προσωρινά  σε προσεχείς σχέσεις.. που απλά τους ανακουφίζουν τον εγωισμό. Αυτό… πιθανόν να πληγεί από την κινητικότητα του Κρόνου, τις  προσεχείς μέρες σε νέες όψεις, σίγουρα  θα χρειαστεί την προσοχή σας.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

 Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Δυναμική  επανεμφάνιση όλων των Σκορπιών θα φέρει το δύσκολο τρίγωνο της Αφροδίτης τις επόμενες  μέρες. Όλα τα μάτια θα είναι επάνω σας… και τα ερωτικά φυσικά. Αυτοί που ακόμα έχουν άσχημη ψυχολογία   για την μη εξέλιξη της σχέσης τους…. μετά από ένα παρατεταμένο διάστημα εντάσεων και ψυχρότητας συναισθημάτων…. θα έχουν καλές και σταθερές    ανταποκρίσεις από τον σύντροφο τους. Όσοι δεν έχουν  διάθεση για σοβαρές δεσμεύσεις, τις επόμενες ημέρες από κοινωνικές συναναστροφές  – επαφές, θα αλλάξουν την άποψή τους!

Ερωτική Τύχη: 07/10

dream

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Αποφάσεις γύρω από διάλυση σχέσης  ή έστω μια  χρονική απομάκρυνση είναι στο μενού των ημερών. Είσαστε στο κέντρο του αστρολογικού γίγνεσθαι  και μέχρι τις 31-10 και καλό θα ήταν να μην πράξετε  τίποτα απολύτως στον τομέα των ερωτικών. Όσοι έχουν χωρίσει πρόσφατα επίσης… θα πρέπει να ξεχάσουν τις δράσεις επανασύνδεσης  αυτόν τον καιρό. Για τους γεννημένους Τοξότες,  του μεσαίου δεκαημέρου, που ακόμα έχουν  ελπίδες για το παρελθόν…πιθανόν να αποδυναμωθούν πια να περιμένουν… κάποιο θετικό νέο.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Ποικίλα  και ιδιαίτερα  γεγονότα  θα δουν τα μάτια σας μετά τις 31-10  από νέα πρόσωπα και επαφές ! Οι όψεις του Άρη με την σελήνη … θα σας βάλουν στο επίκεντρο κόσμου που θέλει την παρουσία σας στην ζωή του. Για τους Αιγόκερους,  του τρίτου 10ημέρου….που ακόμα κρατάνε  αναμνήσεις από το παρελθόν τους και που όμως δεν προοδεύουν, πιθανόν μέσα σε αυτόν τον μήνα να  αποφασίσουν να κάνουν βήματα προς την κατεύθυνση του ξεκαθαρίσματος.

Ερωτική Τύχη: 07/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia provlepseis

Ταρω Ανατολής 29/10 Σάββατο Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Οι γεννημένοι Υδροχόοι, με ωροσκόπο σε υδάτινο στοιχείο,  θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για ποικίλες  ερωτικές  περιπέτειες από τον κοινωνικό και φιλικό τους περίγυρο. Πολλές θα είναι και οι προσωπικές  συγκρούσεις …. εν μέσω πολλών καυγάδων,  που είναι σε συνέχεια από το παρελθόν. Όσοι δεν έχουν σοβαρή  ερωτική σχέση αυτήν την περίοδο, θα πρέπει να  δώσουν μια περισσότερη προσοχή…. στην καλή τους διάθεση  και να προσπαθήσουν να ασχοληθούν με  τα ιδιαίτερα χομπυ τους.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Μην αφήνετε τίποτα έτσι απλά χαμένο στην τύχη του… δεν θα εξελιχτεί ποτέ. Οι Ιχθείς,  που έχουν την θετική διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να τα βρουν με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει  θα αντιμετωπίσουν εμπόδια σε προσεχείς απόπειρες για επικοινωνίες και συναντήσεις. Μέχρι τότε όμως …. μην δηλώνετε τις θέσεις σας  σε τρίτα άτομα και μην αναλύετε  τις ερωτικές προθέσεις σας. Δεν ενδιαφέρουν κανένα Οι γεννημένοι του 2ου  δεκαημέρου που βιώνουν δυνατό   έρωτα, θα μπορέσουν να τρέξουν αυτήν την  κατάσταση πολύ πιο γρήγορα.

Ερωτική Τύχη: 10/10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia