Ταρω Ανατολής 30/10 Κυριακή – Έλευση αλλαγών στο συναισθηματικό σας τομέα

taro-13

Ταρω Ανατολής 30/10 Κυριακή – Έλευση αλλαγών στο συναισθηματικό σας τομέα .

Ταρω Ανατολής 30/10 Κυριακή κριος  (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου) .

Η κάρτα  της ημέρας:  ο βαλές των δηναρίων .

Η καρτα  ο βαλές των δηναρίων  προμηνύει την έλευση των αλλαγών στο συναισθηματικό σας τομέα προς το καλύτερο. Αν και δεν επείγει, προετοιμαστείτε για να αξιολογήσετε  τους κινδύνους και τα οφέλη των νέων καταστάσεων . Θα αποκτήσετε γνώσεις στο μέλλον,  εάν παραμείνετε προσεκτικοί και εξετάσετε τα σημάδια που βρίσκονται γύρω σας τώρα. Για όσους βρίσκεστε σε σχέση επιχειρήστε μια ήρεμη και ορθολογική προσέγγιση σε όλα τα πιεστικά προβλήματα ιδίως αν τα προβλήματα σας προέρχονται από μία τεταμένη οικονομική κατάσταση.

zodia-taro-45

 

ταυρος ( 20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η κάρτα  της ημέρας: το τρία των ξιφών

Η καρτα  τρία των ξιφών υποδηλώνει  την απώλεια , τον πόνο, ή την  ταλαιπωρία σας .  Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να επιβαρύνετε τους άλλους με τα προβλήματά σας.

Μια νέα αρχή μπορεί να προέλθει από τη γενναιοδωρία και καλοσύνη κάποιου νέου προσώπου που θα θελήσει να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Ταρω Ανατολής 30/10 Κυριακή διδυμοι ( 21 Μαΐου – 21 Ιουνίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρα: ο άσσος των ξιφών

Η καρτα  άσος των ξιφών σημαίνει  μια νίκη πάνω στον θυμό,την ζήλια, την μνησικακία, την αυταπάτη ή  τον εγωισμό. Το μονοπάτι προς την επίτευξη των στόχων σας απαιτεί υπερπήδηση όλων αυτών των αρνητικών στοιχείων. Εάν λοιπόν θέλετε, να είστε σήμερα εσείς οι νικητές χρησιμοποιείστε ήρεμους τόνους και όχι οργή ή αγανάκτηση. Αν υπάρχει κάποιο εγωιστικό ή αρνητικό άτομο στη ζωή σας, αποφύγετε σήμερα την σύγκρουση μαζί του .

 

καρκινος  ( 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου )

Η κάρτα  της ημέρας: τοέξι των ράβδων

Η καρτα  έξι των ράβδων φανερώνει ότι αυτή η σχέση έχει αρχίσει να περνάει σε βαθύτερα επίπεδα.  Μια προσωπική πάλη έχει δοθεί και έχει κερδηθεί! Για όσους από εσάς υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες σε συναισθηματικά θέματα είναι μια καλή στιγμή για να τελειώσετε ! Για όσους είστε στην αρχή μιάς σχέσης θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά, αλλά θα κατορθώσετε να φέρετε  μια προσωπική διαδρομή σε ένα επιτυχές τέλος.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 31/10-02/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα 

xartomanteia

λεων  ( 23 Ιουλίου –  22 Αυγούστου )

Η κάρτα  της ημέρας: η βασίλισσα των κυπέλων

Η καρτα  η βασίλισσα των κυπέλλων δείχνει ότι τώρα  δεν πρέπει να ενεργείτε παρορμητικά .

Ο μόνος τρόπος που θα σας οδηγήσει στην ικανοποίηση και την βεβαιότητα είναι αυτός της ωριμότητας και της διαίσθησης. Απαιτείτε μεγάλη δύναμη για να βγείτε μέσα από συγκρούσεις διαμάχες και ίντριγκες .Θυμηθείτε! Αυτοί που βάζουν όλη αυτή την δύναμη είναι και  αυτοί που κερδίζουν!

 

  παρθενος ( 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου )

Η κάρτα  της ημέρα: ο πυργος & ο ο μάγος

Οι καρτες  ο πυργος και ο μάγος μας προειδοποιούν για μια δραματική αλλαγή σχετικά με την σχέση , το επάγγελμα,  εμπιστοσύνη, ή την επικοινωνία. Η καταστροφή πλησιάζει. Για πολλούς από εσάς  η σκληρή δουλειά και η επικοινωνία μπορεί να οδηγήσει στη αποφυγή  της καταστροφής και της απώλειας. Αλλαγές συμβαίνουν στη ζωή, και  συχνά είναι έξω από τον έλεγχό μας. Αλλά ένα πράγμα που μπορείτε να κάνετε   είναι να ασχοληθείτε με το απροσδόκητο – έτσι ώστε να επικεντρωθείτε σε αυτό … και να ξεπεράστε τα εμπόδια σας με έναν θετικό τρόπο.

zodia-zwdia-88-optimized

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 30/10 Κυριακή ζυγος  (23 Σεπτεμβρίου –  22 Οκτωβρίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρα: το τρία των δηναρίων

Η καρτα  τρία των δηναρίων μας λέει  ότι η επιτυχία σε μια σχέση δημιουργείται με το να προσαρμόζει ό ένας σύντροφος τις ανάγκες του στις απαιτήσεις του άλλου. Φυσικά ως ένα σημείο! Μην δώσετε σημάδια δουλοπρέπειας στον σύντροφο σας  θέλοντας έτσι να τον ευχαριστήσετε. Τότε  θα του μεταφέρετε το μήνυμα ότι είστε δεδομένοι και θα τον χάσετε.

 

σκορπιος    (23 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου )

Η κάρτα της ημέρας: το πέντε των ράβδων

Η καρτα  πέντε των ράβδων  σηματοδοτεί διαφωνίες και συγκρούσεις στις σχέσεις σας. Θα μπορούσε να είναι ένας εραστής, φίλος, ή συνάδελφος –  το άγχος και η σύγκρουση είναι παρόντες. Έχοντας επίγνωση τού ότι  αυτή σύγκρουση μπορεί να συμβεί καλύτερα να την  αποφύγετε! Μερικές φορές είναι καλύτερο   να αφήνετε το εγώ σας να δεχθεί ένα χτύπημα παρά να προβείτε σε λόγια ή ενέργειες για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα .

μελλοντολόγος

Ταρω Ανατολής 30/10 Κυριακή τοξότης  (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου )

Η κάρτα  της ημέρας: το άστρο & το δέκα των ξιφών

Οι καρτες  το άστρο και το δέκα των ξιφών  προειδοποιούν αρκετούς από  εσάς για ένα απρόσμενο τέλος του χρόνου της  ηρεμίας και της γαλήνης. Αυτό μπορεί να φαίνεται  σαν ένας τρομακτικός συνδυασμός, αλλά δε είναι!  Αυτό γιατί  κάθε τέλος ακολουθείται από νέα ελπίδα και μια νέα αρχή. Ετοιμάστε τον εαυτό σας για κάποια αποτυχία … αλλά μην ανησυχείτε – δεν είναι τίποτα τρομακτικό!  Εάν αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που βρίσκονται μπροστά σας, θα τα μετατρέψετε σε νέες καταστάσεις ευκαιριών και ηρεμίας.

 

αιγοκερως (22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου )

Η κάρτα  της ημέρα: το δύο των κυπέλλων

Η καρτα  δύο των κυπέλλων αναφέρεται στα επιτεύγματα  μια αφοσιωμένης φιλίας ή σχέσης. Οι ευκαιρίες είναι ατελείωτες, όταν δύο άνθρωποι εργάζονται μαζί. Αν είστε σε μια σχέση, κάντε ένα  χαλαρωτικό week-end! Αν όχι, ευρύνετε το κοινωνικό σας δίκτυο ή προσεγγίστε άτομο για μια νέα σχέση. Έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία  για να να αναπτυχθείτε  και να βιώσετε  τον κόσμο, αλλά αυτό το ταξίδι θα πρέπει να το κάνετε μαζί με κάποιον άλλο.

Διαβαστε επισης : Τσιγγάνικη Χαρτομαντεία 31/10-02/11 – Το Πεπρωμένο του Έρωτα 

zodia-taro-45

Ταρω Ανατολής 30/10 Κυριακή υδροχοος   ( 21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου )

Η κάρτα ταρω της ημέρα: το οκτώ των κυπέλλων

Η καρτα οκτώ των κυπέλλων σας λέει ότι πρέπει να μετακινηθείτε από κάτι που σας στοιχειώνει .Η προσωπική ανάπτυξη μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν εξακολουθήσετε να κινείστε προς τα εμπρός. Μην μονομαχείτε με καταστάσεις και πράγματα που δεν έχουν πια καμιά σημασία για εσάς

 

ιχθυες   (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η κάρτα της ημέρας: το οκτώ των ξιφών & η αυτοκράτειρα

Οι καρτες οκτώ των ξιφών και η αυτοκράτειρα  σας υπενθυμίζουν σήμερα ότι μπορεί να είστε τυφλοί ή ακόμα και να εθελοτυφλείτε σε εκπληκτικές ευκαιρίες που σας περιβάλλουν. Ίσως χρειαστεί κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο ή φίλος να σας ανοίξει τα μάτια.  Είναι τόσο εύκολο  να παγιδευτείτε σε μια ανέλπιδη κατάσταση  και προστριβές αλλά αν ανοίξετε τα μάτια σας  μπορεί να βρείτε την ολοκλήρωση που ψάχνετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot