Ταρω Ανατολής 31/08 Τετάρτη

taro

Ταρω Ανατολής 31/08 Τετάρτη .

Ταρω Ανατολής 31/08 Τετάρτη Κριός .

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Ράβδων .

Η κάρτα ταρω το Έξι των Ράβδων: Ο τρόπος που αντιμετωπίζετε την ερωτική σας ζωή είναι πρόχειρος και ανώριμος. Το άτομο που σας ενδιαφέρει, είτε είστε σε σχέση είτε είναι μια καλή γνωριμία… θα πρέπει να το προσεγγίσετε με  πιο επιδέξιο και διπλωματικό τρόπο. Οι μέρες από τις 02 του Σεπτέμβρη μέχρι και τα μέσα του, είναι ιδανικές. Για αυτούς που παίζουν, ας είναι πιο εγκρατείς καθώς η Κίνηση του Άρη σε επόμενες μοίρες των Διδύμων θα φέρει εντάσεις και διάσπαση. Ταιριάσματα με : ζωδια  του νερού

zodia-taro-45

 

Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω  το Εννέα των Κυπέλλων: Μιλήστε πιο καθαρά και με επιχειρήματα στον άνθρωπο σας.

Δεν γίνεστε κατανοητοί με το να εννοείτε και να φαντάζεστε! Μιλήστε πιο ευθέως στον άνθρωπο σας και αναμείνατε τις αντιδράσεις που σίγουρα όποιες και να είναι θα φωτίσουν το θολό τοπίο … που μόνο σας καθυστερεί.

Όσοι Ταύροι έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδιου, είναι πιθανόν σε σχετική ευκολία να τολμήσουν να μιλήσουν για οριστικό χωρισμό και απομάκρυνση

Ταιριάσματα με : ζωδια  της γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia

Ταρω Ανατολής 31/08 Τετάρτη Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Τρία των Κυπέλλων: Οι σκέψεις είναι πολλές και ο χρόνος της οριστικής απόφασης κοντά. Οι μέρες μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, δεν είναι οι καλύτερες αστρολογικά για μόνιμες αλλαγές ζωής. Για αυτούς που σκέφτονται τον χωρισμό σαν την μοναδική διέξοδο – λύση θα πρέπει να έχουν κατά νου, ότι ο ανάδρομος κυβερνήτης τους  θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς. Αναμονή… πολλά είναι αυτά που θα φανερωθούν.

Ταιριάσματα με : ζωδια του αέρα

 

 Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δύο των Ράβδων:

Η κάρτα ταρω το  Δύο των Ράβδων: Οι βλέψεις σας για δέσμευση με τον άνθρωπο που σας έχει κεντρίσει τον τελευταίο καιρό την προσοχή, είναι υπερβολικές και θα σας απογοητεύσουν σύντομα. Οι όψεις της Σελήνης μέχρι την Παρασκευή θα σας φανερώσουν αλήθειες και λεπτομέρειες που ακόμα δεν γνωρίζετε, ή ακόμα και  δεν σας άφησαν να τις δείτε. Για τους Καρκίνους του τρίτου δεκαημέρου πολλά αυτά που θα χρειαστεί να αναθεωρήσουν με την λογική του να επιλεχτεί μόνο κάτι ποιοτικό και κοντά στις δικές τους προδιαγραφές.

Ταιριάσματα με : ζωδια  της φωτιάς

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/09 Ειδήσεις από μακριά – Ανανεωμένος έρωτας άντρα

zwdia-3-zodia

Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Έξι των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Έξι των Σπαθιών: Δοκιμάστε κάποια άλλη εναλλακτική πριν διώξετε κόσμο από την ζωή σας. Οι μέρες αυτές  με τα έντονα αστρολογικά φαινόμενα σας βάζουν σε λόγους και δράσεις υπερβολή που πιθανόν αν δεν είστε προσεχτικοί να δημιουργήσουν προβλήματα και αρκετές παρεξηγήσεις. Για αυτούς που ακόμα κρατάνε το στενάχωρο βλέμμα στο παρελθόν θα τύχουν ειδήσεων που θα τους χαροποιήσουν… χωρίς να υπάρχουν υποσχέσεις προκαταβολικά για κάτι οριστικό.

Ταιριάσματα με : ζωδια  της φωτιάς

 

Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Κυπέλλων:  Οι δοκιμασίες και η γενικότερη ταλαιπωρία που έχετε υποστεί τους τελευταίους μήνες σας έχουν δημιουργήσει μια περίεργη ψυχολογία αλλά και απροσπέλαστη. Όλα τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας έχουν κάποιο μικρο – παράπονο από εσάς. Αν το ταίρι σας τελικά δεν μπορεί να αντιληφτεί ή να καταλάβει τότε δεν είναι το κατάλληλο άτομο για εσάς και τις ευαισθησίες σας που έχετε σαν ζωδιο της γης

Ταιριάσματα με : ζωδια  του νερού

μελλοντολόγοςΔιαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ταρω Ανατολής 31/08 Τετάρτη Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Ράβδων

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Ράβδων: Μην αφήνετε τίποτα έτσι εύκολα και  απλά στην τύχη του… δεν θα ολοκληρωθεί όπως το θέλετε Οι Ζυγοί που έχουν την θετική και καλή  διάθεση να ξαναπροσπαθήσουν να τα βρουν με το άτομο που τους ενδιαφέρει… θα αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις  σε προσεχείς επικοινωνίες και συναντήσεις. Μέχρι τότε…. μην δηλώνετε και μην κάνετε ανακοινώσεις σε τρίτα άτομα και σίγουρα μην λετε τις ερωτικές προθέσεις σας. Οι γεννημένοι του μεσαίου  δεκαημέρου, που έχουν στην καθημερινότητα τους νέο   έρωτα θα μπορέσουν να εξελίξουν αυτή κατάσταση πολύ πιο γρήγορα.

Ταιριάσματα με : ζωδια  της φωτιάς

 

Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Σπαθιών:

Η κάρτα ταρω το Τρία των Σπαθιών:  Έχετε κάνει μια σοβαρή και ποιοτική συναισθηματική επένδυση και αυτό δεν σκέπτεστε καν, σαν ζωδιο του νερού, να την χάσετε. Οι Σκορπιοί  των μεσαίων  μοιρών, θα καταφέρουν μέσα από συνεχή και σωστό  διάλογο να δώσουν  ευκαιρία πάλι  στην ερωτική τους σχέση, που από τις αρχές του Καλοκαιριού έχει παγώσει. Για τους γεννημένους του δευτέρου δεκαημέρου, αν έχουν διπλή ζωή, καλύτερα να προχωρήσουν μέσα στον Σεπτέμβριο σε αυστηρά ξεκαθαρίσματα.

Ταιριάσματα με : ζωδια της νερού

zodia-0988

 Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Σπαθιών

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Για όσους η προδομένη- πονεμένη και αδικημένη καρδιά τους,  έχει μαγνητιστεί από  κάτι νέο και ποιοτικό, ίσως αποφασίσουν και να  προχωρήσουν πιο γοργά και γρήγορα . Αυτοί που έχουν απομακρυνθεί σαν σύντροφοι,  θα αποφασίσουν να δώσουν μια ακόμα και ύστερη  ευκαιρία για ερωτική επικοινωνία, στο πρώην ταίρι τους… με θετικότερες προϋποθέσεις όμως  αυτήν την φορά. Ο Πλούτωνας από την θέση του στον σταθερό Αιγόκερω, θα δημιουργεί τις επόμενες ημέρες- εβδομάδες  μια  κινητικότητα, με  συναντήσεις και υπερβολικές επικοινωνίες,  που ενδέχεται να  προδώσουν την διπλή-κρυφή  ζωή μερικών..

Ταιριάσματα με : ζωδια  της γης

 

Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Πεντάκτινων: Δυνατότητες και ικανός χρόνος για εξηγήσεις θα δώσει η ‘πύρινη’ θέση της Αφροδίτης, στον οίκο του Λέοντα, έτσι ώστε  να μπορέσουν να εξισωθούν  οι ξεχασμένες και λεπτές ισορροπίες… μέσα σε συναισθηματικές-ερωτικές  σχέσεις που όμως το αξίζουν. Οι γεννημένοι του τρίτου  δεκαημέρου, θα αντιμετωπίσουν  δύσκολες  συζητήσεις για την αναθέρμανση του ερωτικού δεσμού τους. Όσοι τελικά θα το καταφέρουν,  θα περάσουν σε δέσμευση…  για τους λοιπούς,  η λύση του τελειωτικού,  θα είναι πια και η μοναδική επιλογή.

Ταιριάσματα με : ζωδια της γης

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/09 Ειδήσεις από μακριά – Ανανεωμένος έρωτας άντρα

zodia-taro-45

Ταρω Ανατολής 31/08 Τετάρτη Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Κυπέλλων

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Κυπέλλων: Είναι τελείως λαθεμένη  η τωρινή χρονική  περίοδος για βαθύτερες συναισθηματικές διαπραγματεύσεις με τον σύντροφο σας και  ιδίως αν είσαστε  σε απόμακρη συναισθηματική κατάσταση. Οι γεννημένοι  του μεσαίου δεκαημέρου, θα μπορέσουν μέσω διαλόγου, να προσεγγίσουν μια  μόνιμη επανένωση. Οι υπόλοιποι, θα χρειαστούν ακόμα  χρόνο,  και σίγουρα μέχρι να λήξει ο μήνας  Παρθένων -Ζυγών.. Ισορροπήστε  τις επιθετικές   συζητήσεις και …..κρατήστε τους γαλήνιους τόνους.

Ταιριάσματα με : ζωδια της νερού

 

 Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Έξι των Πεντάκτινων : Πολύς – νέος κόσμος  και  ταυτόχρονα με πολλά  διλήμματα – συζητήσεις,  καλείστε εσείς οι Ιχθύες να διαχειριστείτε τις προσεχείς καλές ημέρες, καθώς ο Ποσειδώνας και ο Ήλιος έχουν συμμαχήσει επάνω σας, με σκοπό… να σας απομακρύνουν από  προβληματικές αισθηματικές  καταστάσεις. Σε αυτές τις  χρονοβόρες διαδικασίες  τυχόν  να προκύψουν…..και μια σειρά από χωρισμούς ιδίως για αυτούς του υδάτινους που   στέκονται χωρίς καμία εξέλιξη τους τελευταίους μήνες στην ερωτική σχέση τους.

Ταιριάσματα με : ζωδια  της γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-provlepseis-01