Ταρω Ανατολής 31/10 Δευτέρα – Κάποιος αποφεύγει να πάρει αποφάσεις

taro

Ταρω Ανατολής 31/10 Δευτέρα – Κάποιος αποφεύγει να πάρει αποφάσεις

ταρω Ανατολής 31/10 Δευτέρα κριός: Ο Διάβολος .

Κάποια παγίδα καραδοκεί, νιώθετε τη σχέση σας σαν φυλακή. Δεν βλέπετε πουθενά περιθώριο αλλαγής ή διαφυγής. Εσείς ή το ταίρι σας έχετε βυθιστεί στα χρέη ή κάποιον εθισμό, είτε νιώθετε παγιδευμένοι σε μια δουλειά που μισείτε. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν συνεχείς καβγάδες ή μια εμμονή με ένα άτομο που δεν είναι διαθέσιμο.

Το βέβαιο είναι ότι νιώθετε ανίσχυροι. Ωστόσο η κάρτα υποδεικνύει ότι υπάρχει διαφυγή, και ο περιορισμός σας είναι μια ψευδαίσθηση. Το θέμα είναι ότι η «θεραπεία» θα είναι εξαιρετικά επίπονη, γι’ αυτό επιλέγετε να εμμένετε σε ένα ψεύτικο προσωπείο…

zodia-taro-45

 

ταρω ταύρος: Οι Εραστές Αντεστραμμένοι

Κάποιος αποφεύγει να πάρει αποφάσεις. Αντί μιας ειλικρινούς επιλογής, ίσως λέτε στους άλλους αυτό που θέλουν να ακούσουν.

Δεν αποκλείεται να έχετε πάνω από έναν ερωτικό σύντροφο, και οι κακές επιλογές θα βαρύνουν το κλίμα ανάμεσά σας. Ίσως το ταίρι σας δεχθεί μια δουλειά σε απόσταση, ή βάλει τις φιλίες του πάνω από τη σχέση.

Ίσως εσείς επιλέγετε την καριέρα έναντι της αγάπης. Η σχέση σας δεν θα τελειώσει σήμερα, όμως έχει αρχίσει να ραγίζει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

ταρω Ανατολής 31/10 Δευτέρα δίδυμοι: Ο Κρεμασμένος

Η προσφορά, η αναμονή αλλά και οι θυσίες υπογραμμίζονται σήμερα. Ίσως η σχέση σας να περνά μια στασιμότητα, εξαιτίας γεωγραφικής απόστασης. Χρειάζεται να επιστρατεύσετε την ανιδιοτελή και πνευματική σας οπτική, να δείτε τα πράγματα από την πλευρά του ταιριού σας. Πρέπει να αποδεχθείτε ότι είστε και οι δύο άνθρωποι, με αδυναμίες και ελαττώματα. Ίσως προκύψει κάποια ασθένεια ή απώλεια εργασίας, και να κληθεί ο ένας σύντροφος να στηρίξει τον άλλο.
Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν, αν στραφούν σε άτομα με λιγότερο υλιστικά οράματα. Είναι πιθανό να εντοπίσετε το ιδανικό ταίρι σε χώρους που θα προσφέρετε εθελοντική εργασία, αντί για το διαδίκτυο ή τα μπαρ. Όλα εξαρτώνται από τη δική σας οπτική.

 

ταρω καρκίνος: Η Δικαιοσύνη

Οι αδέσμευτοι θα ξεκαθαρίσουν την εικόνα του συντρόφου που αποζητούν, και θα συναντήσουν το άτομο που θα ταιριάζει στην ιδιαίτερη προσωπικότητά τους.
Αυτή η κάρτα προσδιορίζει τις σχέσεις, άρα δεν αποκλείονται προτάσεις για αρραβώνα ή γάμο. Τα ζευγάρια θα συζητήσουν τη δομή της σχέσης τους, την αρτιότερη σεξουαλική τους ικανοποίηση, ακόμη και τα καθήκοντα του καθενός μέσα στο σπίτι.
Αυτή την περίοδο η ισότητα μεταξύ των συντρόφων θα είναι σημαντική, ενώ θα αποκατασταθούν σχέσεις μέσα από ειλικρινείς απολογίες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/11 Σκέψεις για επανασύνδεση – Λόγια που θα χαροποιήσουν

xartomanteia

ταρω λέων: Η Αρχιέρεια

Σήμερα καλείστε να ακούσετε το ένστικτό σας. Η εσωτερική σας σοφία και όχι οι συμβουλές των φίλων, θα σας φτάσουν στη ρομαντική ολοκλήρωση. Δώστε σημασία στα όνειρά σας, ίσως περιέχουν μηνύματα που θα σας καθοδηγήσουν. Βιώνετε μια περίοδο απόσυρσης στη «φωλιά» σας. Τα ζευγάρια θα προτιμούν να περάσουν χρόνο μόνοι.
Οι αδέσμευτοι πρέπει να φροντίζουν και να περιποιούνται τον εαυτό τους. Αν η ερωτική σας ζωή χωλαίνει, μετατρέψτε την κρεβατοκάμαρά σας σε ένα ζεστό ερωτικό καταφύγιο. Η ακαταστασία εμποδίζει το ρομάντζο να εισέλθει! Μην μιλάτε απαιτητικά ή ψυχρά, η θέρμη στη χροιά σας θα σας κάνει πιο σαγηνευτικούς.

 

ταρω παρθένος: Το Αστέρι Αντεστραμμένο

Η ζωή σας προσφέρει μια ευκαιρία για ανανέωση, όμως κάτι σας κρατάει πίσω. Ο φόβος της απογοήτευσης λόγω των εμπειριών σας, δεν σας αφήνει να προχωρήσετε. Βλέπετε το φως στην άκρη του τούνελ, αλλά η καρδιά σας δεν νιώθει την ελπίδα. Η επούλωση χρειάζεται χρόνο. Όσο αφορά τα ζευγάρια, ίσως ο ένας να αναζητά ανανέωση της σχέσης και ο άλλος χωρισμό.
Οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν ένα άτομο που κουβαλά τις δικές του πληγές, άρα είναι και οι δύο διστακτικοί. Μπορεί να νιώσετε πιο ασφαλείς με μια φιλία αντί για το πάθος.

zwdia-tarw-zodia-19Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω Ανατολής 31/10 Δευτέρα ζυγός: Η Εγκράτεια

Βρίσκεστε σε μια διαδικασία συνδυασμών για να βρείτε τον σωστό, απαιτείται υπομονή. Τα ζευγάρια καλούνται να αναπροσαρμόσουν τη σχέση τους, συζητώντας ειλικρινά για το σπιτικό σας, τα συναισθήματα, τα παιδιά και την ερωτική σας ζωή. Αποφασίστε από κοινού τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν. Δεν αποκλείεται να χρειαστεί μια περίοδος διάστασης.
Οι αδέσμευτοι θα πειραματιστούν σε νέες μεθόδους προσέγγισης. Μην πέσετε με τα μούτρα σε μια νέα σχέση, αφήστε να περάσει χρόνος προσαρμογής στις καταστάσεις που αλλάζουν. Απαιτείται συνεργασία, συμβιβασμοί και ελεγχόμενοι πειραματισμοί.

 

ταρω σκορπιός: Η Σελήνη Αντεστραμμένη

Σας διέπει το άγχος. Εσείς και το ταίρι σας δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε, κι αυτή η διαταραχή επηρεάζει τη σχέση σας. Οι συζητήσεις έχουν μια χροιά υποψίας και δυσπιστίας, κι ίσως παλεύετε με κάποια σύννεφα εξαπάτησης και αμφιβολίας. Η αλήθεια όμως θα θριαμβεύσει. Επίσης ενδέχεται να υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ή με τα παιδιά σας.
Αν είστε αδέσμευτοι, ίσως κάποιος προσπαθεί να σας εξαπατήσει. Προφυλάξτε τη σεξουαλική σας υγεία, δεν αποκλείεται μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Απομακρυνθείτε από άτομα που προκαλούν αχρείαστα δράματα, και προσέξτε τα λόγια σας γιατί κάποιοι είναι υπερβολικά εύθικτοι.

dream

ταρω τοξότης: Ο Ιεροφάντης

Οι διδαχές, οι πεποιθήσεις, οι παραδόσεις και τα έθιμα θα σας κατευθύνουν σήμερα. Εσείς και το ταίρι σας νιώθετε ότι έχει έρθει η ώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να ανανεώσετε γαμήλιους όρκους. Δεν αποκλείεται να νιώθετε επίσης ότι έχετε ανάγκη από καθοδήγηση. Είναι η ιδανική στιγμή να επισκεφθείτε έναν ιερωμένο ή έναν σύμβουλο.
Οι αδέσμευτοι θα ωφεληθούν αν ενταχθούν σε μια ομάδα, γιατί θα έρθουν σε επαφή με πολλά άτομα που έχουν ίδιες απόψεις. Ίσως τώρα να είστε εσείς σε θέση να διδάξετε κάτι τους ανθρώπους γύρω σας.

 

ταρω αιγόκερως: Ο Πύργος

Ένας κεραυνός που χτυπά τον Πύργο, ταράζει τα θεμέλιά του. Ίσως προκύψει τώρα ένα δυσχερές συμβάν – όπως ένα ατύχημα – ή μια συναισθηματική σύγκρουση μεταξύ συντρόφων. Καταπιεσμένος θυμός μπορεί να εκραγεί ξαφνικά και να συντρίψει την αρμονία. Σε προσωπικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει μια εσωτερική δόνηση. Θετικά στοιχεία που βλέπατε στον εαυτό σας, το ταίρι σας ή τη σχέση σας, ίσως αποδειχθούν ξαφνικά απατηλά. Επίσης συμβολίζει την απελευθέρωση και τη μεταμόρφωση, κάτι όμως που θα φανεί στα επακόλουθα του κεραυνού…
Για τους αδέσμευτους, έχει έρθει η ώρα να συναντήσουν το ταίρι τους.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεία 01-03/11 Σκέψεις για επανασύνδεση – Λόγια που θα χαροποιήσουν

zodia provlepseis

ταρω Ανατολής 31/10 Δευτέρα υδροχόος: Η Αρχιέρεια Αντεστραμμένη

Σήμερα εμπιστευθείτε την κρίση σας και μόνο, και μην αποκαλύψετε προσωπικά μυστικά σε άλλους. Ίσως άτομα του περιβάλλοντός σας να έχουν απώτερους στόχους, να σας κουτσομπολεύουν ή να προσπαθούν να σπείρουν ζιζάνια στη σχέση σας. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για να κατευνάσετε τις ανασφάλειές σας και μην κρύβετε το κεφάλι σας στην άμμο! Μιλήστε με το ταίρι σας με ευαισθησία και ειλικρίνεια και μην κάνετε υποθέσεις για τα αισθήματά του.
Οι αδέσμευτοι πρέπει να βγουν από την απομόνωσή τους και να φορτίσουν τις κοινωνικές τους μπαταρίες. Κανένα ταίρι δεν θα σας βρει στο σπίτι. Μην έχετε βλέψεις για αδιάφορα ή μη διαθέσιμα άτομα, γιατί θα πληγωθείτε.

 

ταρω ιχθύες: Ο Κόσμος Αντεστραμμένος

Νιώθετε ότι η σχέση σας δεν έχει περιθώρια εξέλιξης. Θέλετε να προχωρήσετε αλλά εμποδίζεστε, επειδή ο ένας από τους δύο αρνείται να ωριμάσει. Ίσως προβάλλονται αντιρρήσεις για τη σχέση σας από οικογενειακούς κύκλους ή υπάρχει οικονομική στενότητα.
Οι αδέσμευτοι νιώθουν μέσα τους έτοιμοι για το ρομάντζο, αλλά δεν βρίσκουν το κατάλληλο ταίρι. Ίσως δεν θέλετε άλλες προκλήσεις αυτή την περίοδο, επειδή βιώνετε μια αλλαγή – επαγγελματική ή τόπου διαμονής. Δεν αποκλείεται να μην μπορείτε να εντάξετε ένα ταίρι στη ζωή σας, εξαιτίας της παρατεταμένης μοναξιάς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988