ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 10- 16/07

taro-apistia

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη για κάθε ζώδιο 10- 16/07

ζωδια Κριός: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Νέες ευκαιρίες θα φτάσουν σύντομα – πιθανώς θα συνδέονται με καλλιτεχνικά εγχειρήματα, κάποιο συναισθηματικό θέμα ή μια πνευματική αναζήτηση κάποιου είδους. Ο ενθουσιασμός σας προσκαλεί ευκαιρίες και καλές προοπτικές. Είστε καλλιτεχνικοί, αλλά εύκολα βαριέστε αυτή τη στιγμή.

Αυτή η κάρτα μπορεί να συμβολίζει επίσης ένα πρόσωπο που είναι σημαντικό για εσάς αυτή τη στιγμή – είναι πιθανώς ένας άνθρωπος που είναι ευαίσθητος, φιλικός και σας εκτιμά. Αυτός μπορεί να είναι δημιουργικός και ιδεαλιστικός, αλλά δεν είναι γνωστός για την πρακτική του στάση στη ζωή.

 

ζωδια Ταύρος: Το Εφτά των Ράβδων
Όλα τα εμπόδια ή τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και θα είστε σε ένα πολύ πιο θετικό πλαίσιο μυαλού. Αγνοήστε τις διαφωνίες και μην αφήσετε τίποτα να σας κάνει να παρεκκλίνετε από την πορεία σας. Θα σκεφτείτε την αγάπη και το πώς θα ήταν να ζείτε με κάποιον ή να παντρευτείτε. Ξεκαθαρίστε τις υποθέσεις σας, κάντε βήματα προς τη δέσμευση και αρνηθείτε να δεχθείτε λιγότερα από αυτά που είναι ουσιαστικά δίκαια. Να είστε αληθινοί στον εαυτό σας.

zodia-taro-45

ζωδια Δίδυμοι: Η Σελήνη
Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Αν και όλα μπορεί να είναι ειρηνικά στην επιφάνεια, υπάρχει ένα υπόγειο ρεύμα δόλου, απάτης ή παρεξήγησης. Ίσως κάποιος σας κοροϊδεύει, ή μπορεί να εξαπατάτε τον εαυτό σας με κάποιο τρόπο. Για παράδειγμα μπορεί να φοράτε μια μάσκα θάρρους σε μια σχέση, που κρυφά σας προκαλεί λύπη ή θυμό.

Εναλλακτικά, μπορεί να είστε θύμα κρυμμένων φόβων που σας αποτρέπουν από το να φτάσετε το μέγιστο συναισθηματικό ή δημιουργικό σας δυναμικό. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και να τους ελέγξετε. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να συμβολίζει μια σύγχυση, στην οποία μηνύματα χάνονται, κάποιος δεν λέει την αλήθεια ή έχετε αντίθετα συμφέροντα με κάποιον. Αν ετοιμάζεστε να φύγετε για ταξίδι, θα πρέπει να διπλοτσεκάρετε όλα σας τα σχέδια για να αποφύγετε εμπόδια της τελευταίας στιγμής.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος: Το Οχτώ των Ξιφών
Είστε παγιδευμένοι σε μια δύσκολη κατάσταση και αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει διαφυγή. Στην πραγματικότητα, παραλέτε από τους δικούς σας φόβους και δεν είστε τόσο περιορισμένοι όσο φαντάζεστε. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε δεν είναι τόσο άσχημα ή αδιάλυτα όσο νομίζετε, αλλά είστε πάρα πολύ φοβισμένοι ή αναστατωμένοι για να τα εξετάσετε ορθολογικά.

Ωστόσο, θα δείτε σύντομα το δρόμο προς τα εμπρός και θα είστε σε θέση να απελευθερωθείτε από αυτές τις περιοριστικές συνθήκες. Η υπομονή και η σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

ζωδια Λέων: Το Εννιά των Ράβδων
Ένας παλιός φίλος ή εραστής θα εμφανιστεί ξαφνικά, φέρνοντας μια νέα ευκαιρία που θα μπορούσε να είναι αυτό ακριβώς που θέλετε ή χρειάζεστε. Θα υπάρχουν δύο αγάπες που ανταγωνίζονται για την καρδιά σας και θα προσπαθείτε να λύσετε το δίλημμα ή να βρείτε την απάντηση που θα καταστείλει τη σύγκρουση. Όμως η λύση που θα έρθει, είτε θα ραγίσει την καρδιά σας ή θα είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί. Μείνετε στον σκοπό της πρόθεσής σας και αυτού που θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Παρθένος: Το Πέντε των Κυπέλλων
Θα πάρετε τον έλεγχο μιας κατάστασης και θα αναλάβετε περισσότερο έλεγχο ή υπευθυνότητα για τον εαυτό σας και την ευημερία σας. Θα ψάξετε αλλά δεν θα βρείτε, και η καρδιά σας θα ξέρει πως θα είναι μια κενή νίκη να αποδεχτείτε μια σχέση που έρχεται σε αντίθεση με τη φύση σας, ή το να είστε με κάποιον μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε μια ορμή της στιγμής. Περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί μια καθαρή κατεύθυνση ή μέχρι να έρθει αυτό που θέλετε πραγματικά.

ζωδια Ζυγός: Το Έξι των Κυπέλλων
Αν και θα περιβάλλεστε από κάτι που θα είναι ικανοποιητικό, δεν θα νιώθετε πλήρεις ή ικανοποιημένοι και η καρδιά σας θα φωνάζει για κάτι που θα καταστείλει τη μοναξιά σας ή θα καλύψει ένα κενό. Αν και ποθείτε έναν μόνο, θα έχετε μια υπερβατική εμπειρία που θα ανοίξει την καρδιά σας σε νέες δυνατότητες. Χαλαρώστε και αφήστε μερικές ιδέες να έρχονται και να παρέρχονται. Όταν θα φτάσει η σωστή, θα το ξέρετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός: Ο Βασιλιάς των Κυπέλων
Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο που είναι σημαντικός για εσάς – αυτός είναι ευγενικός και διακριτικός, αν και μερικές φορές μπορεί να αισθάνεται άβολα με την προβολή της ευαίσθητης πλευράς της προσωπικότητάς του. Αυτός είναι πιθανώς επαγγελματίας και απαιτεί άφθονο σεβασμό, αλλά όχι πολλή αγάπη. Ως αποτέλεσμα, αυτή η κάρτα μπορεί να σας λέει ότι θα πρέπει να έρθετε περισσότερο σε επαφή με τα συναισθήματά σας.

ζωδια Τοξότης: Η Βασίλισσα των Κυπέλλων
Έχετε φαντασία, είστε δίκαιοι και καλόκαρδοι. Οι άλλοι εμπιστεύονται το ένστικτό και τη διαίσθησή σας. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια γυναίκα που βρίσκεται στη ζωή σας τώρα – αυτή είναι πολύ ευγενική, ζεστή και απαλή. Είναι πολύ αισθησιακή και μπορεί ακόμη και να είναι μια Μητέρα Γη, ίσως περιβάλλεται από ένα τσούρμο ευτυχισμένα παιδιά ή αγαπητούς φίλους. Νιώθει πάντα πιο γεμάτη όταν είναι στο σπίτι της. Υπάρχει κάτι απόκοσμο σε αυτήν, γιατί είναι σε επαφή με τις πιο πνευματικές πτυχές της ζωής, ίσως και γιατί είναι έντονα διαισθητική και ψυχική. Είναι στη ζωή σας για να σας δώσει υποστήριξη και αγάπη – μην φοβάστε να την ζητήσετε.

ζωδια Αιγόκερως: Το Οχτώ των Κυπέλλων
Θα ξεκινήσετε ένα νέο έργο, ένα εκπαιδευτικό μάθημα ή μια κερδοφόρα επιχείρηση. Μάθετε πώς να δημιουργείτε μια σύνδεση ανάμεσα σε εσάς και τον Θεό για περιόδους κρίσης και κάντε μια προσπάθεια να θυμάστε τις μεταφυσικές αρχές σας. Ένας τρόπος για να γίνει αυτό, είναι να παγώσετε τις ερωτήσεις ή τα γιατί του μυαλού σας και απλά να εμπιστευτείτε. Μπορείτε να περιμένετε μια χωρίς άγχος, αλλά μη ικανοποιητική συνάντηση με κάποιον ξεχωριστό. Εάν όμως η σχέση σας υπάρχει ήδη, η συσσωρευμένη πίεση ή η αρνητικότητα μπορεί να δημιουργήσει αισθήματα αποξένωσης ή να την κάνουν να χαλάσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia

ζωδια Υδροχόος: Το Εφτά των Πεντάκτινων
Έχετε εργαστεί σκληρά και έχετε καλό λόγο να αισθάνεστε ικανοποιημένοι με όλες τις προσπάθειές σας. Ωστόσο, ακόμα κι αν μπορεί να αξίζετε ένα διάλειμμα, δεν θα πρέπει να αισθανθείτε εφησυχασμό, επειδή υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να διανύσετε έτσι ώστε να μπορέσετε να φτάσετε τον στόχο σας. Εάν διστάσετε ή σταματήσετε τώρα, όλη η σκληρή σας δουλειά θα πάει χαμένη. Τώρα είναι η ώρα να αντλήσετε ενέργεια. Θα πρέπει να προβείτε σε απολογισμό των όσων έχετε επιτύχει μέχρι τώρα και αυτών που έχετε ακόμα να επιτύχετε.

ζωδια Ιχθύες: Ο Μάγος
Να περιμένετε μια αλλαγή στην ερωτική σας ζωή, γιατί μια αύρα ρομαντισμού πρόκειται να επικρατήσει φέρνοντας μια νέα αγάπη ή την ενίσχυση της παλιάς. Αν και δεν το πιστεύετε τώρα, μια νέα ρομαντική αρχή ή η αναζωπύρωση μιας σχέσης είναι μπροστά σας, και ένας μεγάλος έρωτας έρχεται. Το αποτέλεσμα θα είναι στο χέρι σας. Εξαρτάται εξ ολοκλήρου από την πρόθεσή σας και την επιθυμία σας ή το πόσο πολύ το θέλετε.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65