ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη 3-9/07

artworks-000018240056-x22dct-original

ταρω εβδομαδιαία πρόβλεψη για κάθε ζώδιο 3-9/07

ζωδια Κριός: Ο Άσος των Ξιφών
Ένα σημαντικό έγγραφο, συμβόλαιο ή γράμμα μπορεί να είναι στο δρόμο, αλλά θα πρέπει να το ελέγξετε προσεκτικά καθώς μπορεί να περιέχει ακούσια ή εκούσια λάθη. Εναλλακτικά, κάποιος μπορεί να σας κουτσομπολεύει ή να κάνει κάποια διπλοπροσωπία.

Η ικανότητά σας να παρατηρείτε και να αντιλαμβάνεστε, σας επιτρέπει να διακρίνετε αυτό που δεν είναι τόσο προφανές. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα άτομο που βρίσκετε στη ζωή σας αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ έξυπνο, υπολογιστικό, ισχυρογνώμων και μάλλον υπεροπτικό. Θα μπορούσε επίσης να είναι επιθετικό.

 

ζωδια Ταύρος: Το Πέντε των Πεντάκτινων
Θα προσελκύσετε ανθρώπους με τους οποίους έχετε περισσότερα κοινά ή που αντικατοπτρίζουν τις εμπειρίες σας. Θα επιθυμείτε να είστε με αυτόν που λαχταρά η καρδιά σας – κανένας άλλος δεν μπορεί να πάρει τη θέση του ή να γεμίσει το κενό και όσο και να προσπαθήσουν, οι άλλοι δεν θα τα καταφέρουν.

zodia-taro-45

Εγκαταλείψτε όποιες προκαταλήψεις ή προσδοκίες για ερωτικά θέματα, διότι οι ελπίδες σας δεν θα πραγματοποιηθούν. Επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, την ανταλλαγή ή το εμπόριο, διότι οι περιοχές αυτές θα ευημερήσουν.

ζωδια Δίδυμοι: Ο Άσος των Ράβδων
Θα προβείτε σε απολογισμό της ζωής σας και θα αναλύσετε θέματα από μια διαφορετική οπτική γωνία, αλλά θα σκέφτεστε τα πράγματα αντί να τα κάνετε πραγματικότητα, έως ότου έρθει η κατάλληλη στιγμή για να δράσετε. Επιδιώξτε φιλοσοφικά ή πνευματικά χόμπι, εργασία, ή διαλέξεις και κανονίστε τα πράγματα ή γράψτε τα σε χαρτί από την αρχή.

Κατά αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις, και δεν θα καταλήξετε να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Θα φοβάστε ότι εσείς και το ταίρι σας δεν πρόκειται να βρεθείτε μαζί ή ότι, ακόμα κι αν το κάνετε, θα ήταν απλά μια επιφανειακή σχέση με κανένα πραγματικό βάθος ή δόσιμο του εαυτού.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Καρκίνος: Ο Κρεμασμένος
Αυτή η κάρτα αντιπροσωπεύει την αλλαγή, αλλά είναι συνήθως μια αλλαγή στην ψυχική στάση και όχι σε φυσικές περιστάσεις. Είστε σε κάποιου είδους κενό. Μπορεί να πρέπει να περάσετε τον χρόνο σας ενώ περιμένετε να τελειώσει ένα κεφάλαιο στη ζωή σας για να ξεκινήσει το επόμενο. Για παράδειγμα, μπορεί να είστε στα πρόθυρα ενός διαζυγίου, λαχταρώντας να ολοκληρωθεί έτσι ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε τη ζωή σας εκ νέου.

Όποιες κι αν είναι οι παρούσες περιστάσεις, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί και να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρόνο για περισυλλογή. Μπορεί επίσης να υπάρχουν πολύτιμα διδάγματα για να πάρετε. Θα πρέπει να κοιτάξετε τη ζωή από μια διαφορετική σκοπιά. Αυτό συχνά περιλαμβάνει να δείτε κάτι από μια πιο πνευματική γωνία, και να δώσετε λιγότερη έμφαση στα υλικά αγαθά και τις αξίες. Αυτή η κάρτα μπορεί να εμφανιστεί όταν κάποιος θέλει να αφήσει μια καλά αμειβόμενη εργασία και να ακολουθήσει την κλήση του, σε αυτή την περίπτωση οι θυσίες που εμπλέκονται θα αξίζουν τον κόπο.

ζωδια Λέων: Το Οχτώ των Ξιφών
Νέα ελευθερία θα βρεθεί μέσα από την επίλυση περιοριστικών συνθηκών ή βγαίνοντας από μία καταπιεστική δέσμευση. Θα αισθάνεστε περιορισμένοι ή εγκλωβισμένοι σε μια συγκεκριμένη σχέση, αλλά θα είστε στην πραγματικότητα σε ένα προστατευτικό (πνευματικό) κουτί και έτσι δεν θα εκτρέπεστε από τους ανώτερους σκοπούς σας. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας για τα λάθη των άλλων. Απομακρυνθείτε ή πείτε όχι.

zwdia - love

ζωδια Παρθένος: Το Οχτώ των Πεντάκτινων
Θα πρέπει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητές σας και θα μπορούσατε να μετατρέψετετα ιδιαίτερα ταλέντα σας, σε χρήματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι εύκολα χρήματα ή θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας ικανοποιητικής καριέρας που βασίζεται στη δημιουργική ή καλλιτεχνική σας κλήση. Εφόσον είστε έτοιμοι να δαπανήσετε πολλή προσπάθεια και πρακτική ικανότητα, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε μια καριέρα που θα είναι συναισθηματικά και οικονομικά ικανοποιητική.

ζωδια Ζυγός: Το Οχτώ των Κυπέλλων
Έχετε φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Υπάρχουν αλλαγές στο δρόμο για μια σχέση. Αυτός θα μπορούσε να είναι ένας ρομαντικός δεσμός, μια επιχειρηματική σχέση ή μια φιλία που έχει φτάσει σε ένα φυσικό τέλος. Νιώθετε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε νέα βοσκοτόπια, ακόμα κι αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται επώδυνες αποφάσεις και να χρειάζεται να πληγώσετε κάποιον που σας ενδιαφέρει. Αυτό σηματοδοτεί το τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή σας και την έναρξη ενός νέου. Η κατάληξη θα οδηγήσει σε μια αρχή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Σκορπιός: Η Δύναμη
Αυτή η κάρτα έχει ένα πολύ απλό μήνυμα – σημαίνει τη δύναμη του σκοπού και της θέλησης. Όταν εμφανίζεται, αυτό που σας λέει είναι ότι έχετε πολύ περισσότερη δύναμη από ότι συνειδητοποιείτε. Αυτή μπορεί να είναι ωμή δύναμη και απόλυτη φυσική αντοχή, οπότε είναι μια θαυμάσια κάρτα για κάποιον που είναι σπορ ή αθλητικός.

Είναι επίσης μια καλή κάρτα για κάποιον που αναρρώνει μετά από ασθένεια ή αίσθημα κατάθλιψης, επειδή δείχνει ότι η δύναμή σας θα επιστρέψει. Εναλλακτικά, αυτή η κάρτα μπορεί να αναφέρεται σε νοητική ή συναισθηματική αντοχή, λέγοντάς σας ότι έχετε θάρρος, αποφασιστικότητα, αντοχή και κότσια, και είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις σημερινές προκλήσεις σας και τελικά να τις ξεπεράσετε νικητές.

ζωδια Τοξότης: Ο Θάνατος
Πρόκειται να έχετε μια νέα κατεύθυνση, εστίαση ή σχέδιο. Ό,τι βιώνετε αυτή τη στιγμή, πρόκειται να αλλάξει και κάτι που πιστεύατε ότι είναι χαμένη υπόθεση, θα αποκατασταθεί ή θα αρχίσει να ανθίζει και πάλι. Μια σχέση πρόκειται να έρθει σε τέλος (αν δεν έχει ήδη τελειώσει), αλλά η αγάπη σας για αυτό το πρόσωπο θα συνεχίσει να καίει σαν κερί στο παράθυρο ενός εγκαταλειμμένου σπιτιού.

Αφήστε τις καταστάσεις που δεν εξυπηρετούν πλέον κανένα σκοπό στην εξέλιξή σας. Αν προσπαθήσετε να τις ακολουθήσετε, θα προχωρήσετε μόνο και μόνο για να τραβηχτείτε πάλι πίσω ή να διαπιστώσετε ότι δεν έχετε κανέναν γύρω σας για να σας βοηθήσει ή να σας καθοδηγήσει.

zwdia-3-zodia

ζωδια Αιγόκερως: Το Έξι των Πεντάκτινων
Θα νιώθετε ανασφαλείς για την επιτυχία της τρέχουσας επιχείρησή σας και αβέβαιοι για το πώς θα προχωρήσετε στο μέλλον – αλλά αυτά τα αρνητικά συναισθήματα δεν θα υπάρχουν για πολύ ακόμα. Θα εύχεστε ή θα ελπίζετε ένας εραστής να σας καλέσει ή να έρθει. Ακολουθήστε την αρχική σας απόφαση, ακόμη και αν χρειαστεί να αναβάλετε τη στιγμιαία ικανοποίηση.

ζωδια Υδροχόος: Το Δέκα των Ξιφών
Μια νέα ανάθεση εργασίας ή ένα πολύπλοκο έργο πρόκειται να ξεκινήσει, το οποίο θα σας απορροφήσει απόλυτα. Ερωτικά, αν και το χειρότερο έχει περάσει, η αγωνία σας θα συνεχιστεί, επειδή δεν θα είστε σε θέση να θάψετε το παρελθόν ή να ξεκινήσετε εκ νέου.

Θα διστάζετε μεταξύ του θέλω κάτι ή δεν το θέλω, και τη στιγμή που θα προσπαθήσετε να κάνετε κάτι ή να πάρετε μια τελική απόφαση, αυτό θα αλλάξει. Συμβιβαστείτε με αυτό που είναι, αλλά στραφείτε μακριά από αρνητικά πρότυπα σκέψης ή συνήθειες και αναζητήστε εναλλακτικές λύσεις. Μάθετε να έχετε περισσότερη πίστη σε αυτό που δεν μπορείτε να δείτε, αλλά παρ’όλα αυτά υπάρχει.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες: Ο Ερημίτης
Θα αρχίσετε να βλέπετε το φως στο τέλος ενός πολύ σκοτεινού τούνελ, και το μέλλον σας θα αρχίσει να φαίνεται πολύ πιο ελπιδοφόρο. Μην προσπαθείτε να ξεπεράσετε μια κατάσταση ή να εξαναγκάσετε ένα αποτέλεσμα. Πάρτε μια ταπεινή ή επιφυλακτική προσέγγιση, γεμάτη με αξιοπρέπεια και διακριτική χάρη. Μια παλιά ερωτική έλξη ή ένα ρομαντικό ενδιαφέρον θα εισέλθει ξανά στη ζωή σας, αλλά μπορεί να παραμείνετε και πάλι ξένοι.