ταρω εβδομαδιαια 27/03 – 2/04

Εβδομαδιαία κάρτα Ταρώ για κάθε ζώδιο 27/03 – 2/04

ζωδια Κριός: Η Δικαιοσύνη
Η αλλαγή θα έρθει, αλλά μια σκιά απομόνωσης ή δυστυχίας θα παραμείνει, γιατί κάποιο προσωπικό ή βασικό συστατικό λείπει ακόμα. Περιμέντε τον χρόνο να ακολουθήσει την φυσική του πορεία. Θα επανεξετάσετε την ποιότητα της ερωτικής ζωής σας ή τη σχέση σας και θα συνειδητοποιήσετε πως αυτό ακριβώς είναι που θέλετε – ποιότητα, όχι ποσότητα – και μέχρι τώρα είχατε το αντίθετο.

 

 

ζωδια Ταύρος: Ο Ήλιος
Ιδέες για μια νέα γραμμή εργασίας θα αρχίσουν να διατυπώνονται, μια ελκυστική επιχειρηματική προσφορά ή μια συνεργασία θα σας προταθούν, ή μια πιθανή προσφυγή σε δικαστήριο μπορεί να συζητηθεί. Δεν θα δείτε αυτούς που επιθυμεί η καρδιά σας, αλλά οι άλλοι θα αγωνιστούν να πάρουν τη θέση τους. Κρατήστε ανοιχτό το μυαλό σας και θα είστε σε θέση να δείτε ή να ακούσετε την αλήθεια που θα σας οδηγήσει έξω από την έρημο και θα σας απελευθερώσει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

zodia-taro-45

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια Δίδυμοι: Το Εφτά των Ράβδων
Αν αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται μια δύσκολη πρόκληση ή έναν αγώνα, ή κάποια μορφή αντίρρησης στο ισχύον καθεστώς, θα επιτύχετε αν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δύναμη της θέλησης σας, το κουράγιο σας και την αποφασιστικότητα σας. Δεν θα είναι εύκολο και δεν έχετε βγει από το δάσος ακόμα, αλλά στο τέλος θα είστε νικητής. Αν σκέφτεστε να πάρετε μια συγκεκριμένη πορεία δράσης, αυτή η κάρτα σας λέει προχωρήστε.

ζωδια Καρκίνος: Το Τρία των Ράβδων
Είστε σε καταπληκτική θέση και ικανοί να ερευνήσετε το τι συμβαίνει γύρω σας και να πάρετε έξυπνες αποφάσεις, βασισμένες σε αυτές τις γνώσεις. Είναι καλή στιγμή να επικοινωνήσετε τις ιδέες και τις προτάσεις σας, είτε προφορικά, είτε γραπτά. Οι δημιουργικές δυνάμεις σας είναι έτοιμες να βρουν έκφραση. Οι εμπνεύσεις σας μετατρέπονται σε πρακτική πραγματικότητα. Υπάρχει μια αίσθηση κινητικότητας σε αυτή την κάρτα, οπότε ακόμα και αν έχετε ήδη βάλει πολύ προσπάθεια και έχετε κάνει μεγάλη πρόοδο, δεν έχετε την πολυτέλεια να επαναπαυτείτε στις δάφνες σας για πολύ, γιατί έχετε ακόμα πολλά να επιτύχετε.

ζωδια Λέων: Η Βασίλισσα των Κυπέλων
Έχετε φαντασία, είστε δίκαιοι και καλόκαρδοι. Οι άλλοι εμπιστεύονται τα ένστικτα και τη διαίσθηση σας. Αυτή η κάρτα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια γυναίκα που βρίσκεται στη ζωή σας αυτή τη στιγμή – είναι πολύ ευγενική, ζεστή και απαλή στους τρόπους της. Είναι αρκετά αισθησιακή και μπορεί ακόμα και να είναι μητέρα της γης, ίσως περιβάλλεται από χαρούμενα παιδιά ή αγαπημένους φίλους. Είναι πάντα πιο χαρούμενη όταν βρίσκεται στο σπίτι της. Υπάρχει κάτι εξωπραγματικό πάνω της, γιατί είναι σε επαφή με τους πιο πνευματικούς τομείς της ζωής και πιθανότατα επειδή επίσης είναι έντονα διαισθητική και ψυχική. Είναι στην ζωή σας για να σας προσφέρει υποστήριξη και αγάπη – μην φοβηθείτε να της το ζητήσετε.

ζωδια Παρθένος: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Αν και ήδη, αυτή τη στιγμή, ταλανίζεστε από πολλά προβλήματα, θα αντιμετωπίσετε ότι χρειαστεί, θα σηκώσετε το κεφάλι σας ψηλά και θα συνεχίσετε. Ρομαντικά προβλήματα θα προκαλέσουν την συναισθηματική σας αποστασιοποίηση, αλλά το να μην αποκαλύπτεται το τι συμβαίνει πραγματικά μέσα σας, θα προκαλέσει συσσώρευση πίεσης. Χαλαρώστε και θα δείτε πως η αγάπη είναι παντού. Να έχετε αυτοπεποίθηση και αυτοδύναμη και συνεχίστε να κατευθύνετε την ενέργεια σας προς την δουλειά, την έρευνα, ή τις ιδέες σας και σε οποιονδήποτε τομέα χρειάζονται ηγετικές ικανότητες, γιατί εκεί βρίσκεται η δύναμη σας αυτή τη στιγμή.

zwdia-3-zodia
ζωδια Ζυγός: Το Οχτώ των Κυπέλλων
Έχετε φτάσει σε ένα σημείο καμπής. Αλλαγές βρίσκονται στον δρόμο μιας σχέσης. Αυτό μπορεί να είναι σχετικό με τα ερωτικά σας, μια επιχειρηματική συνεργασία ή μια φιλία που έχει φτάσει στο φυσικό της τέλος. Νιώθετε πως ήρθε η ώρα να προχωρήσετε σε νέα βοσκοτόπια, αν και αυτό μπορεί να σημαίνει να πάρετε κάποιες επίπονες αποφάσεις και να πληγώσετε κάποιον, για τον οποίο νοιάζεστε. Αυτή η κάρτα σηματοδοτεί το τέλος ενός κεφαλαίου της ζωής σας και την αρχή ενός νέου˙ ένα τέλος οδηγεί σε μια νέα αρχή.

ζωδια Σκορπιός: Το Εννιά των Ράβδων
Ένας παλιός φίλος ή εραστής θα εμφανιστεί ξαφνικά, φέρνοντας μια νέα ευκαιρία, που μπορεί να είναι αυτό ακριβώς που θέλετε ή χρειάζεστε. Θα υπάρχουν δύο αγάπες που ανταγωνίζονται για την δική σας και εσείς θα προσπαθείτε να λύσετε το δίλλημα ή να βρείτε την λύση που θα καταστείλει τη σύγκρουση, αλλά η λύση που υπάρχει, είτε θα σας ραγίσει την καρδιά, είτε θα είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί. Επιμείνετε στον σκοπό της πρόθεσης σας και αυτού που θέλετε.

ζωδια Τοξότης: Το Πέντε των Ράβδων
Η επιχείρηση σας θα επεκταθεί, τα οικονομικά σας θα αυξηθούν και οι μη παραγωγικές, ελαττωματικές ή αρνητικές περιοχές θα ξεκαθαριστούν. Ψάξτε για ελαττώματα και διορθώστε τα. Κάντε μεταρρυθμίσεις σε κάποιες από τις ιδέες ή τις συμπεριφορές σας και κάντε τις επιλογές από ένα νικηφόρο σημείο οπτικής, αντί από ένα ηττοπαθές. Μην συμβιβάζεστε, ούτε να δέχεστε την ήττα, είστε πολύ κοντά στην νίκη. Ενώ η αγάπη και ο έρωτας θα σας βρει, τα συναισθήματα σας θα αναστέλλονται γιατί το μυαλό σας είναι σε άλλα πράγματα.

ζωδια Αιγόκερως: Ο Άσος των Ξιφών
Θα πάρετε την απόφαση να δράσετε, ή να προχωρήσετε προς ένα λιγότερο προβληματικό περιβάλλον ή μια κατάσταση και να αφήσετε ένα πρόβλημα στη δουλειά σας να πάρει την πορεία του, αντί να πιέσετε τα πράγματα. Έχετε πίστη στον εαυτό σας και να ξέρετε πως η δουλειά σας είναι καλή και στέκεται από μόνη της. Επιμείνετε, να είστε αποφασισμένοι και μην αφήσετε τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή από αυτό που θέλετε. Θα λάβετε ένα απρόσμενο μήνυμα, τηλεφώνημα, ή απάντηση από κάποιον που του αρέσετε ή σας αγαπάει. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει και έναν νέο έρωτα που θα καθηλώσει.

ζωδια Υδροχόος: Ο Ρήγας των Ξιφών
Είστε ένα αποφασιστικό και σβέλτο άτομο και οι καινοτόμες ιδέες σας έχουν την δυνατότητα επιτυχίας. Αυτή η κάρτα μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει έναν άντρα που είναι σημαντικός στην ζωή σας αυτή τη στιγμή – κάποιον πολύ ισχυρό. Είναι έξυπνος, λογικός και ορθολογιστής˙ έχει αυστηρό ηθικό κώδικα και έναν δυνατό αέρα κυριαρχίας. Μπορεί να κρίνει τις καταστάσεις καθαρά. Είναι καλός φίλος σε περίοδο κρίσης, οπότε αυτή η κάρτα μπορεί να σας λέει να ψάξετε για συμβουλή από κάποιον επαγγελματία, να βασιστείτε στην δύναμη του χαρακτήρα σας ή να διατηρήσετε τις αποστάσεις σας από τρέχοντα προβλήματα, έτσι ώστε να τα αντιμετωπίσετε αντικειμενικά.

ζωδια Ιχθύες: Η Εγκράτεια
Θα «κληρονομήσετε» πνευματική ενθάρρυνση και θετικές αλλαγές, κοιτώντας πέρα από τους περιορισμούς σας. Κάποιος που του αρέσετε πολύ θα σας δώσει κάτι ή θα σας προσφέρει απλόχερα την γενναιοδωρία του. Αυτό μπορεί να υποδεικνύει και κάποιο είδος πνευματικού δώρου. Θα εκπλαγείτε από την ικανότητα σας να μετατρέψετε μια αρνητική κατάσταση, σε θετική, απλά με τον επαναπροσανατολισμό της ενέργειας σας. Η κάρτα μπορεί επίσης να δείχνει μια βαθιά διεισδυτική πνευματική εμπειρία.

zwdia