ταρω : ερωτικές προβλέψεις – Δευτέρα 5/1

tarw-kosmos

ταρω :  ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις – 05 Δευτέρα Ιανουαρίου

 

ΓΕΝΙΚΑ: Οι 22 κάρτες ταρω Arcana (Μεγάλη) χωρίζονται σε:

– Ευμενείς Κάρτες : Κόσμος, Αυτοκράτορας, Αρχιερέας, Δύναμη, Άρμα, Αστέρι, Ήλιος

– Ουδέτερες Κάρτες : Εραστές, Αυτοκράτειρα, Ιέρεια, Εγκράτεια, Μάγος, Τροχός της Τύχης, Κρίση, Ερημίτης.

zodia-taro-45

– Δυσμενείς : Τρελός, Θάνατος, Κρεμασμένος, Οίκος Θεού.

 

 

 

Ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη δείχνει, ως μπορεί να ξεκινήσει για εσάς μια νέα περίοδος στη ζωή σας, προσωπική ή σκέτο ερωτική, που πολλά θα επαναπροσδιοριστούν προς το καλύτερο. Αν βρίσκετε σε μια προσωρινή συναισθηματική απογοήτευση, καλό θα ήταν να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με ποικίλες δραστηριότητες, προκειμένου να ανεβάσετε την διάθεση σας. Η συμμαχία Άρη και Ποσειδώνα, θα σας φέρουν ειδήσεις επανασύνδεσης μέσα στις επόμενες ημέρες αν είσαστε σε χωρισμό. Όσοι βιώνουν μοναξιά θα δεχτούν παρελθοντολογικές επιστροφές και ίσως επιτέλους εκεί το θέμα να εξελιχθεί σε οριστικοποίηση της σχέσης.

 

Φράση κλειδί: Ευθεία πορεία

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

 

Ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος ανοίγει τους πνευματικούς δρόμους για αναζήτηση νέου συντρόφου που θα πληρεί τις προδιαγραφές σας. Η πλειοψηφία του ζωδιου, υποφέρουν από συναισθηματική μοναξιά ακόμα και μέσα σε σχέση….κάτι το οποίο δεν είναι υγιές. Όσοι έχουν στην καρδιά τους και δεύτερη αγάπη, θα δουν ένα κύμα αγάπης από την άλλη πλευρά που θα τους ενθουσιάσει και θα τους κάνει να αισθανθούν ακόμα πιο τρυφερά….παρά την αντικειμενική δυσκολία. Ευνοούνται ταξίδια και μικροεδρομές με καλές παρέες.

Φράση κλειδί: Συμβιβασμός και Ταπεινότητα

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

 

Ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια

Η κάρτα ταρω η Ιέρεια φανερώνει στον ενδιαφερόμενο, ότι θα πρέπει να βάλει τον εαυτό του σαν κύρια προτεραιότητα, τα θέλω και τις ανάγκες του. Η Αφροδίτη από τον φιλικό Υδροχόο, ίσως φέρει υπερβολικές αντιδράσεις με το συντροφικό ταίρι, που ευτυχώς θα είναι περαστικές και χωρίς να αφήσουν ίχνη στεναχώριας. Οι Δίδυμοι που βιώνουν έρωτα χωρίς αντίκρισμα, θα θέσουν τα μέγιστα χρονικά όρια των ψυχικών τους αντοχών, για την υποστήριξη της σχέσης…και μετά θα αποχωρήσουν, μέσα σε αυτόν τον μήνα όλα!

Φράση κλειδί: Μετάλλαξη και εξέλιξη

Δυναμική ημέρας: */****

 

 

Ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα δείχνει τον σωστό και γόνιμο δρόμο προκειμένου να ξαναζεστάνετε το κλίμα σε μια συναισθηματική σχέση που εδώ και καιρό δεν δείχνει κανένα σημείο ανάκαμψης. Ξεκινήστε με διάλογο, που θα έχει να προτείνει λύσεις, και αποφύγετε την παρελθοντολογία που μόνο μπορεί να πληγώσει. Αν δεν είστε σε φάση που θέλετε να μην έχετε συντροφική ζωή, καλύτερα ασχοληθείτε με την δουλειά και τους φίλους σας…που τόσο καιρό έχετε παραμελήσει.

Φράση κλειδί: Αυτοθυσία και πρόοδος

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 

Ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας ξεκαθαρίζει ότι θα πρέπει να επωφεληθείτε των καταστάσεων και να βρείτε τον απαραίτητο χρόνο να ανασυνταχτείτε, αλλά και να βάλετε την σχεση σας σε νέες καλύτερες βάσεις. Ωστόσο, υπάρχει πολύ παρασκήνιο, που με την βοήθεια του Ποσειδώνα, θα σας αποκαλυφθεί…μην αδιαφορήσετε για άτομα που θεωρούσατε υποστηριχτές και τελικά σας τραβούσαν το χαλί κάτω από τα πόδια. Πολλές εκκρεμής υποθέσεις θα οριστικοποιηθούν.

Φράση κλειδί: Δοκιμασία που διδάσκει

Δυναμική ημέρας: */****

 

 

 

Ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας φανερώνει ότι τις επόμενες ημέρες και μέσα από την συνεχή προσπάθεια σας, θα καταφέρετε να κάνετε τους σωστούς και διορθωτικούς χειρισμούς για να βελτιώσετε την μέτρια συναισθηματική σας κατάσταση. Αν σε αυτό, συμπεριλαμβάνεται, η απομάκρυνση σας από παράλληλο δεσμό, τότε κάντε γρήγορα, καθώς οι διαπλανητική θέση του Πλούτωνα, ίσως φανερώσει ένοχα μυστικά σε ακατάλληλα πρόσωπα.

Φράση κλειδί: Γονιμότητα και ευφυία

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

Ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω  το  Άρμα μαζί με την καλή συμμαχία του Ποσειδώνα με τον Ήλιο, θα σας ανεβάσει την διάθεση με αντίκτυπο στην σχέση σας που χρειάζεται ξεσκόνισμα. Αν είστε σε περίοδο χωρισμού ή επανασύνδεσης αποφύγετε τις παράλογες εντάσεις, και τις περιττές κατηγορίες και δώσε χρόνο και στις δύο πλευρές να ηρεμήσουν. Η συνολική σας εικόνα θα βελτιωθεί πολύ με την ενέργεια από την θέση της Αφροδίτης στον  Υδροχόο, με αποτέλεσμα να έχετε παραπάνω κατακτήσεις στο άλλο φύλο

Φράση κλειδί: Θέληση και Εξουσία

Δυναμική ημέρας: ***/**

Ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη φανερώνει ότι έστω και με καθυστέρηση, θα προκύψουν αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, που θα την βοηθήσουν να κάνει βήματα προόδου Αν έχετε δεσμό, ένα ταξίδι αναψυχής θα τόνωνε και το ταίρι σας. Αν είστε σε γάμο μια έκπληξη στον σύντροφο σας θα του κέντριζε το ενδιαφέρον. Όσοι είναι μόνοι, είναι θέμα λίγου χρόνου να συναντηθούν με ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα του αναστατώσει ευχάριστα.

Φράση κλειδί: Αρμονία και ισορροπία

Δυναμική ημέρας: ***/**

 

 

Ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης

Η κάρτα ταρω ο Ερημίτης δίνει ότι η στάση που πρέπει να κρατήστε, τώρα που ο Κρόνος σας κοιτάζει αυστηρά, είναι το γενναίο ξεκαθάρισμα…παροντικών παράλληλων και γενικότερα προβληματικών σχέσεων σε όλα τα επίπεδα και κυρίως του συναισθηματικού, που εκεί τα πράγματα θα πρέπει σύντομα θα ευθυγραμμιστούν με τις  ανάγκες σας. Εδώ και καιρό έχετε εξαντλήσει τα όρια της υπομονής σας. Όσοι είναι σε γάμο θα πρέπει να μιλήσουν ειλικρινά μεταξύ τους.

Φράση κλειδί: Σωστές ερωτικές επιλογές

Δυναμική ημέρας: **/***

 

 

Ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Τροχός της Τύχης

Η κάρτα ταρω  ο Τροχός της Τύχης ξεκαθαρίζει ότι το πλήρωμα του χρόνου…..έχει έρθει για να κάνετε αυτό που πραγματικά ποθεί η ψυχή σας και να ισορροπήσετε γενικότερα. Αν είσαστε σε δεσμό ο οποίος πλέον σας βαραίνει και δεν σας δίνει την συναισθηματική ασφάλεια που θέλετε καλύτερα να προχωρήσετε μπροστά. Αυτοί που έχουν ΄διπλή’ ζωή, θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τι πραγματικά επιθυμούν…και να το διεκδικήσουν με σοβαρό – ώριμο και επικοινωνιακό τρόπο.

Φράση κλειδί: Συναισθηματικός πλούτος

Δυναμική ημέρας: */****

 

zwdia

 

Ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω  η Δύναμη σας φανερώνει ότι θα αναγκαστείτε να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το συναισθηματικό σας μέλλον. Ένας χωρισμός, έστω προσωρινός, μπορεί να καταλάγιαζε την μεταξύ σας ένταση και να οδηγούσε σε βάθος χρόνου σε μια ποιοτικότερη επανασύνδεση. Κάντε πιο συγκεκριμένο το αιτούμενο σας για ποιότητα ζωής και αφήστε τους τρίτους να σας προσεγγίσουν…με τον τρόπο που εσείς θεωρείτε ότι θα σας συγκινούσε.

Φράση κλειδί: Γρήγορο ταξίδι

Δυναμική ημέρας: ****/*

 

 

Ταρω – Ιχθύς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κρεμασμένος

Η κάρτα ταρω  ο Κρεμασμένος ξεκαθαρίζεί ότι λίαν συντόμως θα βρεθείτε σε συναισθηματικά διλήμματα ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Αν έχετε ακόμα επικοινωνίες με πρόσωπο του παρελθόντος σας, θα σας ζητηθεί δεύτερη ευκαιρία που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς θα πρέπει να αποφασίσετε τι από τα δύο θέλετε πιο πολύ. Ο Κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, κάνει ότι μπορεί για να σας μπερδεύει και σας καλεί για εκκαθαρίσεις, που στο τέλος θα σας δώσουν την καλύτερη λύση.

Φράση κλειδί: Επιτυχή αποτελέσματα

Δυναμική ημέρας: *****

 

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ενημερωθείτε με προσωπική πρόβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να αποφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικογένειας.