ταρω ερωτικες προβλέψεις 02/04 Κυριακή

taro-ilios

ταρω ερωτικες προβλέψεις 02/04 Κυριακή

ταρω κριός: Το 7 των Κυπέλλων
Μην προσπαθήσετε να εμποδίσετε ένα άτομο να λειτουργήσει με τον δικό του τρόπο στον επαγγελματικό τομέα. Μόνο ανταγωνιστικοί θα φανείτε.
Μια μικρή αλλαγή στον τρόπο που χειρίζεστε τα πράγματα, θα σας επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Συμβουλή της ημέρας: Να ανάβετε μια εστία φωτιάς στο σπίτι σας, για λίγα λεπτά κάθε μέρα. Θεωρείται ότι έλκει την ευημερία σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο.

 

ταρω ταύρος: Η Δύναμη
Σήμερα θα νιώσετε ευτυχισμένοι, όταν θα λύσετε το πρόβλημα άλλων ατόμων.
Κάποια επανένωση διαφαίνεται σήμερα, που θα σας δώσει μεγάλη χαρά.
Συμβουλή της ημέρας: Αν υπάρχουν οριζόντιες κολώνες στην οροφή του υπνοδωματίου σας, φροντίστε να μην είναι το κρεβάτι σας ακριβώς κάτω από αυτές. Θα σας προκαλέσουν πονοκεφάλους και ένταση.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 7 Των Πεντάκτινων
Μην χρονοτριβείτε σε θέματα που χρειάζονται άμεσο χειρισμό, γιατί θα σας δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον.
Μην σας ανησυχήσει η δύσκολη έναρξη σε ένα εγχείρημά σας, γιατί έχετε τα φόντα να αλλάξετε τις αρνητικές τάσεις.
Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε έναν μελωδό ανάμεσα στο σπίτι σας και έναν ενοχλητικό γείτονα. Ο γλυκός του ήχος θα διώξει την αρνητικότητα μακριά από το σπιτικό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω καρκίνος: Το 3 των Ξιφών
Να είστε πιο ξεκάθαροι στη διαβεβαίωση των στόχων σας. Διαφορετικά είναι πιθανό να εκληφθείτε ως δεδομένοι.
Ίσως ένα άτομο κύρους να μην σας εκφράσει τα θετικά που αναμένατε να ακούσετε. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από το αίσθημα απομόνωσης και αναζητήστε στήριξη στα αγαπημένα σας άτομα.
Συμβουλή της ημέρας: Αν υπάρχει μια μεγάλη σκάλα στον εργασιακό σας χώρο, τοποθετήστε στις πλευρές της αρχής της δύο μεγάλες πέτρες. Αυτές θα συγκρατούν τη θετική ενέργεια, να μην φεύγει από την εξώπορτα.

ταρω λέων: Το 9 των Κυπέλλων
Πρέπει να βρείτε καλύτερο τρόπο χειρισμού όσων σας αφορούν, για να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με χάος αργότερα. Ίσως πρέπει να υιοθετήσετε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, που θα σας τον εμπνεύσει ένα άτομο που νοιάζεται για εσάς.
Μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας με τρόπους που σίγουρα θα εκτιμήσουν οι γύρω σας.
Συμβουλή της ημέρας: Η επικράτηση του στοιχείου του νερού στο μπάνιο, τείνει να φέρνει ανισορροπία σε σχέση με τα υπόλοιπα στοιχεία της φύσης. Η συμβουλή για αυτό, είναι να έχετε στον ελ λόγω χώρο πιο έντονο φωτισμό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω παρθένος: Το 5 των Ράβδων
Θα ευνοήσει την επαγγελματική σας πορεία η προσέγγιση ενός ειδήμονα αυτή την περίοδο.
Κινηθείτε γρήγορα και θα καταφέρετε να καλύψετε ένα κενό στις υποχρεώσεις σας. Να ξέρετε όμως ότι ο ανταγωνισμός καραδοκεί.

Συμβουλή της ημέρας: Δέστε μια κόκκινη κορδέλα στο πόμολο της πόρτας του υπνοδωματίου σας, για να έλξετε περισσότερο πάθος!

ταρω ζυγός: Ο Αυτοκράτορας
Σήμερα θα δεχθείτε από πολλές πλευρές στήριξη, για να προχωρήσετε ένα εγχείρημα που επεξεργάζεστε.
Πολλά άτομα του στενού σας κύκλου θέλουν να σας βοηθήσουν, ίσως όμως πρέπει να αρκεστείτε επί του παρόντος στην ηθική υποστήριξή τους.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα μεγάλο φυτό ή ένα άγαλμα στη βάση μιας μεγάλης σκάλας που υπάρχει στον χώρο σας. Αυτό θα σταματά την ορμητική κίνηση της ενέργειας από επάνω προς τα κάτω.

zwdia-fotia

ταρω σκορπιός: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Μην φοβάστε τα ταραγμένα νερά στη ζωή σας αυτή την περίοδο, καθώς το ταίρι σας είναι σταθερά δίπλα σας με υπομονή και στοργή.
Η ικανοποίησή σας αυτή την περίοδο, εξαρτάται αποκλειστικά από την ικανότητά σας να προσαρμόσετε τις προσδοκίες σας στις συγκυρίες που συντρέχουν.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε σε κορνίζα ένα χαρτονόμισμα και κρεμάστε το σε περίοπτη θέση στην κουζίνα σας. Αυτή η κίνηση φέρεται να βελτιώνει την πέψη και εντείνει την ενέργεια της ευημερίας στο σπιτικό σας.

ταρω τοξότης: Ο Ιππότης των Ξιφών
Η αισιοδοξία που σας διέπει αυτή την περίοδο, θα είναι μεταδοτική στα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Έτσι θα καταφέρετε να κερδίσετε πολλούς υποστηρικτές και συμμάχους.
Θα διανύσετε μεγάλη απόσταση στους στόχους σας, μέσω της διαπραγμάτευσης και της πειθούς.
Συμβουλή της ημέρας: Αν έχετε τζάκι, επενδύστε με καθρέφτη το εσωτερικό της εστίας του. Οι διπλάσιες φλόγες θα αυξήσουν την καλή τύχη και την ευημερία στο σπιτικό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω αιγόκερως: Ο Βασιλιάς των Ράβδων
Μην στηριχτείτε σε ένα άτομο που σας φαίνεται διστακτικό, για να γίνει μια δουλειά σας. Το πιο πιθανό είναι να μην γίνει.
Θα είναι καλό να μην βιαστείτε να απορρίψετε ένα σχέδιο που θα σας προταθεί, πριν μάθετε όλες τις λεπτομέρειες.
Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε έναν διακοσμητικό Ήλιο κοντά στην εξώπορτά σας. Η ζωογόνος δύναμή του θα ενισχύσει και θα ενθαρρύνει την ευημερία και την ευτυχία στο σπιτικό σας.

ταρω υδροχόος Ο Πύργος
Να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που συνομιλείτε, γιατί κάποιοι διαρρέουν πολλές ψευδείς ειδήσεις για εσάς. Η καλή προετοιμασία θα είναι το όπλο σας για να πετύχετε τους στόχους σας.
Τα πράγματα ενδέχεται να πάψουν να κυλούν τόσο ευνοϊκά, όσο τα νιώθατε τον τελευταίο καιρό. Οι αλλαγές που έχουν συντελεστεί θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνισή τους.
Συμβουλή της ημέρας: Να έχετε πάντα μαζί σας έναν κρύσταλλο. Θα ενισχύσει τα οικονομικά σας και θα αυξήσει τις ευκαιρίες σας.

ταρω ιχθύες: Το 5 των Πεντάκτινων
Μην ενδώσετε στις προκλήσεις ενός ατόμου που δεν έχει να πει καλή κουβέντα για εσάς. Αποστασιοποιηθείτε.
Οι πράξεις σας θα δώσουν πολλά θετικά μηνύματα στον περίγυρό σας, γιατί αυτή την περίοδο επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά από ποτέ.
Συμβουλή της ημέρας: Μην τοποθετείτε ποτέ οικογενειακές φωτογραφίες έτσι ώστε να κοιτούν προς εξώπορτα, σκάλα ή υπόγειο. Οι θέσεις αυτές προδιαθέτουν αναχώρηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75