ταρω ερωτικες προβλέψεις 04/02 Σάββατο

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλέψεις 04/02 Σάββατο

ταρω κριός: Ο Διάβολος
Μήπως έχετε μια απόκοσμη αίσθηση σήμερα, σαν κάτι να κεντρίζει τη σκοτεινή πλευρά σας να βγει στην επιφάνεια; Όπως έλεγε ο Όσκαρ Ουάιλντ, «ο μόνος τρόπος για να ξεφύγετε από έναν πειρασμό, είναι να του παραδοθείτε άνευ όρων»! Ενδώστε λοιπόν και απολαύστε το, χωρίς όμως να το παρακάνετε. Το μόνο που χρειάζεται, είναι να θυμάστε ότι τον έλεγχο τον έχετε εσείς. Διαφορετικά μπορεί να κληθείτε να πληρώσετε βαρύ τίμημα…

ταρω ταύρος: Η Σελήνη
Μήπως τελευταία να είστε υπερβολικά ευαίσθητοι είτε βλέπετε παράξενα όνειρα; Αυτά είναι σινιάλα, που σας λένε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δώσετε στοργή στο παιδί που υπάρχει μέσα σας. Αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος περιμένετε να το κάνει; Παράλληλα θα είναι καλό να δίνετε σημασία στα προαισθήματά σας: ακόμη κι αν δεν έχουν λογική, θα σας βοηθήσουν.

 

ταρω δίδυμοι: Ο Πύργος
Αν μέχρι τώρα χτίζατε πύργους στην άμμο, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να στήσετε ξανά τη βάση σας σε γερά θεμέλια. Όσο κι αν δεν είναι ευχάριστο να αρχίζετε και πάλι από την αρχή, είναι καλύτερο από το να τα παρατάτε. Αναζητήστε τη νέα αφετηρία σας, μετά από μια οδυνηρή περιπέτεια που σας ταρακούνησε αλλά δεν σας διέλυσε! Για να κοιτάξετε ψηλά, πρέπει να έχετε βρεθεί χαμηλά…

zodia-taro-45

ταρω καρκίνος: Το 8 των Πεντάκτινων
Μέρα χαράς η σημερινή, καθώς θα μπορείτε πλέον να εστιάσετε στην ουσία των σημαντικών θεμάτων σας. Προχωρήστε ζωηρά και θα εκπληρώσετε με μεγαλύτερη ευκολία τις υποχρεώσεις σας. Φροντίστε μόνο να αποζημιωθείτε για όλο τον αξιόλογο κόπο που έχετε καταβάλει. Αν δεν λαμβάνετε την υλική αναγνώριση που θα θέλατε, είναι καιρός να σκεφτείτε την αναζήτηση νέας εργασίας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω λέων: Το Άρμα
Αν νιώθατε ότι κάπου είχαν μπλοκάρει οι μηχανές σας τον τελευταίο καιρό, η σημερινή μέρα θα αποτελέσει την εντυπωσιακή στροφή στην ταχύτητά σας. Να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας! Οι μεταβάσεις θα γίνουν αρκετά ομαλά, καθώς το άρμα σας είναι οι δυνάμεις της μοίρας και της τύχης. Αν κάτι δεν κυλά όπως θα θέλατε, πρέπει κι εσείς να κινηθείτε για να αναζητήσετε τις ευκαιρίες που υπάρχουν.

ταρω παρθένος: Ο Κρεμασμένος
Αν η διάθεσή σας αυτή την περίοδο είναι να προχωρήσετε μπροστά, η ζωή έρχεται να ανάψει ένα κόκκινο φως στην πορεία σας σήμερα. Αντί να πατήσετε το γκάζι, καλείστε να μελετήσετε τους οιωνούς. Όσο κι αν σας αποθαρρύνει αυτό, ο καλύτερος δρόμος είναι να ενδίδετε στις παρούσες δυνάμεις. Υπάρχει κάποιο μάθημα που πρέπει να πάρετε πριν προχωρήσετε, εντοπίστε το.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω ζυγός: Ο Ερημίτης
Ξέρετε προς τα πού κατευθύνεστε; Σήμερα καλείστε να κάνετε ένα διάλειμμα από τον σαματά, προκειμένου να αναλογιστείτε την πορεία που θέλετε να πάρει η ζωή σας. Βρεθείτε μόνοι κάπου ήσυχα, για να σκεφτείτε ουσιαστικά. Είναι μια περίοδος που χρειάζεται να εστιάσετε στη σχέση με τον εαυτό σας και όχι με τους άλλους. Δείξτε εμπιστοσύνη!

ταρω σκορπιός: Το 6 των Ξιφών
Τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται, αυτή είναι η αλήθεια. Σήμερα ανοίξτε διάπλατα τα μάτια σας, για να εντοπίσετε τις πληροφορίες εκείνες που θα σας βοηθήσουν να κινηθείτε πέρα από τα τωρινά όριά σας. Ίσως υπάρχουν κάποιες προοπτικές που δεν έχετε σκεφτεί. Ίσως πρέπει να ασχοληθείτε με τη βελτίωση των ικανοτήτων σας. Μια μικρή απόσταση από όσα σας ταλαιπωρούν θα ενισχύσει την οπτική σας, για να κοιτάξετε το δάσος αντί για ένα μόνο δέντρο – εσάς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω τοξότης: Η Δύναμη
Η Έλινορ Ρούσβελτ υποστήριζε ότι «η γυναίκα είναι σαν το φακελάκι του τσαγιού. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο δυνατό είναι, μέχρι να το βάλεις σε καυτό νερό»! Όποιο κι αν είναι το φύλο σας, το βέβαιο είναι ότι τον τελευταίο καιρό λουστήκατε πολύ καυτό νερό και ξεπεράσατε το σημείο βρασμού σας. Το ευχάριστο είναι ότι είστε πλέον αρκετά δυνατοί, ώστε να δαμάσετε όσα σας φοβίζουν!

ταρω αιγόκερως: Ο Ιππότης των Ξιφών
Τι είναι αυτό που σας περιορίζει τον τελευταίο καιρό; Μπορεί να είναι ένα άτομο, μια κατάσταση, μια δύναμη της φύσης. Ό,τι κι αν είναι, πρέπει να το λήξετε σήμερα άπαξ δια παντός! Υψώστε το ανάστημά σας και υποβάλετε τις σωστές ερωτήσεις, για να λάβετε τις σωστές πληροφορίες. Έφτασε η στιγμή να χρησιμοποιήσετε το σπαθί σας, για να κόψετε κάθε γόρδιο δεσμό!

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω υδροχόος: Το 7 των Πεντάκτινων
Λένε ότι η αναμονή είναι το πιο δύσκολο κομμάτι σε καθετί. Σε αυτή τη φάση βρίσκεστε εσείς αυτή τη στιγμή, αναμένοντας την εξέλιξη ενός σχεδίου σας. Είναι δεδομένο ότι αυτό το στάδιο δεν είναι το πιο ευχάριστο σε κάθε κύκλο δημιουργίας, καθώς απαιτεί πίστη ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά. Αυτή η κάρτα έρχεται να σας καθησυχάσει, επειδή η αναμονή σας πλησιάζει στο τέλος της. Στο μεταξύ εσείς περιποιηθείτε λίγο τον εαυτό σας, για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.

ταρω ιχθύες: Το 9 των Ράβδων
Θεωρείτε ότι εργάζεστε πολύ σκληρά για πολύ καιρό, άρα θα έπρεπε μέχρι τώρα να έχετε να επιδείξετε ένα αποτέλεσμα. Δεν έχετε όμως. Είστε τόσο εξουθενωμένοι σε αυτό το στάδιο, που σκέφτεστε σοβαρά να τα παρατήσετε όλα! Μην το κάνετε. Κάντε ένα μικρό διάλειμμα για να φροντίσετε τις «πληγές» σας, πριν συνεχίσετε την πορεία σας. Ο τερματισμός είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia