ταρω ερωτικες προβλέψεις 04/04 Τρίτη

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλέψεις 04/04 Τρίτη

ταρω κριός: Το 10 των Κυπέλλων
Έχει φτάσει η εποχή που πρέπει να δείτε με περισσότερη σοβαρότητα το μέλλον σας στον επαγγελματικό τομέα.
Έχετε τη δυναμική να μειώσετε ή να κόψετε μια κακή σας συνήθεια. Φροντίστε μόνο να μην αποκτήσετε μια άλλη, στην πορεία.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε στον εργασιακό σας χώρο ένα μαύρο πετράδι (όνυχα, τουρμαλίνη, οψιδιανό). Το μαύρο θεωρείται το χρώμα του χρήματος, ενώ η πέτρα δεν αφήνει τον πλούτο να «γλιστρήσει».

 
ταρω ταύρος: Η Δικαιοσύνη
Φροντίστε να γνωρίζουν οι προϊστάμενοί σας τις δυνατότητές σας, αν θέλετε να σημειώσετε περισσότερο πρόοδο στα εργασιακά σας.
Ένα άτομο του κύκλου σας θα προσπαθήσει να σας αλλάξει γνώμη, σε ένα θέμα που θεωρείτε σημαντικό. Μην ενδώσετε.
Συμβουλή της ημέρας: Αν τοποθετήσετε ένα δενδρύλλιο με αμέθυστους στον εργασιακό σας χώρο, θα διατηρήσετε σε ισορροπία τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 10 των Πεντάκτινων
Πρέπει να περιορίσετε λίγο τις απαιτήσεις σας αυτή την περίοδο, αν δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε ταλαιπωρίες. Γίνετε πιο ρεαλιστές.
Είναι στο χέρι σας να αποφεύγετε τους πειρασμούς που προκύπτουν στην πορεία σας. Να είστε εστιασμένοι στους στόχους σας.
Συμβουλή της ημέρας: Δέστε μια κόκκινη κορδέλα σε ένα σημείο στο κεφαλάρι του κρεβατιού σας. Αυτό θα σας υπενθυμίζει την πρόθεσή σας να ενισχύσετε την ερωτική σας ζωή.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Το 6 των Ξιφών
Θα είναι συνετό να μην βάλετε σε εφαρμογή μια ιδέα σας αυτή την περίοδο, χωρίς να την έχετε συζητήσει με την οικογένειά σας.
Προσπαθήστε να μην βγάζετε επιπόλαια συμπεράσματα για άτομα που συναντάτε, πριν τα γνωρίσετε καλά. Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα, που επηρεάζουν τη συμπεριφορά του κάποιες στιγμές.

Συμβουλή της ημέρας: Ο αποδοτικός εργασιακός χώρος έχει άμεση σχέση με τον καλά φωτισμένο χώρο. Φυσικά ο φυσικός φωτισμός είναι ο καλύτερος, γι’ αυτό θα είστε ευνοημένοι αν υπάρχουν πολλά παράθυρα στο γραφείο σας. Αν δεν υπάρχει αρκετός φυσικός φωτισμός, να χρησιμοποιείτε λάμπες με έντονο λευκό φως.

ταρω λέων: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Θα δυσκολευτείτε να σημειώσετε πρόοδο στα επαγγελματικά σας αυτή την εποχή, αν δεν έχετε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες και τις πηγές που χρειάζεστε.
Ενόσω οι περισσότεροι μπαίνουν στη διαδικασία να αντιδρούν, εσείς ασχοληθείτε με την οργάνωση και διεκπεραίωση των καθηκόντων σας.
Συμβουλή της ημέρας: Το Τσι Λιν είναι ένα κινέζικο μυθικό πλάσμα, με κεφάλι δράκου, σώμα αλόγου και λέπια ψαριού. Τοποθετήστε ένα τέτοιο διακοσμητικό στο χώρο σας για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και την τύχη σας. Το προτιμούν ιδιαίτερα οι στρατιωτικοί και οι πολιτικοί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω παρθένος: Το 8 των Ράβδων
Μην βιαστείτε να παρεξηγήσετε τη γενναιοδωρία κάποιων ατόμων στο περιβάλλον σας αυτή την περίοδο. Δεν έχουν όλοι ύπουλα κίνητρα.
Αποζητάτε την κατανόηση, γι’ αυτό θα βρεθείτε μπροστά σε μια αποκάλυψη που θα σας βοηθήσει να λύσετε ένα μυστήριο που σας βασάνιζε.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να φωτίζετε τις γωνίες που είναι πιο σκοτεινές στον εργασιακό σας χώρο. Η κίνηση αυτή θα ανακινεί τη θετική ενέργεια για να μην λιμνάζει.

ταρω ζυγός: Το Άρμα
Τίποτα δεν θα επιλυθεί με τη φαντασία και μόνο. Πρέπει να χαλαρώσετε, για να ριχτείτε στον αγώνα μέχρι να πετύχετε.
Ένα άτομο από απόσταση ενδέχεται να ζητήσει την άμεση βοήθειά σας. Ανταποκριθείτε.
Συμβουλή της ημέρας: Αν υπάρχουν καθρέφτες στο υπνοδωμάτιό σας, να ξέρετε ότι δεν πρέπει να βλέπετε το είδωλό σας σε αυτούς όταν είστε στο κρεβάτι. Αυτό θα σας επιφέρει νευρικότητα και εφιάλτες.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω σκορπιός: Το 4 των Πεντάκτινων
Μην αναβάλετε για αργότερα ένα εργασιακό σας καθήκον, εφόσον μπορείτε να το διεκπεραιώσετε άμεσα.
Ακόμη κι αν νιώθετε ότι δεν αναγνωρίζονται όσα κάνετε, να ξέρετε ότι κάποιος σας παρακολουθεί και θα επέμβει την κατάλληλη στιγμή.

Συμβουλή της ημέρας: Προσδώστε την ενέργειά σας σε πράγματα που θέλετε να αποκτήσετε, βάζοντας μια εικόνα τους σε σημείο που θα το βλέπετε συχνά. Το καλύτερο σημείο είναι η νοτιοανατολική πλευρά των χώρων σας.

ταρω τοξότης: Ο Άσος των Κυπέλλων
Κάντε μια επανεξέταση των οικονομικών σας. Ίσως να σπαταλάτε περισσότερα από όσα θα έπρεπε, από αμέλεια.
Θα βρείτε τη χρυσή τομή που θα ικανοποιήσει εσάς και το ταίρι σας, σε μια απόφαση που ελήφθη και αρχικά δεν φάνηκε άρτια.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε καθρέφτες στους τοίχους ενός μικρού χώρου. Αυτό θα σας δώσει την αίσθηση ότι είναι πιο μεγάλοι και θα αυξήσει τις ευκαιρίες σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ταρω αιγόκερως: Η Αρχιέρεια
Ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση που θα σας προκύψει, θα σας ανανεώσει και θα σας χαρίσει διασκεδαστικές εμπειρίες.
Ίσως δεχθείτε κάποιες ερωτήσεις, που δεν θα μπορείτε να απαντήσετε άμεσα. Η περιέργειά σας θα σας ωθήσει να τις ερευνήσετε.
Συμβουλή της ημέρας: Προσπαθήστε να υπάρχουν στους χώρους σας και τα πέντε χρώματα των στοιχείων της ζωής: κόκκινο, κίτρινο, μαύρο, άσπρο και πράσινο. Έτσι θα διατηρείτε καλύτερο συντονισμό με το σύμπαν.

ταρω υδροχόος: Ο Ήλιος
Ο ήλιος σας προσεγγίζει αυτή την περίοδο, για να φέρει ζεστασιά και ικανοποίηση σε κάθε τομέα της ζωής σας.
Αν βιώνετε μια δύσκολη κατάσταση που σας φαντάζει οικεία, είναι γιατί δεν φροντίσατε να την επιλύσετε την προηγούμενη φορά που σας προέκυψε.
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε όμορφα διακοσμητικά ανάλογα με την εποχή, στην εξώπορτά σας. Αυτή θα κεντρίζει τη θετική ενέργεια όσων μπαίνουν στο σπίτι σας, καθώς θα νιώθουν πιο χαρούμενοι. Επίσης θα έλκει την ενέργεια της κάθε εποχής, γιατί θα συντονίζει το σπιτικό σας με αυτήν.

ταρω ιχθύες: Το 8 των Πεντάκτινων
Να είστε σε εγρήγορση για κάποια παγίδα, αν νιώσετε ότι ένα άτομο στο επαγγελματικό σας περιβάλλον έγινε υπερβολικά φιλικό μαζί σας.
Αν θέλετε να πετύχετε περισσότερα αποτελέσματα στη διάρκεια της μέρας, πρέπει να ξεκινήσετε από νωρίς.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να είναι πάντα κλειστές οι έξοδοι των αποχετεύσεων, για να μην απορροφούν τα χρήματα από το σπίτι σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia