ταρω ερωτικες προβλέψεις 05/03 Κυριακή

ταρω ερωτικες προβλέψεις 05/03 Κυριακή

ταρω κριός: Το 5 των Ράβδων
Ένας νέος συνεργάτης θα πάρει αρκετό φόρτο εργασίας από τους ώμους σας. Προβλέπεται θετική εξέλιξη με μια συνδιαλλαγή σας.
Αν αλλάξετε τρόπο προσέγγισης των υποχρεώσεών σας, αυτή η μέρα θα σας μείνει αλησμόνητη.

Συμβουλή της ημέρας: Η αριστερή γωνία απέναντι από την πόρτα σε κάθε δωμάτιο, είναι η γωνία του πλούτου. Τοποθετήστε εκεί τρία φυτά με στρογγυλά φύλλα, για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

 

ταρω ταύρος: Η Κρίση
Βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο στη ζωή σας και πρέπει να αποφασίσετε προς τα πού θα πάτε. Αν έχετε ξεκάθαρο στόχο και έχετε σκεφτεί πώς να φτάσετε σε αυτόν, η επιλογή θα είναι πολύ πιο εύκολη.
Όσα κι αν έχετε στο μυαλό σας, αρκεί να ολοκληρώνετε έναν στόχο κάθε μέρα για να σημειώσετε πρόοδο.
Συμβουλή της ημέρας: Όσο περισσότερα παλιά πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε κρατάτε, τόσο πιο πολύ θα μένετε κολλημένοι στο παρελθόν.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 5 των Ξιφών
Χρειάζεται να καταβάλετε πιο εντατική προσπάθεια για να φέρετε στην τράπεζα των διαπραγματεύσεων το έτερο μέρος μιας συμφωνίας που επιδιώκετε.
Ίσως σήμερα έρθετε αντιμέτωποι με έναν άσπονδο εχθρό σας.
Συμβουλή της ημέρας: Τα κατοικίδια ανανεώνουν και ανορθώνουν την ενέργεια ζωής σε κάθε σπίτι. Αν δεν έχετε κατοικίδιο και σκέφτεστε να αποκτήσετε, να είστε συνεπείς και στις υποχρεώσεις σας απέναντί του!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Ο Άσος των Κυπέλλων
Ο τρόπος που λειτουργείτε στον επαγγελματικό τομέα, φαίνεται να μην αποδίδει τον τελευταίο καιρό. Αναθεωρήστε τους συνεργάτες σας και φέρτε πάλι κοντά σας τις σωστές πηγές.
Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια αναβολών, πρέπει να μιλήσετε ξεκάθαρα σε έναν συνεργάτη ή στο ταίρι σας για όλα αυτά που σας πιέζουν.
Συμβουλή της ημέρας: Η τηλεόραση μέσα στο υπνοδωμάτιο αποσπά την προσοχή σας από κάθε ρομαντική διάθεση, γιατί σας προκαλεί υπερένταση.

ταρω λέων: Το 7 των Ράβδων
Σήμερα θα νιώσετε ότι είστε πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας, κάτι που θα σας ανακουφίσει και θα σας δώσει δύναμη να προχωρήσετε.
Θα συνειδητοποιήσετε πόση απόσταση έχετε διανύσει, αν κοιτάξετε πίσω σας τα χνάρια των ποδιών σας.
Συμβουλή της ημέρας: Να ανανεώνετε συχνά τη διάταξη μέσα στα συρτάρια σας. Αυτή η κίνηση θα σας διατηρήσει ανοικτούς σε αλλαγές και νέες εμπειρίες, ενώ δεν θα λιμνάζει η ερωτική σας ζωή.

ταρω παρθένος: Η Αρχιέρεια
Η διάθεσή σας σήμερα θα είναι λίγο μειωμένη, γι’ αυτό ίσως υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις.
Ειδήσεις που θα φτάσουν σε εσάς μέσω ενός φιλικού σας ατόμου, θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα γιατί θα αφορούν ένα συναισθηματικό σας θέμα.
Συμβουλή της ημέρας: Προσθέστε όσο πιο πολλά φυσικά υλικά μπορείτε στους χώρους σας. Όσο περισσότερη επαφή έχετε με αυτά, τόσο θα είστε συντονισμένοι με την Γη και θα ωθείτε ο ρομαντισμός στη σχέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρω ζυγός: Ο Πύργος
Η ομαλή εισροή χρημάτων στο σπιτικό σας από διάφορες πηγές, ευνοείται αυτή την περίοδο. Αυτό θα σας επιτρέψει να επιφέρετε ισορροπία στον προϋπολογισμό σας.
Έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση, ώστε να επιτρέψετε σε ένα άλλο άτομο να αναλάβει κάποιες πρωτοβουλίες που αφορούν και εσάς.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε μπαμπού φυτά στο καθιστικό σας, σε βάζο ή σε γλάστρα. Το μπαμπού έχει την ιδιότητα να απορροφά τη βαριά ατμόσφαιρα και την αρνητική ενέργεια.

ταρω σκορπιός: Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων
Είναι σημαντικό να κάνετε μια αναθεώρηση στα έξοδά σας αυτή την περίοδο, καθώς ίσως βρεθείτε κοντά στη χρεωκοπία αν συνεχίσετε με αυτό τον ρυθμό.
Θα μάθετε κάποιες ενδιαφέρουσες ειδήσεις από ένα άτομο που διαμένει μακριά σας, που θα σας δώσουν μια μικρή ανακούφιση.

Συμβουλή της ημέρας: Να αποφεύγετε να κάθεστε πολύ κοντά σε πόρτες, ειδικά αν έχετε γυρισμένη την πλάτη σας σε αυτές. Η θέση αυτή δημιουργεί ανασφάλεια και αδιαθεσίες. Αν δεν γίνεται να αλλάξει η διαρρύθμιση στο σπίτι ή τον εργασιακό σας χώρο, καλύψτε τα νώτα σας με φυτά ή παραβάν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Το 10 των Κυπέλλων
Η στιγμή είναι ιδανική για να κάνετε σοβαρές κινήσεις προώθησης του εαυτού σας στον επαγγελματικό τομέα.
Αποπνέετε μια ιδιαίτερη δύναμη, που κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει. Είναι πιθανό να λάβετε σύντομα μια πολύ καλή πρόταση.
Συμβουλή της ημέρας: Να φυλάτε όλα σας τα τιμαλφή στην αριστερή γωνία του υπνοδωματίου σας, απέναντι από την πόρτα. Αυτή είναι η γωνιά του πλούτου, που ευνοεί την ευημερία σας.

ταρω αιγόκερως: Η Δικαιοσύνη
Φροντίστε να αποπνέετε εμπιστοσύνη και να την βλέπουν τα άτομα με επιρροή στον επαγγελματικό σας χώρο.
Μην δειλιάσετε μπροστά στα τίποτα. Χειριστείτε με άνεση και σύνεση κάθε πρόταση, προκειμένου να αποσπάσετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
Συμβουλή της ημέρας: Να έχετε πάντα καθαρό και τακτοποιημένο το ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη. Αυτό θα δημιουργήσει χώρο για να σας προσεγγίσουν νέες ευκαιρίες.

zodia-zvdia-75

ταρω υδροχόος: Το 7 των Πεντάκτινων
Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας σήμερα και αποστασιοποιηθείτε από όλους και όλα, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε την οπτική σας για τα μελλοντικά σας σχέδια.
Έχετε σημειώσει εξαιρετική πρόοδο τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό δικαιούστε λίγη περισυλλογή για να ανασυνταχθείτε!
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε λευκά λουλούδια στο δωμάτιο που υπάρχει κάποιο άρρωστο άτομο. Το λευκό ενισχύει την αποθεραπεία.

ταρω ιχθύες: Το 3 των Ξιφών
Είναι πολύ καλή περίοδος για να οργανώσετε μια μικρή απόδραση με την οικογένειά σας. Η διασκέδαση σας αναμένει!
Γνωρίζετε ποιες είναι οι ανάγκες σας αυτή την εποχή, όμως για κάποιο λόγο δεν βλέπετε πλέον τους τρόπους να τις ικανοποιήσετε. Χρειάζεστε λίγη ηρεμία.
Συμβουλή της ημέρας: Φροντίστε να υπάρχει κάτι όμορφο και ευχάριστο κρεμασμένο πάνω ή δίπλα στην εξώπορτά σας, από την έξω πλευρά. Αυτό θα δημιουργεί ευχάριστη διάθεση σε όποιον μπαίνει στο σπιτικό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia