ταρω ερωτικες προβλέψεις 08/04 Σάββατο

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλέψεις 08/04 Σάββατο

ταρω κριός: Ο Βασιλιάς των Κυπέλλων
Χρειάζεται περισσότερη προετοιμασία για κάτι που είστε έτοιμοι να αναλάβετε ή να ξεκινήσετε. Η κατεύθυνση είναι σωστή, γι’ αυτό επεξεργαστείτε το.
Θα θελήσετε να υποστηρίξετε ένα άτομο στο άμεσο μέλλον, γιατί θα θεωρήσετε ότι αδίκως παραγκωνίστηκε.

Συμβουλή της ημέρας: Να έχετε πάντα μαζί σας έναν κρύσταλλο στις επαγγελματικές συναντήσεις. Θα έλξει επιτυχίες και θα αυξήσει τα εισοδήματά σας.

 

ταρω ταύρος: Ο Διάβολος
Φροντίστε να διαφυλάξετε τα συμφέροντά σας σε ένα περιουσιακό θέμα. Αν σκέφτεστε να αρχίσετε ένα νέο εγχείρημα, να μελετήσετε συνετά τα υπέρ και τα κατά.
Μην κάνετε ότι δεν βλέπετε κάτι που έχει τραβήξει την προσοχή όλων. Είναι κάτι που αξίζει πραγματικά να δώσετε περισσότερη σημασία.
Συμβουλή της ημέρας: Ένα κόκκινο και ένα ροζ διακοσμητικό μαξιλάρι στο κρεβάτι σας, θα έλξει περισσότερο ρομαντισμό και πάθος με το ταίρι σας.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Ο Βασιλιάς των Πεντάκτινων
Ακόμη κι αν κάποια πράγματα δεν κυλούν όπως θα θέλατε, πρέπει να βρίσκετε τη θετική πλευρά τους. Εσείς είστε αυτοί που θα προσφέρετε στον εαυτό σας χαρά και επάρκεια.
Ίσως αυτή την περίοδο να μην πρέπει να επιλέξετε όσα μπορείτε να διεκπεραιώσετε εύκολα. Ζητήστε τη γνώμη ενός φιλικού σας ατόμου.
Συμβουλή της ημέρας: Μην αφήνετε παπούτσια και παντόφλες έκθετα έξω από την εξώπορτά σας. Η αρνητική ενέργεια που σωρεύουν από το δρόμο, θα περάσει στο σπίτι σας και θα επιφέρει αδιαθεσίες.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Το 10 των Ξιφών
Ο γνήσιος χαρακτήρας ενός ατόμου θα σας εντυπωσιάσει, κάνοντάς σας να αλλάξετε την παρεξηγημένη γνώμη που είχατε γι’ αυτό. Παράλληλα θα εκτιμηθεί η δική σας φιλανθρωπική φύση.
Ακόμη κι αν δοθεί μόνο σε εσάς το ελεύθερο να κάνετε κάποιες κινήσεις, φροντίστε να μην το παρακάνετε.

Συμβουλή της ημέρας: Φυτέψτε στον κήπο σας ή σε μια γλάστρα ένα βαζάκι με κέρματα. Αυτοί οι «σπόροι» θα βλαστήσουν οικονομική ευημερία στο σπιτικό σας.

ταρω λέων: Το 2 των Ράβδων
Αν κάνετε το ίδιο λάθος ξανά και ξανά, να είστε βέβαιοι ότι θα στιγματιστείτε με αυτό. Σήμερα υιοθετήστε μια πιο φλύαρη στάση για να εντυπωσιάσετε τα άτομα που θέλετε.
Αδημονείτε να εξελιχθούν λίγο πιο γρήγορα κάποια πράγματα; Να ξέρετε ότι πάντα εξαρτάται από εσάς, αρκεί να κινηθείτε πιο αποτελεσματικά και καίρια.
Συμβουλή της ημέρας: Βάλτε μια λάμπα με δυνατό φωτισμό έξω από την εξώπορτά σας. Θα έλξει περισσότερη θετική ενέργεια και θα νιώθουν πιο ευπρόσδεκτοι οι επισκέπτες σας.

ταρω παρθένος: Ο Ιππότης των Ράβδων
Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο μια ευκαιρία που θα σας προκύψει και θα αφορά ένα νέο εγχείρημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσετε να «αναρρώνετε» από όσα σας ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό.
Σκεφτείτε πολύ καλά την αποδοχή ή όχι, για μια πρόσκληση που λάβατε. Ίσως ανακαλύψετε στην πορεία ότι απαιτεί κάποιες θυσίες που δεν είστε διατεθημένοι να κάνετε.
Συμβουλή της ημέρας: Γεμίστε με ρύζι έναν μικρό κόκκινο φάκελο και τοποθετήστε τον σε ένα ράφι της κουζίνας σας. Το ρύζι συμβολίζει την αφθονία σε υλικό και οικονομικό επίπεδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ταρω ζυγός: Η Δικαιοσύνη
Εμπεδώστε βεβαιότητα για τις ικανότητές σας, στα άτομα που έχουν σημασία στον επαγγελματικό σας τομέα. Ίσως να υπάρξει μια μικρή κάμψη στην απόδοσή σας.
Πρέπει να πείσετε πρώτα τον εαυτό σας για μια αλλαγή που θέλετε να κάνετε. Η μέρα ενδείκνυται για να ξεκινήσετε, χωρίς να δώσετε εξηγήσεις σε κανέναν.
Συμβουλή της ημέρας: Το ιδανικό όσο αφορά την τοποθέτηση βιβλίων σε ράφια, είναι να υπάρχουν πορτάκια που να κλείνουν. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, προσπαθήστε έστω τα ράφια να έχουν το φάρδος των βιβλίων, ώστε να μην υπάρχει κενό μπροστά.

ταρω σκορπιός: Το 8 των Πεντάκτινων
Αυτή η εποχή είναι ιδανική για να αναβιώσετε κάποιες παλιές επαφές σας. Να είστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί με όποιο άτομο ξαφνικά παραείναι φιλικό μαζί σας στον εργασιακό χώρο.
Είστε έτοιμοι να στερηθείτε κάτι που είναι πολύτιμο για εσάς, προκειμένου να αποκτήσετε κάτι ακόμη πιο πολύτιμο; Η ανταλλαγή είναι δίκαιη.
Συμβουλή της ημέρας: Οι σκάλες στο εσωτερικό του σπιτιού επιφέρουν ανισορροπία στη ροή της θετικής ενέργειας. Πρέπει να βρείτε τρόπους να τις περιορίσετε, με φυτά ή με παραβάν.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Το 5 των Κυπέλλων
Το πάθος σας καθετί ασυνήθιστο θα φέρει σήμερα στον δρόμο σας κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Οι συνετές αποφάσεις και τα σταθερά βήματα θα παγιώσουν τη θέση σας στο επαγγελματικό επίπεδο.
Αν αποζητάτε μια πιο στενή επαφή με ένα ιδιαίτερο άτομο, θα πρέπει να έχετε φροντίσει να απεγκλωβιστείτε από προηγούμενες δεσμεύσεις σας.

Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε ένα αυγό από ροζ χαλαζία στο κομοδίνο σας. Αυτό συμβολίζει τη γονιμότητα και την καινούργια ζωή.

ταρω αιγόκερως: Οι Εραστές
Είναι η κατάλληλη περίοδος για να βάλετε σε τάξη τα επαγγελματικά σας θέματα. Για να μην αντιμετωπίσετε αντιστάσεις σε κάποια σχέδιά σας, φροντίστε να υιοθετήσετε διπλωματική τακτική.
Οι δοκιμασίες και τα λάθη έχουν στόχο να σας διδάξουν όσα πρέπει να ξέρετε. Πρέπει όμως κι εσείς να είστε προετοιμασμένοι να τα βάλετε σε σειρά, όταν όλα θα έχουν ειπωθεί και θα έχουν γίνει.
Συμβουλή της ημέρας: Δεν πρέπει να υπάρχει τηλεόραση στο υπνοδωμάτιό σας. Οι επιρροές από τον εξωτερικό κόσμο, αποσπούν την προσοχή από την πρόθεση για μια ρομαντική και ερωτική ατμόσφαιρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ταρω υδροχόος: Το 2 των Πεντάκτινων
Προσπαθήστε να μην παραμελείτε τις υποχρεώσεις σας όσο αφορά το σπίτι, για να μην βρεθείτε αφόρητα πιεσμένοι. Αλλάξτε λίγο τη διατροφή σας για να βρείτε ξανά τη φόρμα σας.
Μην επιτρέψετε σε ένα νέο άτομο στο περιβάλλον σας, να πάρει τα ηνία. Οι νεοφερμένοι μαθαίνουν από τους παλαιότερους και όχι το αντίθετο.
Συμβουλή της ημέρας: Κρεμάστε αντικείμενα με ευχάριστη εικόνα ή ήχο στα μπαλκόνια σας. Η θέα τους θα ενισχύσει τις όμορφες σκέψεις για το σπίτι σας και τους ενοίκους του.

ταρω ιχθύες: Ο Ιππότης των Πεντάκτινων
Μην αποφεύγετε τα περίπλοκα πράγματα, η καλύτερη πρακτική είναι να τα απλοποιείτε στην σκέψη και την πράξη σας. Νέες εξελίξεις ενδέχεται να καταρρίψουν κάποιες εδραιωμένες πεποιθήσεις σας.
Κινηθείτε με προσοχή στην εξερεύνηση ενός συγκεκριμένου θέματος, για να μην εκθέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο.
Συμβουλή της ημέρας: Οι «επινοήσεις» είναι κουραστικές, γιατί απαιτούν συνεχή «προσοχή».

zwdia-768