ταρω ερωτικες προβλέψεις 23/02 Πέμπτη

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλέψεις 23/02 Πέμπτη

ταρω κριός: Το 7 των Ράβδων
Σήμερα ενδέχεται να λάβετε κάποια χρήματα που είχαν καθυστερήσει για διάφορους λόγους, κάτι που θα ανακουφίσει αρκετά τα οικονομικά σας.
Αν τολμήσετε να θέσετε τον εαυτό σας στη θέση κάποιου άλλου, θα συνειδητοποιήσετε πιο γρήγορα τους τρόπους για να σημειώσετε πρόοδο.

Συμβουλή της ημέρας: Το κεφαλάρι του κρεβατιού σας δεν πρέπει να ακουμπά στον τοίχο που ενώνει το υπνοδωμάτιο με την τουαλέτα. Αυτό θα εξαφανίσει την τρυφερότητα από την ερωτική σας ζωή.

 

ταρω ταύρος: Ο Άσος των Πεντάκτινων
Κάποια ανέλπιστη άφιξη θα δώσει σήμερα χαρά στο σπιτικό σας.
Η ικανότητά σας να διαβλέψετε ότι κάποιος είναι διατεθειμένος να σας εξαπατήσει, θα σας φανεί σωτήρια σήμερα.
Συμβουλή της ημέρας: Το κόκκινο χρώμα έλκει την καλή φήμη του ονόματός σας. Φροντίστε να βάλετε κόκκινα αντικείμενα στη νότια γωνία των χώρων σας.

zodia-taro-45

ταρω δίδυμοι: Το 7 των Ξιφών
Να είστε προσεκτικοί με τις δαπάνες σας σήμερα, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων όσο αφορά τον προϋπολογισμό σας.
Θα κληθείτε να συνεργαστείτε με ένα άτομο που έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με εσάς αλλά δεν συμμερίζεται την στρατηγική σας. Βρείτε από νωρίς τη χρυσή τομή.
Συμβουλή της ημέρας: Να αλλάζετε τα φρέσκα λουλούδια στους χώρους σας, όταν αυτά αρχίζουν να φθίνουν. Ο μαρασμός τους θα επιφέρει μαρασμό στις σχέσεις και την υγεία σας!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω καρκίνος: Το 3 των Κυπέλλων
Συντονιστείτε όσο το δυνατόν πιο σύντομα με όσα εξελίσσονται με γρήγορους ρυθμούς γύρω σας, διαφορετικά ρισκάρετε να χάσετε σπουδαίες ευκαιρίες.
Εστιάστε στη συνολική εικόνα και μην εμμείνετε τώρα στις λεπτομέρειες.
Συμβουλή της ημέρας: Αν εργάζεστε στο σπίτι, πρέπει να διαχωρίζετε την επαγγελματική από την προσωπική σας ζωή. Αν οι χώροι σας δεν αρκούν για να κλείνετε απλά μια πόρτα, φροντίστε να καλύπτετε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές όταν τελειώνετε τη δουλειά σας!

ταρω λέων: Το 9 των Ράβδων
Αντί να σπαταλάτε ενέργεια στο να φθονείτε άτομα που είναι καλύτερα από εσάς, είναι πιο συνετό να επιστρατεύσετε όλη αυτή τη δύναμη στο να βελτιωθείτε εσείς.
Κάτι που θα κάνετε για πρώτη φορά, θα σας ενθουσιάσει τόσο που θα αναπτερώσει τη διάθεση να μπείτε στη σφαίρα της δημιουργίας!
Συμβουλή της ημέρας: Τοποθετήστε μικρά πράσινα φυτά στον εργασιακό σας χώρο, για να έλξετε περισσότερη «ανάπτυξη».

ταρω παρθένος: Ο Αυτοκράτορας
Οι συνεργάτες σας έχουν κάθε καλή διάθεση να σας ενισχύσουν με κάθε τρόπο, γι’ αυτό μην αμελήσετε να τους δείξετε την εκτίμησή σας.
Η συμπόρευση με ένα φιλικό άτομο ή το ταίρι σας σε μια δυσκολία, θα κάνει την πορεία του πιο εύκολη.
Συμβουλή της ημέρας: Η μάθηση δεν σταματά ποτέ, ούτε όταν χαλαρώνετε στο σπίτι σας με τα αγαπημένα σας άτομα. Προμηθευτείτε επιτραπέζια παιχνίδια και μην αμελείτε να διαβάζετε. Ακόμα και η διασκέδαση, δίνει τα δικά της μαθήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ταρω ζυγός: Η Σελήνη
Άδικα περιμένετε να συμβεί κάτι, ενόσω δεν καταβάλετε κι εσείς το μέρος της συμβολής που απαιτείται…
Ένα μυστήριο θα επιλυθεί σήμερα, όμως ένα άλλο ελλοχεύει σύντομα. Μάθετε από την λύση του πρώτου, για να αντιμετωπίσετε το δεύτερο πιο εύκολα.
Συμβουλή της ημέρας: Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε έναν απόγονο, τοποθετήστε ένα ροζ κουάρτζ αυγό στο κομοδίνο σας. Το αυγό συμβολίζει την γονιμότητα και τη νέα ζωή!

ταρω σκορπιός: Ο Άσος των Ξιφών
Όσοι βρίσκονται σε στάδιο μελέτης, θα πρέπει να φροντίσουν να αποβάλλουν κάθε ένταση από το περιβάλλον τους για να επιτύχουν την απρόσκοπτη εστίασή τους.
Μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα καθετί που έχετε ονειρευτεί, αρκεί να το μοιραστείτε με το κατάλληλο άτομο – και εσείς ξέρετε ποιο είναι αυτό!
Συμβουλή της ημέρας: Μην κρατάτε ρούχα και αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε. Αυτή η τακτική σας κρατά βαλτωμένους στο παρελθόν!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω τοξότης: Ο Ιππότης των Κυπέλλων
Θέλετε πολύ να ενδώσετε σε ένα πάθος που σας προκαλεί! Η συμβουλή των άστρων για εσάς σήμερα, είναι να αναμένετε λίγο ακόμη.
Ίσως βρεθείτε σε ένα σταυροδρόμι δύο επιλογών εξίσου σημαντικών για εσάς. Μελετήστε συνετά τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής.
Συμβουλή της ημέρας: Η διαδρομή σας από την εξώπορτα μέχρι το γραφείο σας πρέπει να είναι καθαρή και χωρίς εμπόδια, είτε εργάζεστε εκτός σπιτιού είτε εντός. Η ακαταστασία και η βρωμιά παρεμποδίζουν τις ευκαιρίες και την τύχη να φτάσουν σε εσάς!

ταρω αιγόκερως: Ο Θάνατος
Να δίνετε συμβουλές στους άλλους μόνο αν σας ζητηθεί – και μόνο όσες έχετε δοκιμάσει οι ίδιοι και έχουν αποδώσει.
Νιώθετε την ανάγκη να βγείτε πλέον από μια περίοδο ψυχρότητας. Θα το καταφέρετε μόνο αν στραφείτε στην ασφάλεια της έκφρασης των συναισθημάτων σας.
Συμβουλή της ημέρας: Δέστε τρία κινέζικα νομίσματα με κόκκινη κορδέλα και κρεμάστε τα σε ένα δέντρο στην αυλή σας ή σε ένα φυτό με κορμό στο μπαλκόνι σας. Ο συνδυασμός του κόκκινου και του τρία με τον κορμό, θα αυξήσει την ευημερία και την ανάπτυξη στο σπιτικό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ταρω υδροχόος: Το 9 των Πεντάκτινων
Μην επηρεαστείτε από την άποψη τρίτων, για να καταλήξετε στη γνώμη σας για έναν συνάδελφο. Μην ξεχνάτε ότι ο καθένας έχει τις σκοπιμότητές του…
Η μέρα σας θα κλείσει αποδοτικά, αν κάνετε τις καίριες αλλαγές που θα ισορροπήσουν τα υπέρ και τα κατά στις πρακτικές σας.
Συμβουλή της ημέρας: Ένας μελωδός με 6 στοιχεία στην βόρεια πλευρά του σπιτιού σας – εσωτερικά ή εξωτερικά – θα ενεργοποιήσει την επιτυχία στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σας θέματα.

ταρω ιχθύες: Το 5 των Ξιφών
Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σας αυτή την περίοδο, που ευνοείται η επίτευξη της αρμονικής συνύπαρξης.
Δεν είστε βέβαιοι για την πορεία μιας ρομαντικής σχέσης σας, ούτε σας ικανοποιούν οι συμβουλές που ακούτε από φιλικά άτομα. Το βέβαιο είναι ότι αυτή την εποχή πρέπει να πάρετε ρίσκα με ασυνήθιστες πρακτικές.
Συμβουλή της ημέρας: Δέστε μια κόκκινη κορδέλα στο πόμολο της πόρτας του υπνοδωματίου σας, για να έλξετε περισσότερο πάθος!

zwdia-3-zodia