ταρω ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 28/10

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Τετάρτη 28/10 taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

 

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Θα διαπιστώσετε σε πρακτικό επίπεδο ότι πολλά δεν λειτουργούν όπως πρέπει μέσα στην σχέση σας. Οι ημέρες σήμερα και μέχρι την λήξη του μήνα, δεν είναι οι πιο καλές για να ξεκινήσετε διάλογους. Οι γεννημένοι Κριοί  του 3ου  δεκαημέρου, θα χρειαστεί να αποτραβηχτούν από τρίτες ερωτικές καταστάσεις, καθώς πολλά πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια μέσα από λάθος επικοινωνιακούς χειρισμούς.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

 

Η κάρτα ταρω  ο Τροχός της Τύχης : Ακόμα και τώρα  δεν έχετε  πάρει τις μόνιμες και οριστικές αποφάσεις σας, για το τι επακριβώς θέλετε να καταφέρετε στην προσωπική σας ζωή. Όλοι οι Ταύροι, σε συναισθηματική σχέση ή και χωρίς, θα δεχτούν λεκτικές πιέσεις, από τις έντονα αρνητικές όψεις του Άρη, και θα  εκφράσουν εσώτερη σύγχυση και αβεβαιότητα για τα  συναισθήματα τους. Όσοι έχουν χωρίσει…. τις τελευταίες εβδομάδες ή έστω και μήνες…, θα θελήσουν να προσπαθήσουν μέσω  επικοινωνιακών οδών, με τον τότε σύντροφο τους… και το πιο πιθανό,  είναι να τα καταφέρουν εύκολα.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Αρχιερέας

 

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Δεν είναι αποκρυσταλλωμένη και σαφής η σκέψη σας, το τι ακριβώς θέλετε από το προβληματικό παρελθόν σας. Κάποιοι,  ίσως το και να το φοβούνται, και κάποιοι άλλοι πιο θαρραλέοι, θα θελήσουν να το ξανα- προσπαθήσουν κάτω από καινούργιες συνθήκες. Οι διελεύσεις του ανάδρομου Ουρανού  και του Κρόνου …θα δώσουν την απαιτούμενη ενέργεια και  δυναμική,  για την ερχομό νέα ατόμων, που έχουν κάτι αξιόλογο  να δώσουν στο δημιουργικό παρόν σας.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

 

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Όλο τα αστρολογικά γεγονότα και κοσμικές ενέργειες  εξελίσσονται γύρω από  τους σκοπούς σας.  Οι γεννημένοι με Ν. Δεσμό Σελήνης,  σε Παρθένο  ή Σκορπιό  θα επηρεαστούν υπερβολικά…. αλλά σε βάθος χρόνου, θα τους αποδοθεί απόλυτη σταθερότητα δίνοντας έτσι  νέες ερωτικές ευκαιρίες ζωής. Αυτοί που έχουν χωρίσει, ακόμα και από τον προηγούμενο χρόνο,  αλλά  ακόμα επιθυμούν να τους δοθεί  μια ακόμα επικοινωνιακή ευκαιρία για επανασύνδεση,  αλλά μόνο με μόνιμες σκέψεις και προοπτικές … θα το έχουν μέσα σε αυτόν τον μήνα.

Ερωτική Τύχη: 06/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Ήλιος

 

Η κάρτα ταρω ο  Ήλιος:  Τα υπερβολικά λόγια και οι κινήσεις σας  θα πρέπει να είναι αυτήν την φορά σε  εγκράτεια και ιδίως   αυτές τις ώρες και ημέρες. Πολλές οι πιεστικές αστρολογικές όψεις στον οίκο σας …που σας ωθούν να πείτε ότι έχετε μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας….. τόσο καιρό. Οι Βασιλιάδες που παίζουν με ερωτικές  καταστάσεις, θα πρέπει να περιορίσουν τις περιττές επικοινωνίες και υπόλοιπες  επαφές, καθώς υπάρχει άμεσος κίνδυνος για ακατάλληλες  αποκαλύψεις.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

 

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Μην χάνεστε μέσα σε σκέψεις και μην εξαντλείτε περισσότερη ενέργεια και χρόνο σε όσους που στο παρελθόν  απέδείξαν….. ότι δεν το αξίζουν. Έχετε την συγχώρεση και την άφεση αμαρτιών άλλωστε στο ζωδιακό σας αίμα, αλλά δεν χρειάζεται αυτό να φτάσει στο όριο της ανέχειας.  Οι ελεύθεροι του ζωδιου,  θα τους είναι δύσκολο να διαλέξουν κάποιον που να τους ταιριάζει, καθώς οι απαιτήσεις έχουν γίνει πολύ συγκεκριμένες.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Άρμα

 

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Είστε από αυτά λίγα ζώδια που θα βιώσουν  τις μεγαλύτερες συναισθηματικές –  ερωτικές – απόλυτες επιτυχίες αλλά και  καλές επανενώσεις το προσεχές διάστημα. Οι γεννημένοι αέρηδες…των τελευταίων 25-27 μοιρών, που ακόμα στεναχωριούνται  από τις προβληματικές καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος, θα έχουν συναντήσεις, που πιθανόν να τους βάλουν σε καινούργιο τρόπο επανασύνδεσης.

Ερωτική Τύχη: 09/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Όλα τα αστέρια  και οι όψεις τους είναι με το μέρος σας.  Οι γεννημένοι του τρίτου 10μέρου, θα έχουν ενδιαφέρουσες ερωτικές προτάσεις από τον  κοινωνικό  τους χώρο.  Οι γεννημένοι με Νότιο Δεσμό Σελήνης ….σε γήινο ζωδιακό οίκο, θα επηρεαστούν…. αλλά θα τους αποδοθεί σταθερότητα .. δίνοντας τους νέες ευκαιρίες ζωής. Αυτοί που έχουν χαθεί – χωρίσει σαν σύντροφοι …. αλλά όμως που επιθυμούν να τους δοθεί…. μια ακόμα ευκαιρία για επανασύνδεση,  αλλά με προοπτικές καλύτερες … θα το λάβουν απλόχερα τις ακόλουθες εβδομάδες.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης

 

Η κάρτα ταρω ο Ερημίτης: Πολλές δυσκολίες και  ανάλογες  καθυστερήσεις, θα αντιμετωπίσουν οι Τοξότες που σχετίζονται συναισθηματικά  με ζώδιο του αέρα. Αν το συντροφικό έτερο  σας ένεκα,  ‘κρυφών  – παράλληλων ερωτικών καταστάσεων’, σας είχε χωρίσει,  να είστε προετοιμασμένοι, ότι μέχρι τις 30 του μήνα… θα επιστρέψει αποκαρδιωμένο και αποζητώντας μια ευκαιρία για τους δύο σας. Ζυγίστε σωστά, αυτά που έχουν συμβεί και σκεφτείτε πρώτα τον εαυτό σας….. και τις όποιες πλέον αμφιβολίες υπάρχουν …. που προκύπτουν  στο πρόσωπο αυτού του ατόμου…!

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Η Δικαιοσύνη

 

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Είσαστε για ακόμα μια φορά στο απόγειο της  ανίας και της αβεβαιότητας, πάνω στο τι να αποφασίσετε για την προσωπική σας ζωή. Οι πλείστοι των Αιγόκερων, που έχουν χωρίσει εδώ και καιρό …,  θα λαμβάνουν σύντομα συγκινητικές αλλά και ενδιαφέρουσες  κρούσεις – επικοινωνίες για επανασύνδεση από το πρώην ταίρι τους. Ο κυβερνήτης σας σε αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, δεν σας αφήνει να σκεφτείτε  αρνητικά  – εμμονικά για τα λάθη του παρελθόντος και σας δίνει την χαρά μιας καλύτερης σχέσης.

Ερωτική Τύχη: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Ιέρεια

 

Η κάρτα ταρω η Ιέρεια: Με τον Δία να υποστηρίζει και να  βοηθά και  με τις καλές όψεις  με την Αφροδίτη, σας  ενισχύει για να αποκτήσετε  άμεσα και με ευκολία τα ποθούμενα σας μέσα από την ερωτική σας σχέση.  Οι όσοι Υδροχόοι, έχουν απομακρυνθεί….με τρίτα άτομα, θα μπορέσουν να μιλήσουν  ειλικρινά και ανοιχτά για τα συναισθήματα τους.. Οι γεννημένοι του πρώτου 10ημέρου, πιθανόν να  χρειαστούν περισσότερο χρόνο, καθώς οι όψεις του Πλούτωνα,  να τους βάλει σε σκέψεις

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

 

Η κάρτα ταρω η Δύναμη: Είσαστε εν αναμονή  καινούργιων – καλών γεγονότων και προσώπων που θα σας ευχαριστήσουν. Αυτά θα προκύψουν μέσα στις προσεχείς ημέρες … και εσείς θα πρέπει να αφήσετε ελεύθερη την επιθυμία σας και να απορρίψετε τις ερωτικές προσκλήσεις του άσχημου παρελθόντος σας. Μια ιδιαίτερη και ευνοϊκή αστρολογική περίοδος … και  με δύσκολες αλλά καταλυτικές  όψεις, όπου θα πρέπει να διαλέξουν με  ωριμότητα… ακόμα και να επιδιώξουν μοναξιά…!

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._