ταρω ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 13/09

taro-ilios

ταρω :  ημερησιες ερωτικες προβλεψεις –  Κυριακή  13/09  taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Ράβδων: Αντιλαμβάνεστε πια  καθαρά τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή. Πολλά τα  υπόγεια μυστικά και το παρασκήνιο που έχετε μάθει για τον σύντροφο σας. Πολλοί και οι Κριοί …. που θα αποφασίσουν να χωρίσουν με οριστικό χαρακτήρα από αρρωστημένες σχέσεις,  που πια απλά τους σταματούν  σε ένα προβληματικό και άγονο παρόν.  Αυτοί που διατηρούν ερωτικό δεσμό στο εξωτερικό, πιθανόν να πάρουν την δύσκολη αλλά δυναμική  απόφαση να την τερματίσουν μέσα στον Σεπτέμβριο, για λόγους απιστίας…και από τις δύο πλευρές.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω  το Τρία των Σπαθιών: Μια περίπλοκη χρονική στιγμή για όσους επιθυμούν να κάνουν ξεκαθαρίσματα … μέσα στην συναισθηματική  τους ζωή. Αυτοί που έχουν ήδη ‘παράλληλη’ σχέση με ήδη δεσμευμένο άτομο,  θα δεχτούν κρούση για μόνιμη  απομάκρυνση, καθώς οι υποψίες έχουν μπει στο μυαλό σε λάθος άτομα. Αυτοί που είναι ελεύθεροι ακόμα, θα έχουν μια νέα επαφή που θα προκύψει… μέσα από ταξίδι – εκδρομή τους, τις προσεχείς – τελευταίες  ημέρες του μήνα. Ιδίως αν αυτή η γνωριμία είναι με ζωδιο του αέρα, ίσως να μιλάμε για μοιραίο έρωτα

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δύο των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Δυο των Κυπέλλων: Μεγάλη  αστρολογική εύνοια θα έχει ο  οίκος των Διδύμων, μέχρι τα τέλη του μήνα . Οι μέρες …. σας ενισχύουν πάρα  πολύ και σας ωθούν, προκειμένου να λύσετε τις όποιες προσωπικές διαφορές σας, με το πρόσωπο  που σας απασχολεί ερωτικά, αλλά και  να προχωρήσετε από κοινού σε κάτι ποιοτικότερο. Οι γιοί –κόρες του Ερμή έχοντες ωροσκόπο ή Νότιο Δεσμό Σελήνης σε τέταρτο είτε δωδέκατο οίκο, θα έχουν προτάσεις από νεοεισερχόμενο άτομο, που και θα πρέπει όμως και να απορρίψουν.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:   Το Εφτά των Ράβδων

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Ράβδων: Πολλές και δύσκολες θα είναι οι επικοινωνιακές εκκαθαρίσεις αλλά και  συζητήσεις για τα πολλά  θέματα  που επιβάλλεται να ρυθμίσετε στον ερωτικό σας δεσμό. Οι ασταμάτητες  και οι ενδελεχείς σκέψεις σας …, γύρω από απιστία του ταιριού  σας θα απομακρυνθούν. Η πλειοψηφία των Καρκίνων, που δεν έχουν διάθεση και χρόνο να βρίσκονται, σε σχέση από ανασφάλεια  και βόλεμα…, θα αποφασίσουν μέσα στις ακόλουθες ημέρες να απομακρυνθούν. Όσοι έχουν συναντηθεί ήδη με  καινούργιο έρωτα, θα χρειαστεί να είναι εγκρατείς και  να αποδώσουν κιάλλο χρόνο  για να αισθανθεί την ερωτική οικειότητα με το νέο πρόσωπο.

Ερωτική Τύχη: 06/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Σπαθιών:  Είσαστε και πάλι  πολύ βαθιά   επηρεασμένοι από τις απόψεις των κοντινών ατόμων. που υπάρχουν στην ζωή σας. Οι ερωτικές  σχέσεις των περισσότέρων Λεόντων  αυτήν την χρονική περίοδο είναι σε πλήρη διαπραγμάτευση. Οι γεννημένοι του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την πλανητική υποστήριξη για  να μπορέσουν να οδεύσουν μακριά και οριστικά από λάθη και  να προσπαθήσουν για ένα φρέσκο ξεκίνημα. Όσοι έχουν μείνει πίσω  και εμμονικοί στο παρελθόν τους…, και που ακόμα επιθυμούν την επανένωση, θα απογοητευτούν πολύ.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Κυπέλλων: Οι συναισθηματικές  επικοινωνίες με το συντροφικό σας ταίρι έχουν γίνει απόλυτα ψυχρές και τα συναισθήματα είναι βαρετά πια. Δεν γνωρίζετε ούτε καν και εσείς οι ίδιοι, για το τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στον δεσμό σας . Αυτό όμως προβληματίζει σοβαρά  ή και απομακρύνει δυστυχώς τον σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του πρώτου και τρίτου  δεκαημέρου, θα πρέπει να δείξουν ψυχραιμία  και να προχωρήσουν σε ειλικρινείς διάλογους για το μέλλον τους. Οι όψεις του Ποσειδώνα και του Κρόνου, θα δημιουργούν μέχρι τα τέλη του μήνα τις ιδανικές συνθήκες για οριστικές ερωτικές  εκκαθαρίσεις.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Πεντάκτινων: Η καλή διάθεση και η ψυχολογία σας είναι στα ύψη με τόσου πλανήτες επάνω σας. Η θέση της Σελήνης σε όψη με τον Ερμή, και για τις επόμενες μέρες, θα σας φέρει μπροστά σε προκλήσεις που θα σας εκπλήξουν και ευχάριστα αλλά και  δυσάρεστα. Οι γεννημένοι με Ποσειδώνα σε δεύτερο  ή έβδομο οίκο, θα πιεστούν ιδιαίτερα από άνθρωπο του παρελθόντος τους, για  έναρξη συζητήσεων με σκέψεις για την επανένωση. Πολλές θα είναι  και οι διαθέσεις – πράξεις από άτομα του δικούς σας  περιβάλλοντος… που θέλουν να σας γνωρίσουν σε πιο ιδιαίτερο βαθμό.

Ερωτική Τύχη: 09/10

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Κυπέλλων: Οι αληθινές πιθανότητες να τα ξαναβρείτε με το πρώην συντροφικό σας ταίρι είναι ελάχιστες, καθώς δεν υποστηρίζεστε  καθόλου από το αστρολογικό σκηνικό, και επιπροσθέτως, πιθανόν να μην θέλει και το ίδιο το ταίρι, αυτήν την συγκεκριμένη εποχή. Πολλές και οι αναταράξεις και στον οίκο των ελεύθερων που έχουν μείνει μόνοι τους,  για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλοί θα είναι και οι πικάντικοι πειρασμοί σε αυτούς που είναι εκ φύσεων ‘ζωηροί’ . Γενικότερα απαιτείται σοφή σκέψη σε οποιοδήποτε ξεκίνημα μέχρι τις 23/09

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Ράβδων: Οι Τοξότες είναι οι πιο ευνοημένοι αυτών των τελευταίων εβδομάδων, καθώς όλοι οι πλανήτες – άστρα είναι πιστοί σύμμαχοι τους. Η ζωή η συναισθηματική  των γεννημένων του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου θα βελτιωθεί άμεσα … , και δεν αποκλείεται μέσα στις τελευταίες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου να υπάρξουν προτάσεις για  οικογένεια – γάμο. Αυτοί που έχουν ακόμα εκκρεμότητες, και ιδίως μέσα από τον εργασιακό τους χώρο, θα πρέπει να είναι πολύ πιο προσεχτικοί, μιας και πολλά τα λάθη  που θα φωτιστούν το προσεχές διάστημα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Πεντάκτινων: Έχετε χαθεί μέσα σε άπειρες  σκέψεις.  Τα λάθη και τα παλαιά ‘αμαρτήματα΄ σας, από το παρελθόν και το πρόσφατο παρόν,…σας έχουν βάλει   σε μια πορεία χωρίς τέλος. Ότι όμως ….και αν φταιει για την μοναχική σας κατάσταση, θα  πρέπει να το αντιμετωπίσετε κατάματα. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Κριό  ή Καρκίνο … θα δεχτούν θετικές – ευχάριστες ειδήσεις, από αγαπημένο πρόσωπο του παρελθόντος, που ζητά εντόνως την αναθέρμανση των δυνατών συναισθημάτων  σας του τότε….σκεφτείτε όμως πριν απαντήσετε.

Ερωτική Τύχη: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Δηλώστε  την απόλυτη προσοχή σας σε ερωτικές κινήσεις  που θα σας γίνουν μέχρι τις αρχές του τρίτου δεκαημέρου του  μήνα. Οι διελεύσεις του Ποσειδώνα και του Ερμή σας βάζουν στο ερωτικό στόχαστρο  ποικίλου κόσμου… που επιθυμεί  με διάφορους τρόπους να σας προσεγγίσει άμεσα. Αυτοί που βιώνουν άσχημη φάση απομάκρυνσης ή χωρισμού, θα πρέπει να είναι αρκετά πιο εγκρατείς και να μην ακολουθήσουν συμπεριφορές επιθετικότητας προς τον άνθρωπο τους. Οι μέρες από τα μέσα του μήνα και ύστερα….. θα δώσουν ευκαιρίες για εποικοδομητικό διάλογο.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Ράβδων: Η θετική διάθεση σας και αεικίνητη ενέργεια, είναι κάτι που θα σας προσφέρεται  απλόχερα από την Αφροδίτη στον Λέοντα…..και για πολύ καιρό ακόμα. Επίσης,  οι  εξωτερικοί πλανήτες που κάνουν όψεις προς το ζωδιο των Ιχθύων, θα σας ενθαρρύνουν για σημαντικές αλλαγές στην ιδιωτική σας ζωή. Αυτοί που είναι γεννημένοι, στις τελευταίες  μοίρες του ζωδιου, θα λάβουν κινήσεις αγάπης / πίστης από τον άνθρωπο τους, που θα τους συγκινήσουν βαθιά. Οι μέρες μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου, είναι οι κατάλληλες, για να κινηθείτε προς δεσμευτικές δράσεις.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._