ταρω ερωτικες προβλεψεις Κυριακή 20/09

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  Κυριακή 20/09 taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:   Ο Άσος των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Πεντάκτινων: Νιώθετε την μεγάλη ανάγκη να μιλήσετε πιο σοβαρά με τον άνθρωπο σας. Οι ημέρες είναι καλές για να οργανωθείτε γενικότερα. Όσοι έχουν ωροσκοπο σε γήινο ζωδιο θα καταφέρουν, έστω και με ψυχικό κόστος, να χωρίσουν από αισθηματικές σχέσεις που τους έχουν ταλαιπωρήσει. Το αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας και σας βοηθάει προς τον δρόμο της αποκατάστασης μέσω νέων επαφών και δραστηριοτήτων. Οι μέρες μέχρι τις 24 του μήνα  θα είναι καλές και για την καλυτέρευση της περιβολής σας.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω  το Τέσσερα των Ράβδων: Αυτές τις  μέρες είναι κατάλληλες για σοβαρό διάλογο με τον σύντροφο σας, που πια αυτό που επιθυμεί είναι να πάτε την σχέση σας σε κάτι πιο σοβαρό. Σε αυτό θα βοηθήσει και η εξέλιξη  που θα έχετε στον οικονομικό τομέα και που θα σας ανοίξει ευκαιρίες. Όσοι έχουν χωρίσει το Καλοκαίρι… θα καταφέρουν με σχετική ευκολία να  επανασυνδεθούν. Για τους γεννημένους του 3ου δεκαημέρου, θα προκύψουν ερωτικές ευκαιρίες από τον κοινωνικό τους χώρο …που θα τους βάλουν σε σοβαρά διλήμματα.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Πεντάκτινων: Η διασκέδαση είναι κάτι που δεν σας απασχολεί και ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό και με έναν ανάδρομο στο κεφάλι σας, καθώς το άγχος σας είναι να ξεκαθαρίσετε το τι ακριβώς συμβαίνει στην αισθηματική σας ζωή. Η πλειοψηφία των Διδύμων, δεν μένουν πλέον  ικανοποιημένοι από την συντροφικότητα και την αγάπη που λαμβάνουν από τον άνθρωπο τους. Η καλύτερη ημερομηνία για να ξεκινήσετε τέτοιους διάλογους είναι μετά της 23 Σεπτεμβρίου, που οι όψεις του κυβερνήτη σας θα είναι καλύτερες.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Σπαθιών: Ανακαλύπτετε  πια την το βάθος  της ερωτικής σας ζωής. Ο άνθρωπος σας .. σαφώς και δεν σας καλύπτει όπως θα  προσδοκούσατε …και αυτό σας αφήνει πολλά κενά και ερωτηματικά για την κοινή σας πορεία. Αν έχετε γεννηθεί το μεσαίο 10ήμερο του ζωδιου, το πιο πιθανόν είναι να σκεφτείτε την οριστική έξοδο από την σχέση σας. Οι Καρκίνοι που έχουν ήδη βρει κάτι καινούργιο –παράλληλο θα θελήσουν να δώσουν περισσότερη ώρα από την καθημερινότητα τους   σε αυτό.

Ερωτική Τύχη: 07/10

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω ο  Άσος των Κυπέλλων: Δώστε μια ευκαιρία επιπλέον στον εαυτό σας και στην σχέση σας πριν αποφασίσετε να απομακρυνθείτε μόνιμα. Οι όψεις του βαρύ  Κρόνου από τον Τοξότη σας βάζουν…… σε μια σειρά πολλαπλών σκέψεων για τα πραχθέντα.  Πολλές οι δυσκολίες και για όσους συντηρούν στην ζωή τους…και μια παράλληλη ερωτική σχέση. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι μόνιμες και χωρίς την ελπίδα του γυρισμού.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Κυπέλλων: Βλέπετε όλη την αλήθεια  της ερωτική σας ζωής. Ο άνθρωπος σας δεν σας καλύπτει όπως θα  προσδοκούσατε και αυτό σας αφήνει πολλά κενά και ερωτηματικά για την κοινή σας πορεία. Αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδιου, το πιο πιθανόν είναι να σκεφτείτε την έξοδο από την σχέση σας. Οι γήινοι που έχουν ήδη βρει κάτι καινούργιο –παράλληλο θα θελήσουν να δώσουν περισσότερη βαρύτητα σε αυτό.

Ερωτική Τύχη: 08/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Έξι των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Σπαθιών: Έχετε απομακρυνθεί από την αρχική σας συμφωνία με το ταίρι σας….Οι περισσότεροι Ζυγοί έχουν στην καθημερινότητα τους και κάτι άλλο που πια έχει αρχίσει και τους κουράζει. Οι όψεις του ανάδρομου Ουρανού θα βάλουν τέλος σε πολλές τέτοιες καταστάσεις που δεν έχουν αξία ύπαρξης… παρά μόνο προβλήματα μπορούν να δημιουργήσουν. Οι αδέσμευτοι, θα έχουν καλές ειδήσεις από μια παρελθοντική τους αγάπη, που έρχεται με σκέψεις επανένωσης.

Ερωτική Τύχη: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά τω Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Πεντάκτινων: Πολλοί από τους δύσκολους στόχους σας έχουν υλοποιηθεί…. και τώρα έχει προτεραιότητα το ερωτικό σας κομμάτι …που χρειάζεται αρκετές αλλαγές. Οι περισσότεροι Σκορπιοί  δεν λαμβάνουν τα βασικά και  αναγκαία συναισθήματα μέσα στον δεσμό τους… και πιθανόν να πάρουν αποφάσεις.. για χωρισμό μέσα σε αυτόν τον μήνα. Αυτοί που ήδη είναι μόνοι… και χρειάζονται  κάτι νέο να έρθει στην ζωή τους….η Αφροδίτη από τον Λέοντα  θα τους το αποδώσει πολύ σύντομα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Ράβδων:  Δεν έχετε καμία λογική και μέτρο στις περίπλοκες  σκέψεις σας… και αυτό αδικεί τον σύντροφο που υπάρχει στην συναισθηματική σας ζωή. Πολλά τα τρίτα προβλήματα που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα μεταξύ σας… και το μεγαλύτερο η σιωπή  και η έλλειψη ερωτικών δράσεων. Για τους αδέσμευτους Τοξότες, που δεν έχουν καμία διάθεση για  έρωτες… θα παραμείνουν μόνοι τους,  για να βρουν την εσωτερική τους ισορροπία. ..γενικότερα.

Ερωτική Τύχη: 08/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τέσσερα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Κυπέλλων: Δεν ακούτε τίποτα. Ο ψυχισμός σας με έναν κυβερνήτη να κάνει δύσκολες όψεις με τον Κρόνο, δεν μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα σε κανέναν τομέα της παρούσας ζωή σας. Μην πάρετε άμεσα  αποφάσεις για το μέλλον της συναισθηματικής σας ζωής.. Για τους ελεύθερους Αιγόκερους, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δράσουν  με καινούργιες γνωριμίες. Υπομονή μέχρι τις 24 -09 , που τα αστρολογικά θα είναι καλύτερα.

Ερωτική Τύχη: 08/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Σπαθιών: Τα αστρα εδώ και μέρες είναι προς βοήθεια σας και αυτό θα έχει πρακτικότητα στην ερωτική σας ζωή… που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει υποστεί πολλές και σημαντικές αλλαγές. Οι μέρες μέχρι τα τέλη αυτού του μήνα, θα ενισχύσουν και όσους έχουν μείνει μακριά από τον σύντροφο τους λόγω παρεξηγήσεων – δυσκολιών. Ακόμα και αυτοί που έχουν ερωτική σχέση σε μεγάλη χρονική απόσταση θα βρουν τους τρόπους για συνάντηση και ουσιαστικό διάλογο.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Πεντάκτινων: Η κοινωνικότητα και η γενικότερη ψυχαγωγία είναι κάτι που δεν σας απασχολεί …και ιδιαίτερα αυτόν τον καιρό… καθώς οι σκέψεις  σας είναι να φωτίσετε το τι ακριβώς συμβαίνει στην συναισθηματική σας ζωή. Η πλειοψηφία των Ιχθύων, δεν είναι πια χαρούμενοι από την συντροφικότητα   που εισπράττουν από τον άνθρωπο της επιλογής τους. Η καλύτερη ημερομηνία – εποχή για να ξεκινήσετε τέτοιους διάλογους είναι μετά της 29 Σεπτεμβρίου, που οι πλανητικές όψεις του Ποσειδώνα σας δεν θα είναι τόσο δύσκολες πάνω σας.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._