ταρω ερωτικες προβλεψεις Παρασκευή18/09

tarw-krisi

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις Παρασκευή18/09 taro

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Σπαθιών: Από τώρα και τις επόμενες 1-2 ημέρες… θα έχετε μια και μοναδική ευκαιρία,  να τελειώσετε μια και καλή με το άσχημο- άτυχο παρελθόν σας, και να προχωρήσετε χωρίς βάρη.  Από αυτόν μήνα, οι όψεις του Πλούτωνα με τον πολεμοχαρή Άρη… θα είναι πιο θετικές, και θα καταφέρετε  να κάνετε εκκαθαρίσεις  σε οτιδήποτε σας έχει απογοητεύσει. Για τους Κριούς  που είναι σε μόνιμη σχέση,  καλό θα ήταν να αποφύγουν τις ‘τρίτες – ερωτικές καταστάσεις’ για το επόμενο διάστημα.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  10/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω  το Τέσσερα των Ράβδων: Για έναν ειδικό λόγο, όλα  τα άστρα και η κοσμική ροή ενέργειας  είναι  συμμαχικά γύρω από όλους εσάς του ατίθασους του ζωδιακού! Καινούργιες γνωριμίες αλλά και παλιότερες που κινούνται προς τα εκεί …. όλα θα εξελιχτούν θετικά γύρω από εσάς….και ένας έρωτας στα μελλοντικά βήματα σας. Για τους δεσμευμένους…. οι επόμενες ημέρες, θα τους βοηθήσουν να κάνουν συζητήσεις με το έτερο τους ήμισυ, και να προσδιορίσουν το κατά που θα οδηγήσουν την αισθηματική σχέση τους .

Ερωτική Τύχη:  07/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Έξι των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Σπαθιών: Οι εντυπώσεις και οι εσώτερες σκέψεις που έχετε δημιουργήσει,  στους γύρω σας είναι οι καλύτερες…. και μέσα από όλους αυτούς  θα υπάρξει μια προσέγγιση προς το πρόσωπο σας,  που θα σας εκπλήξει. Οι Δίδυμοι  των πρώτων μοιρών,  θα μπορέσουν να προχωρήσουν  σε ερωτικές επικοινωνίες που θα τους φέρουν κοντά. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ανάδρομο Ερμή… δίνει τις καρμικές ευκαιρίες για να βρεθεί,  το κατάλληλο άτομο που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εφτά των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Ράβδων: Πολλές οι εκπλήξεις…. οι ξαφνικές και οι θετικές,  που θα σας προκύψουν από τον αγαπημένο σύντροφο  σας. Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης  με τον Ποσειδώνα θα ευνοήσουν πολύ, για να έρθετε κοντά και να ξεκαθαρίσετε τυχόν παλιότερες  παρεξηγήσεις. Όσοι Καρκίνοι που  έχουν γεννηθεί,  με γενέθλιο  Ερμή σε Ιχθύ ή Λέων, πριν λήξει ο μήνας αυτός,  θα έχουν ερωτική  προσέγγιση…. από πρόσωπο του μακρινού τους παρελθόντος, που όμως δεν θα τους πείσει για τίποτα…πάλι!

Ερωτική Τύχη: 08/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω ο  Άσος των Κυπέλλων: Μια πρωτότυπη  πρόταση θα έχετε από πρώην συντροφικό σας ταίρι που θα θελήσει να σας ξανακερδίσει. Οι ιδιαίτερες όψεις των αργοκίνητων πλανητών, θα βοηθήσουν όλους τους απογοητευμένους Λέοντες,  να βάλουν σε  μια τελική ευθεία την προσωπική τους ζωή. Αυτοί που διατηρούν στην ζωή τους,  και μια δεύτερη – παράλληλη ζωή, θα δεχτούν πίεση γύρω στις 20-22/09 για να πάρουν μια οριστική απόφαση… τι θα κρατήσουν και τι θα ξεχάσουν.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Κυπέλλων: Στον συναισθηματικό τομέα δεν θα πρέπει να βιαστείτε ….αντιθέτως θα πρέπει να περιμένετε. Οι πλανητικές όψεις πάνω στο δύσκολο και πολλές φορές περίεργο ζωδιο σας, και με τον Ερμή ανάδρομο, θα βγάλουν στην επιφάνεια πολλές  κρυφές και σκοτεινές ένοχες  πληροφορίες για το παρελθόν σας. Οι χωρισμένοι,  που έχουν την καλή πρόθεση διαλόγου επανασύνδεσης… θα βρουν θετική ανταπόκριση από τον άνθρωπο τους.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Εννέα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Ράβδων: Πολλή και χωρίς λόγο θα είναι η αναστάτωση και η επιθετικότητα που θα φέρει ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω τις προσεχείς ημέρες,  και αναμένεται να ταράξει τα ύδατα  σας. Επίσης, δεν  αποκλείεται εκτός από έναν έρωτα, να έχετε και  ειδήσεις από το πρόσφατο  παρελθόν σας! Για τους Ζυγός που αγαπάνε…πολλά καλά λόγια και πολλές ανακοινώσεις… αλλά και όμορφες εξελίξεις που θα προκύψουν  μέσα στις επόμενες ημέρες. Όσοι έχουν χωρίσει, θα πρέπει πια να  αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο για επανασύνδεση με το πρώην ταίρι.

Ερωτική Τύχη: 08/10

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Κυπέλλων: Η μοναδική αλήθεια είναι ότι o κυβερνήτης πλανήτης σας,  δεν έχει βοηθήσει με πρακτικό  τρόπο τις τελευταίες εβδομάδες – μέρες την εξέλιξη των προσωπικών σας θεμάτων. Ο ερωτισμός, που από το ζωδιο σας , εκπέμπετε  σε όσα άτομα σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά, σύντομα τους κάνει να θέλουν να σας γνωρίσουν βαθύτερα -προσωπικά. Για το επόμενο διάστημα, ξεφύγετε από την στασιμότητα και δράστε εποικοδομητικά. Για τους Αιγόκερους, που είναι εντός και σε ποιοτική ερωτική σχέση, η συμπαράταξη  των γρήγορων πλανητών ανανεώνει και του 2 σας

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Σπαθιών: Ο  κυβερνήτης σας, ο Δίας,  με την θετική – ερωτική του κίνηση, μιας και η συναισθηματική  σας ζωή βρίσκεται στα καλύτερα της,  και οι καλές  ευκαιρίες και οι γνωριμίες, σας φέρνουν κοντά σε καρμική σχέση  ζωής. Αυτήν την φορά όμως κινηθείτε πιο  προσεχτικά και αποφασίστε  με τα ώριμα κριτήρια. Αν είστε ήδη  σε σταθερή δέσμευση, πιθανόν μέσα στους προσεχείς μήνες, να επισημοποιήσετε ή να προχωρήσετε την εν λόγω σχέση σας. Μην υποσχεθείτε όμως και σε καμία περίπτωση όμως κάτι πάνω από τις δικές σας δυναμικές.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Οχτώ των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Ράβδων: Ένα νέο πρόσωπο θα αποτελέσει για εσάς θετική δύναμη για να βγείτε από τον ερωτικό σας λήθαργο. Ο Άρης  και  η Αφροδίτη, σας επηρεάζουν πολύ με αποτέλεσμα να κινητοποιηθείτε επιτέλους . Περιμένατε αυτό το γεγονός πολύ καιρό…αλλά τώρα είναι το σωστό χρονικό σημείο. Πολύ καλή  είναι αυτή   η περίοδος, για εσάς που είστε σε μακροχρόνια σχέση  – γάμο. Μια προσοχή παραπάνω στους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο…μιας και  έχετε παραμελήσει τον αγαπημένο σύντροφό σας και σύντομα ίσως να τεθεί θέμα δυναμική – σταθερότητα στον δεσμό σας.

Ερωτική Τύχη: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Ράβδων: Για καρμικούς – συμπαντικούς  και όχι μόνο…..  λόγους και με την βοήθεια των αστρων,  η μοναδική γοητεία σας, θα προσελκύσει μέσα στην επόμενη χρονική περίοδο, το συναισθηματικό ενδιαφέρον ενός ανθρώπου, που έχει πιθανότητες να γίνει το έτερον σας ήμισυ. Αφήστε τις στην άκρη τις υπερβολές περί  ανασφάλειας  και τους ανυπόστατους συντηρητισμούς και τολμήστε. Για τους Υδροχόους… που έχουν  κάτι μόνιμο,  το μόνο που θα σας ζητηθεί από το ταίρι σας , είναι οι επίσημες δεσμεύσεις και σχετικές δηλώσεις στα οικεία περιβάλλοντα.

Ερωτική Τύχη:  07/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Δύο των Κυπέλλων: Τις τελευταίες μέρες του μήνα… σας παρέχει ο κυβερνήτης σας, την ερωτική σταθερότητα, έτσι ώστε να καταφέρετε να κάνετε τις απαραίτητες και μόνιμες πια διορθωτικές κινήσεις μέσα στον γάμο – δεσμό σας. Από τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις 25/09,  οι ελεύθεροι Ιχθείς; θα  βρουν, το απόλυτο τους ταίρι….και μέσα από αυτό …. τους περιμένουν μέρες καλύτερες. Όσοι έχουν υπόγειες καταστάσεις θα πρέπει να είναι άκρως προσεχτικοί, καθώς πιθανές υπερβολές να τους κοστίσουν σε όλα τα επίπεδα.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._