ταρω ερωτικες προβλεψεις Σαββάτο 19/09

tarw-krisi

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  Σαββάτο 19/09 taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Έξι των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Πεντάκτινων: Η έλξη και η ακαταμάχητη γοητεία που νιώθουν όλοι που βρίσκονται δίπλα σας, δεν οφείλεται απαραίτητα στο ωραίο άρωμα σας, αλλά στην πλανητική καραμπόλα στην Παρθένο. Οι ώρες – μέρες που θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό είναι ελάχιστες.. και εσείς οι ελεύθεροι θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Οι Κριοί  που έχουν Βόρειο δεσμό της Σελήνης σε Υδάτινο οίκο, θα ξαναβρεθούν με κάτι από το μακρινό τους παρελθόν, που αυτήν την φορά έχει περισσότερα να πει – εξηγήσει  και να δώσει.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω  το Τρία των Κυπέλλων: Κινδυνεύετε και πιθανόν να φανείτε ανακόλουθοι στον άνθρωπο σας με τόσες υπερβολές- ψεματάκια που έχετε πει. Οι όψεις του Άρη σας έχουν βάλει σε βαθιές σκέψεις και δηλώσεις προκειμένου να κερδίσετε χρόνο.  Όσοι έχετε εμπλακεί το τελευταίο χρονικό διάστημα σε νέα σχέση, θα πρέπει να ψάξετε αρκετά  βαθύτερα μήπως είσαστε το ‘τρίτο’ πρόσωπο. Αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο 10ήμερο του ζωδιου οι ημέρες σας βοηθούν να βελτιώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση… και άλλο.

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Κυπέλλων: Οι σκέψεις σας είναι πάρα πολλές και οι δράσεις σας ελάχιστες – μηδενικές  τελικά. Οι πλανητικές όψεις είναι θετικές για όλους τους Διδύμους  που επιδιώκουν να διορθώσουν τη προσωπική τους ζωή. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε γήινο ζωδιο, θα καταφέρουν να επαναπροσεγγίσουν ιδιαίτερο πρόσωπο από το πρόσφατο παρελθόν τους και να κερδίσουν και πάλι την καρδιά του. Όσοι έχουν σχέση πλατωνική – γενικότερα ουτοπική  …θα δοθεί η ευκαιρία για την ολοκλήρωση της. Μια εποχή μέχρι τις 25 -09 που δίνει λύσεις σε όσους τις αποζήτησαν.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δέκα των Πεντάκτινων

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Πεντάκτινων: Είσαστε οι πιο ευνοημένοι από όλους τα ζωδια του νερού! Οι όψεις του Κυβερνήτη σας με τον Ήλιο στην Παρθένο τις προσεχείς ώρες θα σας κάνει πόλο έλξης καινούργιου  κόσμου. Για όσους είναι ήδη σε μακροχρόνια – ποιοτική σχέση, πολλές και καλές θα είναι οι ευκαιρίες για οικονομική σταθερότητα που θα δώσει τις πρακτικές βάσεις για νέα ξεκινήματα. Οι ελεύθεροι … που είναι μπλεγμένοι σε πολλές και ‘επικίνδυνες’ ιστορίες ας περιοριστούν πια… καθώς τα μάτια και τα σχόλια είναι γύρω σας.

Ερωτική Τύχη: 06/10

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω ο  Άσος των Σπαθιών: Πολικότητα-αστάθεια υπάρχει σε όλα τα ζευγάρια των Λεόντων που αποζητούν  εδώ και τώρα αληθινές λύσεις και απαντήσεις από τον άνθρωπο τους. Υπερκινητικότητα άστρων και πλανητών ταρακουνούν τις ευαισθησίες και αποδίδουν ελπίδες σε όσους θα το θελήσουν. Αυτοί που έχουν ήδη έχουν εξαντλήσει την επιείκεια τους μέσα σε ερωτικές σχέσεις θα αποχωρήσουν μόνιμα. Όσοι είχαν μπλεχτεί σε παράλληλες καταστάσεις, θα αποφασίσουν πια να κρατήσουν οτιδήποτε είναι υγιές.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Ράβδων: Οι μέρες κυλούν εύκολα και προς όφελος σας. Τα άστρα όλα σας ευνοούν για να τολμήσετε επιτέλους να απομακρυνθείτε από το άσχημο παρελθόν, και να προσπαθήσετε κάτι νέο με ανθρώπους που ήδη έχουν εκδηλώσει  το ερωτικό τους ενδιαφέρον, προς το πρόσωπο σας.  Ο Δίας από την θέση του πάνω σας θα ισχυροποιηθεί και  θα δώσει στους ήδη δεσμευμένους την ευκαιρία για συμβίωση- γάμο- οικογένεια κτλ.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Πέντε των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Κυπέλλων: Πιθανόν αυτό που ακόμα σας καθηλώνει στη ακινησία και την αδράνεια να  είναι κάτι από το παρελθόν  σας που ακόμα δεν έχετε καταφέρει να ξεπεράσετε.  Ο προκαταβολικός φόβος της μελλοντικής απόρριψης σας κρατά δέσμιους εκεί. Οι πλανητικές όψεις που είναι θετικές και θα συντελούνται στο αέρινο ζωδιο σας, μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας, δίνουν τις ευκαιρίες για φρέσκιες γνωριμίες που έχουν ενδιαφέρον . Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου θα είναι και οι απόλυτα τυχεροί ….με έρωτα που ταιριάζει απόλυτα στις προδιαγραφές τους.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Οχτώ των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Οχτώ των Σπαθιών: Δεν  υπάρχει πια καθόλου εξτρά  χρόνος στους αναδυόμενους Σκορπιούς για να πάρουν τις αποφάσεις τους. Οι σκέψεις που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι σας εδώ και εβδομάδες – μήνες θα εκφραστούν. Όποιες και να είναι… καλές ή αρνητικές  … ανακοινώστε τες και πράξτε αναλόγως. Όσοι είναι γεννημένοι το 3ο δεκαήμερο, μέχρι τα τέλη του μήνα, πιθανόν να επανενωθούν σχετικά εύκολα με πολυαγαπημένο άτομο του παρελθόντος.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Σπαθιών: Δώστε προσοχή και προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή που χάνεται ι.. και το ξέρετε. Οι συνεχείς σας ενασχολήσεις με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και τις κοινωνικές σας δραστηριότητες …σας έχουν κάνει άφαντους  από τον δεσμό σας. Οι ελεύθεροι θα έχουν μπροστά τους αρκετούς πειρασμούς που θα τους ανανεώσουν… ακόμα και μέσα από τους φιλικούς κύκλους… που σίγουρα θα χρειαστεί εκεί μια παραπάνω σοβαρότητα και προσοχή.

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Πεντάκτινων: Οι δυσκολίες ευτυχώς υποχωρούν και αυτό θα σας φέρει πιο κοντά αισθηματικά και επικοινωνιακά με το ταίρι σας. Αν έχετε δεσμό με ζωδιο της φωτιάς, πιθανόν να ακούστε  συντόμως προτάσεις για κάτι πιο δεσμευτικό. Όσοι γήινοι έχουν σχέση με πρόσωπο σε απόσταση, θα έχουν πληροφορίες που θα τους απογοητεύσουν. Γενικότερα δεν ανήκετε στο ζωδιο που επιθυμεί  σχέση χωρίς σάρκα και παρουσία.  Οι ελεύθεροι θα έχουν ποικιλία  γνωριμιών που τους έρχονται αρχές του Ζυγού.

Ερωτική Τύχη: 07/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εφτά των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Εφτά των Σπαθιών: Σας χαρακτηρίζει μια αβεβαιότητα και μια αδράνεια από τις αρχές του μήνα….. ακόμα και εσάς που είστε σε ερωτική σχέση. Αυτό σίγουρα οφείλετε στο πρακτικό γεγονός, ότι δεν βρίσκετε τίποτα πια ενδιαφέρον να σας τραβήξει την ιδιαίτερη προσοχή και να σας ανανεώσει. Συζητήστε με το αγαπημένο ταίρι σας και βρείτε τις  λύσεις που θα σας κάνουν να ανανεωθείτε…. Για όσους έχουν Δία σε δέκατο  ή δωδέκατο οίκο, είναι και οι μοναδικοί  που θα σκεφτούν σοβαρά να χωρίσουν.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Ράβδων: Έχετε μπει σε μια άριστη ψυχολογία… νικητή και αυτό φαίνετε σε όποιον σας πλησιάσει. Οι περισσότεροι Ιχθείς αυτήν την εποχή απολαμβάνουν την  ελευθερία τους και ζητούν νέες –παθιασμένες περιπέτειες. Οι γεννημένοι του 2ου  δεκαημέρου έχουν και τις πιθανότητες με το μέρος τους για  να βρουν το έτερον τους ήμισυ μέσα στον μήνα.  Για τους ελάχιστους που είναι ευτυχισμένοι και ισορροπημένοι μέσα στον δεσμό, θα δοθούν οι ευκαιρίες για ανανέωση και σκέψεις για δέσμευση τους επόμενους μήνες.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._