ταρω ερωτικες προβλεψεις Τρίτη 15/09

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις  Τρίτη 15/09 taro

 

 

ταρω – Κριός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Άσος των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω ο Άσος των Ράβδων: Έχετε πάρει λαθεμένο  μονοπάτι  και κατηγορείτε τον σύντροφο σας.  Οι όψεις του Άρη με τον Δία, σας κάνουν να ξεφύγετε επιτέλους, από τις ρομαντικές επικοινωνίες και να πράξετε εγωιστικά και χωρίς απόλυτη λογική. Αυτό οφείλετε,  στην πολλή μεγάλη ψυχική / σωματική σας κούραση καθώς το Καλοκαίρι ήταν μέτριο για εσάς.  Αν κάτι πια … δεν σας ενδιαφέρει,  ή δεν σας γεμίσει .. .. καλύτερα απομακρύνετε το. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε ζωδιο της φωτιάς, θα δεχτούν ερωτικές προτάσεις για ακόμα μια  φορά, από πρόσωπο που τους πολιορκεί εδώ και εβδομάδες, από τον φιλικό τους κύκλο.

zodia-taro-45

Ερωτική Τύχη:  09/10

 

ταρω – Ταύρος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δύο των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω  το Δύο των Πεντάκτινων: Το ασίγαστο  πάθος  και η μόνιμη ζήλια σας,  για τον άνθρωπο  που βρίσκεται στην ζωή σας… δεν έχουν κανένα φραγμό. Σε αυτό ευθύνεται και ο κινητικός  Κυβερνήτης των Διδύμων ο Ερμής και σε λίγο ανάδρομος, σε άσχημη όψη με την Αφροδίτη,  που όλα αυτά τα βάζει  κάτω από τον μεγεθυντικό φακό. Όσοι έχουν αισθηματικό  δεσμό,  με άτομο που είναι μόνιμα στο εξωτερικό…,  θα αποφασίσουν τις επόμενες ημέρες να  διακόψουν, έστω και με μεγάλο ψυχικό κόστος.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Δίδυμοι

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Δέκα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Σπαθιών:  Έχετε χάσει την σταθερότητα αλλά και την λογική  μέσα στο κεφάλι σας. Τα ερωτικά – σεξουαλικά μπλεξίματα σας, του Καλοκαιριού… από το παρελθόν και το παρόν, ως συνήθως όλα μαζί….σας έχουν βάλει σε έναν δρόμο χωρίς τελειωμό.. Οπωσδήποτε και φταιει το γεγονός  της μοναξιάς σας…χωρίς  αυτό όμως να σημαίνει ότι θα πρέπει να καταναλώνεστε άσκοπα.  Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Τοξότη  ή Ιχθείς … θα έχουν σύντομα επικοινωνίες από άτομο  ξεχασμένο στο μακρινό παρελθόν, που θέλει και  θα ψάξει και πάλι την αναθέρμανση των τότε συναισθημάτων..

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ταρω – Καρκίνος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τρία των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Ράβδων: Οι Καρκίνοι είναι οι απόλυτα τυχεροί αυτών των τελευταίων ημερών, καθώς όλα τα άστρα – πλανήτες είναι δυνατοί σύμμαχοι. Η προσωπική ζωή των πύρινων του δευτέρου δεκαημέρου θα εκτοξευθεί … και δεν αποκλείεται μέσα στην εποχή του Ζυγού….να υπάρξουν και επίσημες προτάσεις. Όσοι έχουν ακόμα ερωτικές εκκρεμότητες με τρίτα πρόσωπα, και ιδίως μέσα από τον φιλικό  –  εργασιακό χώρο, θα χρειαστεί να γίνουν αρκετά πιο προσεχτικοί, καθώς πολλά τα περίεργα που πιθανόν να προκύψουν το προσεχές διάστημα … μέσα από φραστικές παρεξηγήσεις.

Ερωτική Τύχη: 06/10

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Λέων

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Ο Άσος των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω ο  Άσος των Πεντάκτινων: Πολλές οι αψιμαχίες και τα προβλήματα που καλείστε να βάλετε σε μια τάξη στον δεσμό σας. Πολλές και οι κρυφές σας σκέψεις…γύρω από μόνιμο χωρισμό. Η πλειοψηφία των Καρκίνων, που δεν έχουν διάθεση να υπάρχουν ακόμα σε μια σχέση από ανασφάλεια και συνήθεια… θα τολμήσει  εντός  των επόμενων ημερών να αποχωρήσει. Όσοι έχουν ήδη βρει καινούργιο έρωτα, έξυπνο θα ήταν, να δώσουν χρόνο στον εαυτό τους, να βρει και τις δικές του ψυχικές ισορροπίες πρώτα.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Παρθένος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Πέντε των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Πέντε των Κυπέλλων: Η προσωπικές σας επικοινωνίες έχουν γίνει αρκετά βαριές και τα συναισθήματα είναι πια ξεχασμένα. Σίγουρα πολλά τα εμπόδια που έχουν προκύψει από το Καλοκαίρι.  Αυτό όμως πιθανόν, να στεναχωρεί ή και να προβληματίζει τον σύντροφο σας. Οι γεννημένοι του 2ου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν θάρρος και να προχωρήσουν σε διάλογους για το κοινό μέλλον τους. Οι όψεις του ανάδρομου Ερμή που πλησιάζει και του Ποσειδώνα επάνω σας, δημιουργεί τις ιδανικές  προϋποθέσεις για γενικές εκκαθαρίσεις. Όσοι είναι ακόμα μόνοι κατά επιλογή καλή , θα έχουν την τύχη να κυκλωθούν από ποικιλία  καινούργιων γνωριμιών….!

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Ζυγός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Έξι των Πεντάκτινων

 

Η κάρτα ταρω το Έξι των Πεντάκτινων: Είσαστε οι πιο τυχεροί όλου του ζωδιακού κύκλου. Πολλά  θα βελτιωθούν, θα ανατραπούν τις προσεχείς  μέρες που η Αφροδίτη θα κάνει καλή όψη  πάνω σας.  Όσοι Ζυγοί έχουν βρει το τελευταίο χρονικό διάστημα το άτομο των ονείρων τους,  θα προχωρήσουν σύντομα  σε συγκατοίκηση ακόμα και γάμο  μέσα στο Φθινόπωρο. Οι γεννημένοι του 3ου δεκαημέρου, θα μπορέσουν ευτυχώς να ξεφύγουν από τις στατικές  και προβληματικές σχέσεις… που τους καθυστερούν από το καλό τους μέλλον.

Ερωτική Τύχη: 09/10

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Σκορπιός

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Δέκα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Δέκα των Ράβδων: Η  προσοχή σας είναι μόνιμα στραμμένη στο παρελθόν σας…καθώς δεν έχετε καταφέρει ακόμα, να ξεφύγετε από τις βαθιές σκέψεις του τότε. Αν κάτι  ακόμα σας προβληματίσει τότε μην χάνετε τον χρόνο σας…..και μιλήστε ειλικρινά. Οι ελεύθεροι Ζυγοί, του πρώτου δεκαημέρου θα τύχουν φρέσκων γνωριμιών, που θα τους βάλουν και πάλι σε δρόμους έρωτα. Όσοι είναι σε άλλες – κρυφές καταστάσεις, θα δεχτούν άσχημη κριτική και επικοινωνία επίθεση, καθώς η φυσική απουσία τους είναι μεγάλη. Σκεφτείτε πολύ και βαθιά πριν απαντήσετε. Μην δώσετε υποσχέσεις όμως… είναι κάτι που πιο μετά θα σας εκθέσει.

Ερωτική Τύχη: 07/10

 

ταρω – Τοξότης

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τέσσερα των Σπαθιών

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Σπαθιών: Προβεβλημένος ο ζωδιακός  οίκος των Τοξοτών, και μέχρι τις 23 του μήνα.  Το αστρολογικό σκηνικό …. σας ενισχύει και σας ανοίγει μονοπάτια προκειμένου να ξεδιαλύνετε  τις διαφορές σας, με το άτομο που σας ενδιαφέρει, για να προχωρήσετε μαζί σε κάτι ποιοτικότερο. Οι έχοντες ή Ν. Δεσμό της Σελήνης σε  δεύτερο ή έκτο οίκο, θα δεχτούν προτάσεις από παλαιότερο άτομο, που και θα πρέπει χωρίς άλλη σκέψη, να απορρίψουν. Η κινητικότητα  της Αφροδίτης στον Λέοντα…ανακατεύει όλα τα ερωτικά συναισθήματα …. και τα βγάζει χωρίς έλεγχο στην επιφάνεια!

Ερωτική Τύχη: 09/10

 

ταρω – Αιγόκερως

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας:  Το Τέσσερα των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τέσσερα των Κυπέλλων: Είσαστε υπερβολικά επηρεασμένοι από τις υποκειμενικές γνώμες των ατόμων που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας. Οι συναισθηματικές σχέσεις των περισσότέρων αυτές τις μέρες είναι έντονα φορτισμένες. Οι γεννημένοι του 1ου  δεκαημέρου, θα έχουν την τύχη να μπορέσουν να ξεφύγουν από τον μεγάλο κύκλο των λαθών, και να κάνουν ένα νέο – ποιοτικό ξεκίνημα στην ζωή τους. Όσοι έχουν προσκολληθεί στο παρελθόν…. και επιθυμούν να τολμήσουν ξανά αισθηματικές επικοινωνίες , μάλλον θα απογοητευτούν… καθώς το εν λόγω παρελθόν,  έχει προχωρήσει αλλού!

Ερωτική Τύχη: 07/10

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ταρω – Υδροχόος

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Τρία των Κυπέλλων

 

Η κάρτα ταρω το Τρία των Κυπέλλων: Όσοι Υδροχόοι έχουν ερωτικές εκκρεμότητες με το ταίρι τους, θα πρέπει άμεσα να τις επιλύσουν καθώς ο ανάδρομος πλησιάζει. Οι χωρισμένοι μπορούν να επανεκινήσουν  επικοινωνίες και προσωπικές συναντήσεις, χωρίς φόβο και  με πολλές θετικές δυνατότητες για καλή επανασύνδεση. Μια μικρή μερίδα  του δευτέρου δεκαημέρου της γενιάς του -1970 θα βιώσει  καινούργιο έρωτα, που θα σχετίζεται με το εξωτερικό.

Ερωτική Τύχη:  08/10

 

ταρω – Ιχθείς

 

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Εννέα των Ράβδων

 

Η κάρτα ταρω το Εννέα των Ράβδων: Η ψυχολογία και η διάθεση σας  επιτέλους είναι στο ζενίθ. Η θέση του Ήλιου… και για τις επόμενες μέρες, στις συγκεκριμένες μοίρες του ζωδιου της Παρθένου, σας φέρνει μπροστά σε ερωτικές προτάσεις που θα σας αιφνιδιάσουν. Οι γεννημένοι με Κρόνο σε τρίτο  ή έκτο οίκο, θα πιεστούν από πρόσωπο του παρελθόντος τους για επανένωση. Πολλές και οι κρούσεις από άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος,  που επιθυμούν να σας γνωρίσουν καλύτερα!  Αυτοί  που έχουν μακροχρόνια  σχέση θα αποφασίσουν να μείνουν αρκετά απόμακροι λόγω κακής διάθέση.

Ερωτική Τύχη: 10/10

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:  Ενημερωθείτε με προσωπική προβλεψη, και δείτε τι εύνοια σας δίνουν οι πλανήτες, αν είναι καλές οι αστρολογικές συνθήκες στο ζωδιο σας, και τι θα πρέπει να απoφύγετε ή να επιδιώξετε σε θέματα αισθηματικών και οικονομικών._