ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/02 Δευτέρα

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 01/02 Δευτέρα taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα

Η κάρτα ταρω το Άρμα: Η ιδιαίτερη και μοναδική θέση της σεξουαλικής Αφροδίτη στον Αιγόκερω και σε μια ευνοϊκή όψη με τον Ποσειδώνα, θα επιτρέψει σε πολλούς, που είναι σε φάση χωρισμού – διαζυγίου στην προσωπική τους ζωή… να σκεφτούν και δεύτερη – τρίτη φορά ίσως με πιο δομημένη λογική. Οι γεννημένοι του τελευταίου δεκαημέρου, και περισσότερο της γενιάς του -80, που έχουν ερωτικό δεσμό….. σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση θα εφεύρουν τον τρόπο, έτσι ώστε αυτό να μην είναι πρακτικό πρόβλημα και για τις δύο πλευρές.
Ερωτική εύνοια με : Παρθένος

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Μια μεγάλη και άκρως θετική χρονική περίοδος μέσα στον παρόν μήνα… ανοίγεται για εσάς τους αέρηδες και την συναισθηματική σας ζωή. Η πλειοψηφία των Ταύρων έχει τελειώσει… μόνιμα από προβληματικές σχέσεις και καταστάσεις.. που τους στοίχισαν την ψυχική τους ηρεμία. Οι ελεύθεροι του ιδιαίτερου ζωδιου, θα έχουν ποιοτικές – καινούργιες γνωριμίες μέσα στον φιλικό κύκλο τους, που θα τους ανεβάσουν την ψυχολογία μέσα και από ερωτικές προσεγγίσεις.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Δεν έχετε να δώσετε περισσότερα περιθώρια για περιττές επικοινωνίες… είναι χάσιμο χρόνου. Όσοι Δίδυμοι, έχουν αποφασίσει πλέον να χωρίσουν οριστικά, θα το πράξουν εντός των επόμενων ημερών….. και χωρίς να αφήνουν διόδους για μια πιθανή μελλοντική ένωση. Τα ψυχικά όρια σας και οι ευαισθησίες που έχετε εκ ζωδιου έχουν τεντωθεί πολύ…., και όλοι οι ταλαιπωρημένοι εν τέλη θα αποζητήσουν την ηρεμία του μυαλού και της καρδιάς τους.., έστω μέσα από αυτήν την απόλυτη, αλλά τελικά καταλυτική λύση..
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Μια ιδιάζουσα προσοχή θα χρειαστεί να δείξουν όλοι οι ευαίσθητοι Καρκίνοι, που έχουν και κρυφή σεξουαλική ζωή. Οι όψεις του κυβερνήτη τους με τον Ουρανό, και μέχρι τις 10/02, θα φωτίζουν τις υπόγειες πτυχές, που έχουν μεγάλες πιθανότητες να αποκαλυφτούν μέσα από λάθος δράσεις και υπερβολές. Όσοι έχουν ερωτική σχέση με άτομο…. που έχει διαφορά ηλικίας από αυτούς, πιθανόν πλέον να πάρουν την ώριμη απόφαση να προχωρήσουν και σε ένα επόμενο επίπεδο τον ερωτικό δεσμό τους… που αυτό πιθανόν να είναι η γάμος ή οικογένεια.
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Πολύς και ιδιαίτερος κόσμος ταυτόχρονα με πολλά διλήμματα… και ποικίλες συζητήσεις, καλείστε εσείς να διαχειριστείτε τις προσεχείς ημέρες, καθώς ο Άρης και ο Κρόνος έχουν συμμαχήσει πάνω σας, με σκοπό… να σας γλιτώσουν μόνιμα από προβληματικές συναισθηματικές καταστάσεις, αφού πρωτίστως τις φωτίσουν ποικιλοτρόπως. Σε αυτές τις διαδικασίες τυχόν να προκύψουν πρακτικά…..και μια σειρά από χωρισμούς.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας

Η κάρτα ταρω ο Αρχιερέας: Πολλοί και ενδιαφέροντες θα είναι οι συμβιβασμοί, που θα σας προτάξει το αγαπημένο ταίρι σας, προκειμένου να μπορέσετε να πάτε την σχέση σας, σε κάτι πιο σταθερό. Οι χωρισμένοι των τελευταίων μοιρών, θα λάβουν την απαραίτητη ηθική υποστήριξη και συναισθηματική παρηγοριά από τον φιλικό και κοινωνικό περίγυρο. Προσοχή….κάποιο άτομο… έχει και κάτι παραπάνω να σας αποδώσει … σε επίπεδο φιλίας – γνωριμίας…. που θα εξελιχθεί σε κάτι βαθύτερο.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι

Η κάρτα ταρω το Αστέρι: Είναι λαθεμένη η παρούσα χρονική περίοδος για συναισθηματικές διαπραγματεύσεις με τον σύντροφο σας, ιδίως αν είσαστε σε απόμακρη – ψυχρή συναισθηματική κατάσταση. Οι γεννημένοι του μεσαίου δεκαημέρου, θα μπορέσουν μέσω ποιοτικού διαλόγου, να προσεγγίσουν την γοργή και μόνιμη επανένωση. Οι υπόλοιποι, θα χρειαστούν ακόμα περισσότερο χρόνο, και σίγουρα μέχρι τις 12/02.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Απομακρυνθείτε και μην επαναλαμβάνετε τα λόγια και τις ερωτικές εξομολογήσεις, από το μακρινό και άτυχο παρελθόν σας, στον ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν είναι και ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος μιας σωστής ερωτικής προσέγγισης… για να το έρθετε πιο κοντά. Αυτοί που ήδη έχουν συναισθηματική σχέση ή που συζητούν περισσότερο για συμβίωση….μέσα σε αυτόν τον τελευταίο καλοκαιρινό μήνα, θα αντιμετωπίσουν κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδία, που όμως θα απομακρυνθούν σχετικά γρήγορα.
Ερωτική εύνοια με : Ταύρος

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Όλα τα αστρολογικά φώτα και η καλή ενέργεια του σύμπαντος, είναι πάνω στην προσωπική – ερωτική ζωή σας. Ειδικά… όλοι ή έστω οι περισσότεροι Τοξότες, δεν αποκλείεται μέσα στις τελευταίες ημέρες του μήνα…. να δεχτούν ευθείες προτάσεις για συμβίωση ή ακόμα και για οικογένεία – γάμο -παιδί. Όσοι είναι ακόμα στο κλαμπ των μοναχικών, θα δεχτούν προκλήσεις – κρούσεις από νέα πρόσωπα ….από τον περίγυρο, που κάποιο πιθανόν από αυτά …να τους ενδιαφέρει πολύ!
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Πολλά και άσχημα τα μόνιμα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι Αιγόκεροι, στους ερωτικούς τους δεσμούς. Οι γεννημένοι του τελευταίου 10ήμερου, πιθανόν να δεχτούν έντονη κριτική από το αγαπημένο έτερο τους, καθώς η πλήξη και η αδιαφορία, έχει χαραχτεί μόνιμα ανάμεσα σας…. Όσοι πια δεν έχουν… την ανάγκη της συναισθηματικής – ερωτικής κάλυψης, θα αποχωρήσουν χωρίς ψυχικό κόστος.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

tarw-wroskopio-4

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη

Η κάρτα ταρω η Δύναμη: Μην δώσετε περισσότερο και άπλετο χρόνο αλλά και πάνω από μια ευκαιρία στο πρόσωπο, που σας ενδιαφέρει ερωτικά .Αν ωστόσο στο κοινό σας παρελθόν, σας έχει προδώσει καλύτερα να είστε διπλά προσεχτικοί. . Οι γεννημένοι , που έχουν ανάδρομο Ερμή, σε Πρώτο ή πέμπτο ζωδιακό οίκο, είναι και οι τυχεροί που θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν με νέες καλύτερες συνθήκες. Όσοι ζουν μέσα σε παράλληλες ερωτικές καταστάσεις στην αισθηματική τους ζωή, πρέπει να είναι αρκετά προσεχτικοί, καθώς τρίτα μάτια – λόγια είναι έτοιμα να εκδηλωθούν.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια: Η ασταμάτητη αδιαφορία και οι προσβλητικοί τρόποι σας…. είναι κάποια από τα δεδομένα που αντιστοιχούν όντως στο δυσπρόσιτο ζωδιο σας. Αν όμως και στην πραγματικότητα σας ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, ώριμο θα ήταν να το προσεγγίσετε μέσω τρίτων δρόμων – ατόμων. ‘Όσοι έχουν γεννηθεί σε δεύτερο 10μερο και έχουν ωροσκοπο σε ζωδιο του νερού ή της φωτιάς, θα πρέπει να κινητοποιηθούν, ιδίως αυτήν την εποχή που τα αστρολογικά δρώμενα έχουν την θετική διάθεση
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.