ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/10 Κυριακή Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 01/10 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας

ταρω – Ζυγός : Η Εγκράτεια
Κάποιος είναι υπερβολικά ερωτευμένος – ενθουσιασμένος … με το άτομο σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα υπάρξουν εξελίξεις… που θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και … ωραία. Οι ελεύθεροι, ίσως και να βρουν το έτερον τους ήμισυ. Όσοι είναι μέσα σε δεσμούς που έχουν χαθεί – απομακρυνθεί οι σύντροφοι, καλό θα ήταν να κάνουν αυτήν την εποχή την προσωπική τους προσπάθεια. Όλα θα γίνουν … όπως τα θέλετε.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Η Δύναμη
Κάτι από το παρελθόν, σας κρατά ακόμη εγκλωβισμένους και δεν σας επιτρέπει να ξαναφτιάξετε την ζωή σας. Αυτό είναι μια υπόθεση ερωτική, που όμως για το δικό σας όφελος, και σχετικά άμεσα θα πρέπει να τακτοποιήσετε … μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Τώρα που ο Πλούτωνας έρχεται και πάλι σε ορθοδρόμηση, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας. Είτε λύστε το … είτε προχωρήστε μπροστά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Τρελός
Θα κάνετε λίγη υπομονή. Όλα έχουν το δικό τους χρονικό σημείο, για να πραγματωθούν. Ο άνθρωπος σας, σας αγαπά πραγματικά, και σας ζητά λίγο χρόνο προκειμένου, να διεκπεραιώσει κάποιες παλιές του οικονομικές – προσωπικές υποθέσεις. Οι εργασιακές σας δραστηριότητες… προχωρούν και σας δικαιώνουν, για τους παλιούς και παρατεταμένους σας κόπους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Ο Τροχός της Τύχης
Η ερωτική σας φωτιά, που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, για μια παλιά σας αγάπη, δεν έχει σβήσει. Αυτό μέσα στο πρώτο 10ήμερο θα πρέπει λυθεί. Πάρτε την τολμηρή πρωτοβουλία και ξεκαθαρίστε χωρίς να φοβάστε την μοναξιά. Άλλωστε και στο τώρα μόνοι σας είστε. Αυτοί που έχουν μια μόνιμη σχέση, ίσως και μέσα σε αυτόν τον μήνα … θα έχουν σοβαρές συζητήσεις για δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Στο δικό σας μυαλό, υπάρχουν καταστάσεις, από τα παλιά, από νέες γνωριμίες και κάποια δύσκολα οικονομικά, που θα πρέπει να βρείτε τις λύσεις, μέσα στον καινούργιο μήνα που τα αστρολογικά, είναι υπέρ όλων των ζωδίων του αέρα. Όσοι είναι μόνοι, θα έχουν ερωτικά πλησιάσματα, από φρέσκα πρόσωπα, που σίγουρα όλο και κάτι θα τους δεσμεύσει την δύσκολη προσοχή. Οι μπλεγμένες τρίτες καταστάσεις, θα δώσουν τέλος στις παράλληλες πορείες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας
Έχετε αφήσει τα πάντα, την ζωής σας, την καλή σας καθημερινότητα, τους φίλους σας, για έναν άνθρωπο, που μάλλον δεν σας δίνει τελικά… αυτά που σας αξίζουν. Σίγουρα ένα μετρημένο και σοφό ζώδιο σαν το δικό σας, δεν μπορεί να ζήσει μέσα σε αυτήν την κατάσταση για πολύ ακόμη. Είναι λοιπόν στον δικό σας το χέρι, να βρείτε τις λύσεις και πάνω από όλα … να μην αδικήσετε αυτούς που πραγματικά… σας αγαπούν. Περισσότερη προσοχή θέλουν και τα οικονομικά – επαγγελματικά σας σχέδια.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο