ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/07 Κυριακή Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/07 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
Εσείς και τα ερωτικά σας λόγια, έχετε φέρει πιο κοντά έναν άνθρωπο που όμως είναι ήδη σε κάποια άλλη δέσμευση. Θα πρέπει λοιπόν να είσαστε πιο προσεχτικοί, σε όλα αυτά που θα πείτε και θα υποσχεθείτε. Δεν είναι εποχές για λάθη και παρεξηγήσεις. Οι σχέσεις, που έχουν χάσει το αισθηματικό τους ενδιαφέρον, μέσα από κοινές δράσεις και σχέδια για τις διακοπές, σίγουρα θα ανανεωθούν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Ο ΗΛΙΟΣ
Αν τελικά και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε ότι μέσα στην σχέση σας, οι δράσεις δεν υποστηρίζουν τα αληθινά συναισθήματα, ίσως και να έχει έρθει η ώρα για αλλαγές. Δεν είναι το ζώδιο σας αυτό, που θα δεχτεί την μετριότητα. Για κάποιους από εσάς, που έχετε και διπλές καταστάσεις στην καθημερινότητα σας, θα πρέπει να είσαστε αυτές τις ημέρες, άκρως προσεχτικοί καθώς αρκετοί πλανήτες… έχουν ανάδρομη φορά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Η ΣΕΛΗΝΗ
Οι ερωτικές αποκαλύψεις είναι κοντά για όλους του ζωδίου σας. Οι ελεύθεροι, θα δεχτούν προτάσεις για νέα σχέση, από εκείνο το ιδιαίτερο άτομο, που μέχρι τώρα τους δυσκόλευε! Πολλά και τα ευχάριστα νέα, που θα έρθουν για τους χωρισμένους, που θα δηλώνουν διαθέσεις για συζήτηση και επενένωση. Ακόμη καλύτερα θα είναι τα πράματα, σε αυτούς που έχουν μακρά κοινή πορεία, και θα αποφασίσουν για πιο σοβαρές δεσμεύσεις μέσα στο επόμενο 2μηνο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ
Η επικοινωνιακή σας τακτική ίσως και να μην είναι αυτή, η κατάλληλη για να πείσετε το άτομο που επιθυμείτε, να σας δώσει ακόμη μια ευκαιρία. Ίσως και μια περίοδος σιωπής και απομάκρυνσης να βοηθούσε να επανέλθουν οι σχετικές ισορροπίες. Αυτοί που έχουν σχέση εξ αποστάσεων, ίσως και να έχουν την ανάγκη για μια άμεση συνάντηση… γιατί όχι! Χρήματα, που περιμένετε θα σας αφιχθούν πολλά και ξαφνικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ
Έχετε δώσει πολλή σημασία, σε κάποια υπόθεση του παρελθόντος και αυτό σίγουρα σας μπλοκάρει από όλα αυτά τα καλά που επιθυμείτε να χτίσετε στον ερωτικό σας τομέα. Οι σχέσεις, που έχουν παγώσει, με την βοήθεια κάποιων τρίτων, ίσως και με την υποστήριξη φίλων, να δώσουν μια ακόμη αληθινή ευκαιρία στα αισθήματα. Ο Ιούλιος … είναι ένας μήνας, που θα φωτίσει όλα τα μονοπάτια της ζωής σας. Ακόμη και το χρήμα θα είναι άφθονο στα χέρια σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο ΤΡΕΛΟΣ
Είσαστε αντιδραστικοί με αυτά που θέλετε να πείτε στον άνθρωπο σας, και ίσως και να τον πληγώνετε. Ότι και να έχει συμβεί στο παρελθόν σας, σίγουρα με το διπλωματικό σας ταλέντο… μπορείτε να το λύσετε και από κοινού να το ξεπεράσετε. Οι ελεύθεροι και οι χωρισμένοι, θα έχουν νέα φλερτ και πλησιάσματα από άτομα σοβαρά και κύρους. Οι νέοι έρωτες… λοιπόν είναι προ των πυλών!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.