ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/09 Σαββάτου Β

taro-wroskopikos-tropos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/09 Σαββάτου Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τρελός
Έχετε νεύρα, δεν σας χωρά ο τόπος … και σας φαίνεται. Η αισθηματική σας ζωή εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει χάσει τον ενθουσιασμό και τη ένταση της, εξαιτίας της δύσκολης – αδιάφορης στάσης που κρατάει ο άνθρωπος σας, και χωρίς δικαιολογία – λόγο. Αυτό σε καμία των περιπτώσεων, δεν σας αρέσει και έχετε σκοπό άμεσα στην πρώτη ευκαιρία, να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε το θολό τοπίο. Μέχρι τότε, μην κρυφοκοιτάτε το παρελθόν σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Τροχός της Τύχης
Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα αυτό τον μήνα της Παρθένου, και μέχρι εσείς να του ανοίξετε την πόρτα. Είσαστε σε μια ανασφάλεια πια για τις αισθηματικές σχέσεις και την αλήθεια τους, αλλά η καλή σας η τύχη θέλει να σας δώσει ευκαιρίες … που θα σας αλλάξουν αυτήν την γνώμη. Όσοι, έχουν ήδη μια ποιοτική σχέση, πιθανόν και να σκεφτούν να την προχωρήσουν σε κάτι πιο επίσημο στις αρχές του Χειμώνα!
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Αυτοκράτορας
Τα λόγια τα μεγάλα, οι υπερβολές και οι υποσχέσεις, σας κάνουν να φεύγετε μακριά. Δεν σας χρειάζεται …στην φάση που είστε τώρα άλλα ρίσκα. Σίγουρα έχετε περάσει δύσκολα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα αλλά στο τώρα έχετε πια βρει την προσωπική σας ισορροπία. Αφήστε τους ικανούς λοιπόν και του τολμηρούς …να σας κερδίσουν με τις πράξει τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Ο Γητευτής
Εσάς και την δύσκολη σας προσωπικότητα, θα σας πλησιάσει ένας νέος έρωτας, όχι πολύ μακριά από τώρα, με σκοπό να την γαληνέψει από τα φαντάσματα του παρελθόντος, και να σας προσφέρει μια ομαλή και στρωτή αισθηματική ζωή. Μην είστε αρνητικοί. Ακούστε και στον δικό σας χρόνο…απαντήσετε – ανταποκριθείτε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Σελήνη
Όλα αυτά που έχετε στο μυαλό σας …για να γίνουν μέσα στον Σεπτέμβριο, θα πρέπει να τα αποκαλύψετε άμεσα στον άνθρωπο σας. Οι ευκαιρίες που θα στρωθούν στον επαγγελματικό σας δρόμο, ίσως και να απαιτούν μετοίκηση. Ίσως και να πρέπει να αφήσετε κάποιες υποσχέσεις σας πιο πίσω, για να εξυπηρετήσετε υποχρεώσεις μέσα στην πατρική σας οικογένεια. Πάντως με την δυναμική σας, όλα μπορείτε να τα λύσετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Το Αστέρι
Όλος αυτός ο κόσμος που έχετε γνωρίσει το Καλοκαίρι, δεν σας ταιριάζει και απόλυτα. Μέσα στο Φθινόπωρο …που το μυαλό σας, θα είναι πιο ξεκάθαρο, εσείς θα δείτε ποιοι σας ταιριάζουν και ποιοι τελικά όχι. Οι σχέσεις που έχουν διάρκεια κι αξία, πιθανόν και να κάνουν ένα βήμα επισημοποίησης εντός του Σεπτεμβρίου. Καλά νέα σας έρχονται από τις οικονομικές – επαγγελματικές σας δράσεις και επενδύσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.