ταρω ερωτικες προβλεψεις 03/07 Δευτέρα Β

tarw-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 03/07 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Ξοδεύετε τον χρόνο σας, σε άτομα και τις ζωές τους, που δεν έχουν ουσιαστικά κάτι καλό να σας προσφέρουν. Αυτό το Καλοκαίρι, δεν θα πρέπει να χαθεί, σε περιττούς συσχετισμούς. Οι δεσμοί … που έχουν αποδείξει μέσα από τον χρόνο … την αγάπη και την δυναμική των συντρόφων, πιθανόν και μέσα σε αυτές τις επόμενες εβδομάδες, που τα άστρα είναι υπέρ τους, να ξεκινήσουν διαδικασίες, για μια πιο μόνιμη και σοβαρή δέσμευση. Χρήμα και άνεση θα υπάρξει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Αντιλαμβάνεστε ότι αυτό το τελευταίο διάστημα έχετε, σοβαρές επικοινωνιακές διαφορές με τον άνθρωπο σας, ακόμη και σε μικρά – ασήμαντα ζητήματα. Αυτό είναι και ένας δείκτης, ότι κάποιος έχει κουραστεί, ή κάπου αλλού αποσπάτε η προσοχή του. Αυτό πρέπει να λυθεί, άρα κάνετε εσείς το πρώτο βήμα. Οι οικονομικές δυσκολίες που κάποιους τους σταματούν, άμεσα θα δώσουν τα αναμενόμενα. Κάντε τις κινήσεις σας ολιστικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Είσαστε οι πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, που θα έχουν και τις περισσότερες προσκλήσεις … για νέα σχέση. Οι ελεύθεροι ή οι πρόσφατα χωρισμένοι, πια θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί, στις επόμενες επιλογές τους. Πολλές και οι θετικές εξελίξεις, που θα φανερωθούν σε υποθέσεις χωρισμών, ξαφνικών χρημάτων, αλλά και ατόμων… που έχετε καιρό να δείτε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις  μηνιαιες ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Σηκώστε τα μανίκια και το ανάστημα σας, υπάρχουν σχέδια από τον κυβερνήτη σας, που μόνο θα σας χαροποιήσουν. Οικονομικές εξελίξεις, ξαφνικό χρήμα, αλλά και σταθερότητα στα εργασιακά σας, θα σας αλλάξουν την νοοτροπία. Το αμέσως επόμενο που πρέπει να κοιτάξετε, είναι η ερωτική σας ζωή, που την έχετε αφήσει στην τύχη της. Κάντε, ωστόσο την προσωπική σας προσπάθεια και σίγουρα θα βρείτε μια πιο ζεστή αντιμετώπιση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Μπορείτε αν κινητοποιηθείτε να τα καταφέρετε όλα. Ακόμη και εκείνη την δύσκολη και περίπλοκη επανασύνδεση, είναι πιθανόν να την γυρίσετε σαν κατάσταση υπέρ σας. Οι αστρολογικές όψεις του Άρη και του Ερμή σας κάνουν άκρως δυναμικούς σε όλα σας. Χρήμα και φήμη ανοίγουν δρόμους σε αυτούς, που τόσο καιρό προσπαθούν για κάτι καλύτερο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο Αυτοκράτορας
Εσείς από σήμερα και μέχρι τις 11 / 07 θα έχετε ειδήσεις και χρήμα, που θα σας αλλάξουν την καθημερινότητα κατά 180ο. Μια παλιά σας ερωτική ιστορία θα σας ψάξει με την λογική, να σας δώσει αυτά που τότε ζητούσατε και ακόμη περισσότερο. Στη εργασία σας αλλά και σε κάποια μαζεμένα λεφτά που αναμένετε, θα έχετε το ποθητό αποτέλεσμα. Οι μόνοι, θα βρούν αυτόν τον μήνα ίσως και το άλλο μισό της καρδιάς τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.