ταρω ερωτικες προβλεψεις 03/09 Κυριακή Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 03/09 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Είσαστε στο ερωτικό στόχαστρο … κάποιων που κινούνται σε κοινωνικό – εργασιακό περιβάλλον. Τους έχετε σίγουρα καταλάβει. Μην κάνετε κάτι αυτήν την εποχή, μιας και είναι και αυτοί έτοιμοι από την δική τους πλευρά, να κάνουν τις κινήσεις επικοινωνίας, που θα σας παραδέχονται αισθήματα και προθέσεις. Αυτό είναι καλό για τους ελεύθερους. Εσείς οι εν σχέση… αποφύγετε το διακριτικά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Η διάθεση σας, έχει πολλά και περίεργα σκαμπανεβάσματα … και αυτό συσχετίζεται άμεσα με το γεγονός, ότι αυτήν την εποχή, δεν έχετε κάνει καμία αξιόλογη γνωριμία. Μη πτοείστε. Από την πανσέληνο του μήνα 06 / 09 και μετά, θα δείτε ότι νέος κόσμος θα έρθει στην ζωή σας, και θα σας προκαλέσει το παγωμένο ερωτικό σας ενδιαφέρον. Λίγη υπομονή.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Αν δεν ξέρετε και εσείς τελικά … ποιος είναι ο αληθινός χαρακτήρας τελικά του ανθρώπου που έχετε δίπλα σας, ίσως και να πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμη. Ο ανάδρομος Ερμής, μέσα από τυχαία περιστατικά αλλά και αποκαλύψεις μυστικών, σίγουρα θα σας φωτίσουν το τοπίο. Οι επόμενες αποφάσεις … θα πρέπει να παρθούν άμεσα και σοφά.

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Δεν χρειάζεται να περιμένετε τους ρυθμούς κανενός. Αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό σας, μπορείτε να το προχωρήσετε. Οι μέρες έχουν πολλές παγίδες για τα ζευγάρια που μόνο το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν γνωριστεί. Δώστε λοιπόν χρόνο σε όλες τις πλευρές, για να γνωριστείτε και να αποφασίσετε τι τελικά θα κάνετε. Μην πιέζεστε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Υπάρχουν κάποιες υποθέσεις, από το παρελθόν του συντρόφου σας, που επιθυμείτε να μάθετε. Ωστόσο, αυτήν την εποχή, μην το προσπαθήσετε… δεν θα βγει αποτέλεσμα. Από την λήξη του ανάδρομου Ερμή στις 10 – 09 και μετά κάνετε την προσπάθεια σας πάλι, και θα δείτε ότι θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Είστε το ζώδιο, που μέσα σε αυτό το Φθινόπωρο θα έχετε εκπλήξεις γύρω από επίσημες προτάσεις και δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Είναι τόσα πολλά αυτά που σας κυκλώνουν σαν θέματα, που μάλλον έχετε αμελήσει λίγο την σχέση και τον άνθρωπο σας. Βρείτε την ισορροπία σας και άμεσα, δώστε παραπάνω προσοχή σε αυτά που σας ζητά η άλλη πλευρά. Εσείς που έχετε και μια παράλληλη σχέση, ίσως και να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου … για να πάρετε τις αποφάσεις σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις μηνιαιες  ΤΑΡΩ  προβλεψεις Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης  αιγοκερως  υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο