ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/08 Παρασκευή Β

taro-wroskopikos-tropos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 04/08 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Αυτοκράτειρα
Είσαστε με μια άσχημη αναμονή, από τον άνθρωπο σας, που εμμέσως σας έχει ζητήσει χρόνο και χώρο, για να μπορέσει να λύσει κάποιες παλιές του υποθέσεις, και να έχει πια μόνο εσάς, μέσα στην καρδιά του. Σκεφτείτε και στον δικό σας χρόνο, δώστε τις απαντήσεις σας. Εσείς που έχετε μείνει με την δική σας θέληση, μόνο για μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό το Καλοκαίρι είναι το τυχερό σας, μέσα από έναν κεραυνοβόλο έρωτα, που θα σας δέσει για πάντα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Οι Εραστές
Δεν χρειάζεται να ρωτάτε και να ακούτε τις γνώμες των άλλων, σχετικά με την προσωπική σας ζωή και σχέση. Πρώτον εκθέτετε τον άνθρωπο σας … και σε δεύτερο επίπεδο, μόνο λάθη μπορούν να σας συμβούν. Μετά την πανσέληνο, θα έχετε τις ευκαιρίες να συζητήσετε, και να λύσετε τις διαφορές σας. Αυτοί, που έχουν δεχτεί την μοναξιά τους … θα ξαφνιαστούν από τις νέες παρουσίες στο διάβα τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Αρχιερέας
Αν δεν ακούτε τα παράπονα του ταιριού σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι … θα μείνετε μόνοι. Μπορεί αυτό να είναι και κάτι που υποσυνείδητα το ζητάτε. Ο Κρόνος, επάνω σας, σας έχει κάνει πιο ώριμους από ποτέ… και στο τώρα, θα παραμείνει στην ζωή σας, μόνο ότι σας κάνει καλό. Εσείς που έχετε ακόμη ενεργές παράλληλες καταστάσεις στην αισθηματική σας καθημερινότητα, σίγουρα θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Αφήστε τους άλλους να λέτε αυτά που θέλουν και που πιστεύουν. Δεν χρειάζεται εσείς, να τα ακούτε και να χαλάει η διάθεση σας. Ίσως και τελικά να σας ζηλεύουν. Οι μέρες για το ζώδιο σας, είναι εξαιρετικές και σίγουρα με τον άνθρωπο σας, μπορείτε να κάνετε τα άμεσα σχέδια σας. Ερωτική τύχη, θα έχουν και οι μόνοι, που το επόμενο διάστημα, θα δεχτούν … πολλές φρέσκιες γνωριμίες, στην καθημερινότητα τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Ο Τρελός
Είσαστε πολύ φειδωλοί στα λόγια και στις πράξεις σας… καθώς και εσείς βλέπετε ότι δεν έχετε κάποια σχετική ανταπόκριση – αντίλογο, από τον άνθρωπο σας. Ίσως και οι δύο πλευρές, να χρειάζεστε ένα μικρό επικοινωνιακό διάλειμμα. Αυτοί που έχουν σχέση, και μεσολαβούν πολλά χιλιόμετρα, θα δεχτούν ξαφνικές και ευχάριστες επισκέψεις … από τον άνθρωπο τους.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Σκέφτεστε συνέχεια τα παλιά και το μόνο, που καταφέρνετε είναι να εγκλωβίζεστε όλο και πιο πολύ μέσα σε αυτόν. Λάθος συμπεριφορές. Σκεφτείτε τώρα που η Αφροδίτη σας ευνοεί, το τι τελικά ζητάτε από έναν μόνιμο σύντροφο… και πιθανόν, μέχρι να φύγει το Καλοκαίρι να τον έχετε. Πολλά και τα καλά που σας πλησιάζουν … σε οικονομικές και νομικές σας υποθέσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο