ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/01 Τρίτη

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 05/01 Τρίτη taro

ταρω – Κριός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος

Η κάρτα ταρω ο Κόσμος: Η καλή και μόνιμα θετικότατη σας διάθεση και ψυχολογία …..είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει αυτήν την περίοδο. Πολλοί και σταθεροί πλανήτες, κάνουν δυναμικές όψεις με το ζωδιο σας και σας ωθούν για ουσιαστικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Αυτοί που έχουν γεννηθεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδιου, θα λάβουν έμπρακτες αποδείξεις αγάπης – έρωτα από τον αγαπημένο τους άνθρωπο …. που θα τους χαροποιήσει. Οι μέρες μέχρι τις 09/01.16, είναι ιδανικές, για να προχωρήσετε και σε επίσημες κινήσεις – δεσμεύσεις με τον άνθρωπο σας
Ερωτική εύνοια με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Ταύρος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης

κάρτα ταρω ο Τροχός της Τύχης: Έχετε χάσει τον λογικό συνειρμό σας. Τα ερωτικά ‘’νυχτοπερπατήματα΄΄ σας, ….σας έχουν βάλει σε μια πορεία χωρίς μέλλον. Παρερμηνεύετε τις συμπεριφορές των τρίτων ανθρώπων …άρα καλύτερα ρωτήστε τους. Όσοι έχουν ωροσκόπο σε Τοξότη ή Αιγόκερω … θα έχουν σύντομα επικοινωνίες από άτομο ξεχασμένο στο παρελθόν τους, που επιθυμεί την αναθέρμανση των συναισθημάτων…χωρίς όμως αυτό να είναι και εύκολο πλέον, λόγω τρίτων δεσμεύσεων- υποχρεώσεων και από τις δύο πλευρές.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Δίδυμοι

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος

Η κάρτα ταρω ο Μάγος: Είσαστε πάρα πολύ επηρεασμένοι από τις γνώμες των τρίτων ανθρώπων ….που υπάρχουν στην καθημερινότητα σας. Οι σχέσεις των περισσότέρων Διδύμων, αυτές τις ημέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες και απρόσμενες. Οι γεννημένοι του μεσαίου δεκαημέρου, θα έχουν την απόλυτη επιτυχία αλλά και μέσα από κόπο… να μπορέσουν να ξεφύγουν από τον μόνιμο κύκλο των παλιών λαθών τους.
Ερωτική εύνοια με : Καρκίνος

ταρω – Καρκίνος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός

Η κάρτα ταρω ο Τρελός: Η καλή ψυχολογία σας θα συμπαρασύρει και άλλο κόσμο. Η θέση του Ερμή και της Σελήνης …. και για τις προσεχείς 1-3 ημέρες, στις συγκεκριμένες μοίρες, θα σας φέρει μπροστά σε ερωτικές προτάσεις που θα σας ξαφνιάσουν με ευχάριστο τρόπο. Οι γεννημένοι Καρκίνοι με Κρόνο σε δεύτερο ή ενδέκατο οίκο, θα ρωτηθούν από πρόσωπο του παρελθόντος τους για κάποιες εκκρεμότητες του τότε.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Λέων

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας

Η κάρτα ταρω ο Αυτοκράτορας: Πολλές οι ερωτικές – επικοινωνιακές εντάσεις και τα σχετικά προβλήματα…. που καλείστε να λύσετε, και να επιβάλετε πειθαρχία στην ερωτική σχέση σας. Πολλές και οι σκοτεινές – άσχημες σας σκέψεις…γύρω από χωρισμό. Η πλειοψηφία των Λεόντων που δεν έχουν διάθεση πια … να υπάρχουν σε μια σχέση από ανασφάλεια και βόλεμα, θα τολμήσουν άμεσα να αποχωρήσουν. Όσοι έχουν ήδη βρει καινούργιο έρωτα, καλό θα ήταν, να μην τρέξουν πολύ την κατάσταση.
Ερωτική εύνοια με : Σκορπιός

ταρω – Παρθένος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα

Η κάρτα ταρω η Αυτοκράτειρα: Έχετε πέσει σε επικοινωνιακά λάθη και σε υπερβολές, με τον σύντροφο σας. Οι έντονες όψεις του Ποσειδώνα με τον Δία σας κάνουν … να επιθυμείτε να ξεφεύγετε από τις από αυτές τις μέτριες καταστάσεις άμεσα. Αυτό οφείλετε, σαφέστατα στην πολλή μεγάλη πίεση που έχετε δεχτεί τις τελευταίες εβδομάδες. Για όσους έχουν σοβαρή σχέση, αν κάτι πια δεν τους ενθουσιάζει ή δεν τους ευχαριστεί καλύτερα, ας απομακρυνθούν από αυτό.
Ερωτική εύνοια με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια

Η κάρτα ταρω η Αρχιέρεια: Είσαστε προστατευμένοι των άστρων αυτές τις ημέρες. Όλα θα εξελιχθούν …και θα ανατραπούν… και θα βελτιωθούν τις τελευταίες ημέρες του μήνα … που η ερωτική Αφροδίτη δίνει θετική ενέργεια από τον Σκορπιό. Όσοι έχουν εντοπίσει το πρόσωπο που πληρεί τις δύσκολες προδιαγραφές τους, πιθανόν και να προχωρήσουν γρήγορα σε συγκατοίκηση μέσα στον Ιανουάριο. Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου, θα μπορέσουν να τελειώσουν με στατικές σχέσεις που τους καθυστερούν από το καλό τους μέλλον.
Ερωτική εύνοια με : Τοξότης

ταρω – Σκορπιός

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη

Η κάρτα ταρω η Δικαιοσύνη: Ενισχυμένος και φωτισμένος είναι ο οίκος των Σκορπιός, και γενικότερα των υδάτινων ζωδιων , και μέχρι τα τέλη του τρέχοντος μήνα. Το έντονο αστρολογικό σκηνικό…δίνει την δύναμη και σας ωθεί προκειμένου να ξεδιαλύνετε τις ερωτικές σας διαφορές, με τον σύντροφο αλλά και να προχωρήσετε μαζί σε κάτι ‘διαφορετικό’. Οι έχοντες ωροσκοπο ή Νότιο Δεσμό της Σελήνης σε τρίτο ή ένατο ζωδιακό οίκο, θα δεχτούν προτάσεις από το ίδιο φύλλο…!
Ερωτική εύνοια με : Αιγόκερως

ταρω – Τοξότης

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια

Η κάρτα ταρω η Εγκράτεια : Οι συναισθηματικές επικοινωνίες έχουν γίνει πλέον αδιάφορες και οι σκέψεις είναι πια μπλεγμένες. Σίγουρα δεν υπάρχει ερωτισμός πια μέσα στην σχέση σας….αλλά και ούτε έχετε εντοπίσει το τι ακριβώς σας φταιει. Αυτό όμως στεναχωρεί ή και να ξενίζει το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του μεσαίου και τρίτου 10ημέρου, θα χρειαστεί να δείξουν ψυχραιμία, και να προχωρήσουν σε σοβαρούς διάλογους για το από κοινού μέλλον τους.
Ερωτική εύνοια με : Ιχθείς

ταρω – Αιγόκερως

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές

Η κάρτα ταρω οι Εραστές: Η Αφροδίτη και ο επιθετικός Άρης σας κοιτούν, και μετράνε τις ημέρες για να συναντηθείτε με τον καρμικό σας έρωτα. Όσοι έχουν ακόμα εκκρεμότητες με το αγαπημένο έτερο τους, θα κληθούν άμεσα να τις επιλύσουν. Οι χωρισμένοι σύντροφοι, επιτέλους θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε ποιοτικές επικοινωνίες και προσωπικές συναντήσεις, χωρίς άγχος, και με πολλές και άμεσες δυνατότητες για επανασύνδεση.
Ερωτική εύνοια με :Ιχθείς

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ταρω – Υδροχόος

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος

Η κάρτα ταρω ο Ήλιος: Η ερωτική και φυσικά η σεξουαλική προσοχή σας είναι ‘ κολλημένη ‘ στο παρελθόν σας…καθώς δεν έχετε προσπαθήσει να επιδιώξετε από τις σκέψεις και τις όποιες αναμνήσεις. Αν υπάρχει ακόμα κάτι που σας προβληματίσει ….τότε μην χάνετε τον πολύτιμο χρόνο σας…..και μιλήστε τώρα στο σχετικό άτομο. Οι ελεύθεροι του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν γνωριμίες που θα τους βάλουν και πάλι σε ιδιαίτερες σκέψεις αγάπης.
Ερωτική εύνοια με : Κριός

ταρω – Ιχθείς

Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη

Η κάρτα ταρω η Σελήνη: Οι Ιχθείς είναι τα ευνοημένα ζωδια, αυτών των τελευταίων μερών του μήνα, καθώς όλα τα άστρα είναι σύμμαχοι τους. Η ερωτική ζωή των εκπροσώπων του πρώτου δεκαημέρου θα εκτοξευθεί … και πιθανόν μέσα στις προσεχείς ημέρες του μήνα, να υπάρξουν δεσμευτικές προτάσεις. Οι όσοι που έχουν ακόμη ανοιχτές εκκρεμότητες με τρίτα άτομα, και ιδίως μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο, θα πρέπει να γίνουν πιο προσεχτικοί στα λόγια τους.
Ερωτική εύνοια με : Λέων

• Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη
πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.