ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/07 Τετάρτη Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/07 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Αρχιερέας
Είσαστε ανάμεσα σε σταυροδρόμια που σας μπερδεύουν, για ακόμη μια φορά. Από την μια το σίγουρο παρόν σας, και από την άλλη ένα νέο δέλεαρ, που είναι γεμάτο … απαγορευτικά. Σίγουρα σαν παιδία της Αφροδίτης, έχετε την καλή διάθεση να τα εξερευνήσετε όλα, αλλά στο τώρα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί. Οι εν σχέση, που οργανώνουν από τώρα τις διακοπές τους, καλό θα ήταν να μην εμπλέξουν σε αυτό, γνωστούς – φίλους και συγγενείς.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Οι σκέψεις, που κάνετε σας οδηγούν στην ασφάλεια της αισθηματικής σας μοναξιάς. Αυτό είναι και κάτι που το ζώδιο σας το αντέχει. Υπάρχουν αρκετές άσχημες μνήμες και βιώματα, που σας αναγκάζουν να παίρνετε άλλους δρόμους. Ωστόσο, αυτό είναι και κάτι που σαν κατάσταση δεν θα κρατήσει πολύ. Αυτοί που θα φύγουν για διακοπές, στον προορισμό θα έχουν απαντήματα … με νέες περιπέτειες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Ο άνθρωπος σας, έχει σκοπό μέσα στις επόμενες εβδομάδες, να σας μιλήσει πιο ανοιχτά για εσάς. Αυτό συμπεριλαμβάνει αποκαλύψεις, προτάσεις και αισθηματικά δώρα, που θα σας συγκινήσουν. Σε κάποιους θα έρθουν προτάσεις γάμου. Η οικονομική σας κατάσταση, μέσα από μια απροσδόκητη τροπή, θα σας ανοίξει τους δρόμους… προς τις λύσεις που ψάχνετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Όλα τελικά εσάς σας ενοχλούν αυτήν την περίοδο. Πιθανόν και η σχέση σας να μην είναι και στα καλύτερα σας …και κάπως αυτό να περνάει πάνω στην ψυχολογία σας. Από την πανσέληνο στις 09 / 07, αυτό αλλάζει και η διάθεση σας θα ανέβει. Νέες επαφές και φλερτ θα έρθουν στους δρόμους των μόνων που κάτω από το βλέμμα της Αφροδίτης πιθανόν, και να γίνουν μόνιμες σχέσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Λίγα και λίγοι τελικά είναι αυτοί, που μπορούν να τραβήξουν την προσοχή σας. Ειδικά εσείς που έχετε χωρίσει πρόσφατα, θα βρείτε την καλύτερη δυνατή παρέα μέσα στους φιλικούς σας κύκλους. Πολλά και τα καλά που θα περιμένετε μέσα στις επόμενες ημέρες, από την εργασία σας. Περί τα τέλη του Καρκίνου, θα σας εμφανιστούν καινούργια άτομα, που θα σας βάλουν και πάλι στις σκέψεις έρωτα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Παρατηρείτε πράματα και καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, και ειδικά από την μεριά του ανθρώπου σας, που δεν σας αρέσουν. Ίσως και να ζηλεύετε και λίγο παραπάνω. Όπως τελικά και να έχουν τα πράματα, θα καταφέρετε να μιλήσετε και να λύσετε τις επικοινωνιακές σας διαφορές. Κάποιοι θα το πάνε και ένα βήμα πιο κάτω… ίσως και σε μια μόνιμη δέσμευση. Οικονομική σταθερότητα μετά τις 11 – 07, σας υποστηρίζει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο