ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/08 Σαββάτο Β

taro-sex

ταρω ερωτικες προβλεψεις 05/08 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Ήλιος
Δεν έχετε ακόμη βρει κάποιον … που να μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας βάζει στον πειρασμό, να σκαλίσετε και πάλι τις στάχτες, από μια πιο παλιά σας σχέση. Ίσως και να απογοητευτείτε. Αυτοί που σας θέλουν, έχουν τους τρόπους να σας βρουν. Οι δεσμευμένοι, που έχουν περάσει κάποιες αναταραχές… αυτό το διάστημα, θα βρεθούν τελικά κάτω από συμφωνία. Οργανώστε τις διακοπές σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Εσείς θα πρέπει αυτές τις ημέρες να ανοίξετε το μυαλό σας, και να μην μένετε παθητικά και μόνο σε αυτά που έγιναν το προηγούμενο διάστημα. Μαζί με λίγη ακόμη τεχνητή αδιαφορία, θα καταφέρετε να φέρετε και πάλι το ερωτικό ενδιαφέρον … μέσα στον δεσμό σας. Εσείς που έχετε χωρίσει, ακόμη και εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μέχρι να φύγει η εποχή του Λέοντα, θα έχετε ακούσματα από τον πρώην σας. Μόνο κάντε λίγη υπομονή.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Αρχιερέας
Οι σκέψεις κάποιου ιδιαίτερου ανθρώπου, σας τυλίγουν και το νιώθετε. Αυτό το κάνετε και εσείς. Άρα σίγουρα το ένστικτο σας, σας ψιθυρίζει, ότι κάτι θα συμβεί και σε ανύποπτο χρόνο. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Αυγούστου, εσείς θα δεχτείτε ανέλπιστες επικοινωνίες… και σε δεύτερο τόνο επισκέψεις, από το άτομο που επιθυμείτε. Κάτω από αυτόν τον αστρολογικό ουρανό, επανασυνδέσεις και δεσμεύσεις, είναι πιθανές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι
Μπορείτε να τρέξετε και παραπάνω αν θέλετε, να προλάβετε καταστάσεις. Είσαστε από τα πιο πεισματάρικα ζώδια, που ο εγωισμός τους, ξεπερνάει την αγάπη. Αν επιθυμείτε να φέρετε πιο κοντά, έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, μπορείτε να το καταφέρετε, μέσα από διπλωματικές επικοινωνίες και πιο ζεστές συμπεριφορές. Θετικά τρέχουν και κάποια εργασιακά σας ζητήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Έχετε καιρό να δείτε κάτι περισσότερο – αισθηματικό – τρυφερό σαν κίνηση από τον άνθρωπο σας. Αυτό σας έχει γεμίσει και ανασφάλειες όλων των ειδών. Οι μέρες αστρολογικά σας δίνουν την δυναμική, να μιλήσετε και να λύσετε όλες τις απορίες σας. Μόνοι και εργένηδες, ανάμεσα στις 2 εκλείψεις θα έχουν νέους κεραυνοβόλους έρωτες, να ζητούν την προσοχή τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Είσαστε αρκετά μαζεμένοι, και εγκρατείς στα λόγια και στις υποσχέσεις σας, καθώς, δεν έχετε το ανάλογο αντίκρισμα, από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που σίγουρα σαν κατάσταση, δεν θα μπορέσει να υπάρχει και κατά την διάρκεια των διακοπών σας. Οι μέρες του Αυγούστου, μέσα από σοβαρό διάλογο, πιθανόν και να σας φωτίσουν τις απορίες. Πάντως όπως και να έχουν τα πράματα, σε γενικότερα πλαίσιο, και αισθηματικά και οικονομικά… θα υπάρξει καθολική ανανέωση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο