ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/07 Πέμπτη Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/07 Πέμπτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Υπάρχει κάτι ύποπτο στα λόγια και στις κινήσεις σας, που ο άνθρωπος σας, όσο τελικά προσεχτικοί και να είστε, το έχει ήδη καταλάβει. Αν αυτό έχει προέλθει από την ψυχική κούραση, τότε βρείτε τις κοινές λύσεις που θα σας ανανεώσουν σαν ζευγάρι. Αν αυτό από την άλλη, σας συμβαίνει, επειδή έχει εισέλθει στην καθημερινότητα σας ένα νέο πρόσωπο, τότε άμεσα θα πρέπει να πάρετε τις σοβαρές σας αποφάσεις. Ουδείς τρίτος φταίει να πληγωθεί.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Δεν έχετε κανένα πρόβλημα εσείς, αυτήν την εποχή. Είναι τόσες πολλές οι προτάσεις για διακοπές και ψυχαγωγία που λαμβάνετε… από τους φίλους και τους γνωστούς σας, που είστε το ζώδιο με την καλύτερη διάθεση και τύχη για αυτήν την εποχή. Αυτές οι δράσεις και οι καλοκαιρινή σας κινητικότητα, θα φέρει έρωτες και πάθη … σε όσους είναι μόνοι και αναζητούν μια νέα αγάπη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Μπερδεμένα τα συναισθήματα σας και η λογική… με κάτι που έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν σας. Ίσως και κάτι αμαρτωλό ή ακατάλληλο! Όπως και να έχουν τα πράματα, θα πρέπει άμεσα… και όσο τα άστρα ακόμη σας υποστηρίζουν στα αισθηματικά σας, εσείς να λύσετε όλες τις τυχόν προβληματικές καταστάσεις. Χρήμα και εργασία, επίσης ζητούν την αμέριστη προσοχή σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Ο ρομαντισμός που εκπέμπετε, σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικούς – ερωτικούς αλλά και προσιτούς στο άλλο φύλο. Αυτό μέσα σε σχέσεις πιθανόν θα φέρει ζήλιες και εντάσεις, που από τώρα θα πρέπει να ελέγξετε. Στους ελεύθερους το τρίτο δεκαήμερο θα φανερώσει νέα πρόσωπα, που θα ζητήσουν κομμάτι από την καρδιά σας. Μια εποχή …που θα σας δώσει χρήμα και αυτοδυναμία σε όλα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Νοσταλγείτε κάποιες παλιές σας καταστάσεις, που στο τώρα δεν μπορείτε να έχετε. Αυτό είναι και κάτι που η ερχόμενη πανσέληνος 09 / 07 σαν συναίσθημα μελαγχολίας … θα το γιγαντώσει. Κάποιοι του ζωδίου σας, μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα δράσουν με την λογική του να μηχανευτούν διπλωματικές επικοινωνίες, και να ψάξουν τα παλιά. Πιθανόν και να βρουν τους τρόπους της επιτυχημένης επανασύνδεσης. Οικονομικά – επαγγελματικά θα απογειωθείτε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Υπάρχουν πολλά συναισθήματα και καταπιεσμένα από έναν φίλο – συνεργάτη – κοινωνικό σας γνωστό, που θα σας αποκαλυφθούν το επόμενο διάστημα, και θα σας σοκάρουν τουλάχιστον. Διαχειριστείτε τα αναμενόμενα με μέτρο και λογική. Τα ζευγάρια που αυτήν την εποχή, έχουν απομακρυνθεί ή παγώσει, μέσα από κοινές δράσεις, θα βρουν την καλή τους διάθεση και πάλι. Οι διακοπές σας είναι κοντά!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia-66

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο