ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/08 Σαββάτο Β

tarw-trelos

ταρω ερωτικες προβλεψεις 06/08 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Γητευτής
Οι σκέψεις και τα συναισθήματα, που έχετε για την παρούσα σχέση σας, δεν είναι και οι καλύτερες. Αυτό που συμβαίνει και η επικοινωνία χάνετε στο μεταξύ σας, δεν είναι κάτι που σας αρέσει. Μετά την πανσέληνο 07/08 μπορείτε να ανοίξετε συζητήσεις, που μόνο πιο κοντά τελικά θα σας φέρουν. Από την ερχόμενη εβδομάδα, επίσης, θα έχετε και κάποιες ανακοινώσεις που θα σας χαροποιήσουν από μια οικονομική σας υπόθεση. Απολαύστε λοιπόν τον υπόλοιπο Καλοκαίρι σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Μπορεί να μην υπάρχει ακόμη πρόσφορο έδαφος μέσα στον δεσμό σας, για επισημότητες, αλλά αυτό από τον Φθινόπωρο αλλάζει άμεσα. Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν από την μεριά και μέσα στην ζωή του ανθρώπου σας, θα σας ανάψουν το πράσινο φως για αυτά …που από κοινού έχετε ονειρευτεί. Ακόμη και όσοι είναι μόνοι θα πρέπει να ανοίξουν την καρδιά τους, περισσότερο σε αυτές τις νέες γνωριμίες …που τους έρχονται.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Μην υποτιμάτε την εξυπνάδα κανενός. Καθείς μπορεί λοιπόν να καταλάβει, αυτά που παράλληλα κάνετε. Μην κάνετε γενικότερα πειράματα, με την σχέση σας, ίσως και να στεναχωρήσετε κάποιον. Οι μέρες του Αυγούστου, θα σας κάνουν να έρθετε πιο κοντά με τις δικές σας επιθυμίες, και κάπως έτσι θα πάρετε και τις τελικές σας αποφάσεις. Πολλά και τα καλά νέα από νομικές – κληρονομικές σας υποθέσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Όλα χρειάζονται κάποιο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθούν. Το να πιέζετε το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθείτε προ απρόοπτων εντάσεων. Αφήστε τον άνθρωπο σας, να κάνει αυτά που θέλει στην δική του την ζωή και σε δεύτερο τόνο, να έρθει να βρείτε το κοινό σας μονοπάτι. Όλος ο Αύγουστος θα προσφέρει χρήμα και νέες επαφές… στους μοναχικούς του ζωδίου σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Υπάρχουν κάποια θέματα, που σας προβληματίζουν, και πιο πολύ μέσα στην σχέση σας. Μιλήστε και ξεκαθαρίστε την δική σας γραμμή. Σίγουρα θα γίνεται αντιληπτοί, και όλα θα κυλήσουν υπέρ σας. Αυτοί, οι σύντροφοι που έχουν χωρίσει αυτό το διάστημα πιθανόν και μέσα από τυχαίες συναντήσεις, να ενεργοποιηθούν και να κάνουν την επόμενη δράση γύρω από επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Το ταίρι σας, θα το δείτε πολύ τρυφερό γύρω σας. Δεν υπάρχει κάτι ύποπτο γύρω από αυτό. Το μόνο που χρειάζεται είναι και εσείς από τον πλευρά σας, να δείξετε ένα θετικό πρόσωπο. Μέσα στον Σεπτέμβριο, σας περιμένουν ειδήσεις γύρω από επίσημες δεσμεύσεις. Καλά τα πράματα και για τους μόνους, που θα κάνουν σοβαρές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες κατά την διάρκεια των διακοπών τους.
θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο