ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/07 Παρασκευή Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/07 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Αρχιερέας
Το αλάνθαστο ένστικτο σας λέει, ότι μπορεί … στο τώρα να είστε χωρισμένοι και απόμακροι, από το άτομο που σας ενδιαφέρει, αλλά αυτό στα προσεχώς σαν κατάσταση θα λήξει. Οι τρίτες υποθέσεις και πρόσωπα, θα φύγουν, οι εκκρεμότητες με το παρελθόν θα επιλυθούν και οι δρόμοι της αγάπης, θα στρωθούν για να σας ενώσουν … με το ιδιαίτερο άτομο που ακόμη αγαπάτε και σας αγαπάει. Κινηθείτε λοιπόν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

 

ταρω – Σκορπιός : Η Σελήνη
Όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, τους τελευταίους μήνες, σίγουρα θα σας κάνουν μέσα στον τρέχοντα μήνα του Ιουλίου, να συζητήσετε πιο σοβαρά για το μέλλον σας με τον άνθρωπο σας. Είστε το ζώδιο, που μέσα σε αυτό το Καλοκαίρι, θα έχετε το ρεκόρ των γάμων – συγκατοικήσεων, αλλά και ισχυρών / μόνιμων επανασυνδέσεων. Αυτό συμπεριλαμβάνει και τους ελεύθερους, που θα βρουν νέο έρωτα για την καρδιά τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Το Αστέρι
Η οικονομική άνεση και η εργασιομανία, που διακατέχει τον άνθρωπο σας, ίσως και αυτήν την περίοδο να τον έχουν απομακρύνει από την σχέση και εσάς. Αυτό είναι και κάτι προσωρινό, που μέσα στις επόμενες 2 – 3 εβδομάδες, θα έχει επιλυθεί. Μεγαλύτερη σημασία και προσοχή … θα πρέπει να δείξετε, εσείς που διατηρείτε στην καθημερινότητα σας και μια διπλή κατάσταση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Αν συνεχίσετε να καυγαδίζετε και να τσακώνεστε με τον άνθρωπο σας, το πιο πιθανόν είναι κάποιος … από τους δύο να βαρεθεί και να φύγει. Δεν αποκλείεται αυτός να είστε πρώτος εσείς. Οι μέρες του Ιουλίου, είναι καλές για όλα τα γήινα ζώδια, που μπορούν να θέσουν τα επιχειρήματα για τις επιθυμίες τους. Ωστόσο, ένα μικρό και συνειδητό διάλειμμα ίσως και να βοηθούσε κάποια ζευγάρια να βρουν τις ισορροπίες τους. Αποφύγετε τις συμβουλές από φίλους – γνωστούς.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Υδροχόος : Η Δικαιοσύνη
Κάποιος προσπαθεί να ξεκλειδώσει τα λουκέτα της καρδιάς σας. Δύσκολο. Είσαστε αυτό το ζώδιο, που έχει ζοριστεί το περισσότερο, αυτούς τους μήνες, και τώρα αναζητά … κάτι που είναι μόνο κατάλληλο και όχι ακόμη ένα… συμπλήρωμα. Οι γνωριμίες είναι κοντά, και εσείς ιδεατά, κρατήστε μικρό καλάθι λοιπόν. Χρήματα, φήμη και επαγγελματικές επιτυχίες είναι κοντά, και σας δικαιώνουν … για όλη αυτή την μεγάλη σας προσπάθεια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε το  Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Ιουλιου 2017 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Υπάρχουν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, που επιθυμεί να σας κάνει ο άνθρωπος σας και αφορούν δεσμεύσεις μέσα στους επόμενους μήνες. Αυτό είναι και κάτι … που θα συμβεί στους περισσοτέρους του ζωδίου σας. Οι μόνοι και οι εργένηδες, θα έχουν και αυτή μια καλή τύχη, που θα τους φέρει καλά πρόσωπα και ποιοτικά … που πιθανόν να γίνουν τα μόνιμα ταίρια τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο