ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/07 Σαββάτο Β

anapodes-kartes-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/07 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Υπάρχουν κάποια ζητήματα, μέσα στην ζωή – περιβάλλοντα του ανθρώπου σας, ίσως ακόμη και από το παρελθόν του, που δεν σας επιτρέπουν να πάτε την σχέση σας, σε ένα βήμα πιο κάτω. Αυτό σίγουρα μπορεί και να σας στεναχωρεί, ωστόσο, μέσα σε αυτόν τον μήνα του Ιουλίου, κάποιες θετικές εξελίξεις, θα σας ανακοινωθούν. Σκεφτείτε και από την δική σας πλευρά, και πάρτε τις αποφάσεις σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Είσαστε σε κατάσταση … εκτάκτου ανάγκης. Και εσείς βλέπετε να συντελούνται καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας, που μόνο σας απογοητεύουν. Αυτό είναι και κάτι που τα ο δύσκολο ζώδιο σας, δεν μπορεί να το δεχτεί. Μετά το δεύτερο 10ημερο του Ιουλίου, μπορείτε να ανοίξετε συζητήσεις, και να πάρετε τις αποφάσεις σας. Όσοι έχουν διπλές καταστάσεις, ίσως και αυτοί πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους. Αποκαλύψεις άμεσα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Ότι και να σας λένε, εσείς μην τα πιστεύετε όλα, ακόμη και αν αυτά έρχονται από τον άνθρωπο σας, που κατά καιρούς, σας βάζει σε μεγάλες ανασφάλειες και αγωνίες. Αν αυτά δεν συνοδεύονται από πράξεις, ίσως και να πρέπει να σκεφτείτε το μέλλον σας, πιο σοβαρά … πλέον. Από την μεριά των ελεύθερων μετά τις 12 / 07, θα υπάρξουν κάποιες ειδήσεις από το παρελθόν τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Πείτε τις προτάσεις σας στον άνθρωπο σας, για αυτό το Καλοκαίρι, και αφήστε τον, στον δικό το χρόνο να σας απαντήσει. Εσείς που έχετε μια πιο φρέσκια σχέση, θα πρέπει να δείξετε μια παραπάνω σίγουρα κατανόηση. Κάποιοι Αιγόκεροι, που έχουν ημιτελείς και ανοιχτές υποθέσεις, με το παρελθόν, θα χρειαστεί να τις λύσεις αν τελικά επιθυμούν, να πάνε την ζωή τους με έναν σωστό τρόπο…. πιο κάτω!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Έχετε πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια μέσα στο μυαλό σας, για το πώς θα εξελίξετε την εργασία αλλά και την αισθηματική σας ζωή. Αυτό το περιμένει εναγωνίως και ο άνθρωπος σας. Σε πρώτη φάση, σταθεροποιήστε τα οικονομικά σας, και σε επόμενο βήμα εκφράστε όλα αυτά που επιθυμείτε στον άνθρωπο, που έχετε δίπλα σας. Αν είστε αυτήν την εποχή μόνοι, μετά τις 18 / 07, νέα άτομα θα σας χτυπήσουν την πόρτα της καρδιά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Όσα και να κάνετε για έναν άνθρωπο, αν τελικά αυτός δεν θέλει, κάτι περισσότερο και πιο δομημένο με εσάς, δεν πρόκειται να κάνει τις κινήσεις που ζητάτε. Εσείς με την σοφία, που διαθέτει το ζώδιο σας, καλείστε αυτό σαν κατάσταση να την αποδεχτείτε και κάπου εκεί… να βάλετε και τα χρονικά σας όρια. Τα Καλοκαίρι είναι εδώ και καλείστε να το απολαύσετε, ακόμη και αν είστε μόνοι!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.