ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/08 Δευτέρα Β

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 07/08 Δευτέρα Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Όλα έχουν ένα τίμημα, και πόσο μάλλον η αληθινή αγάπη. Αυτό εσείς σαν παιδί της Αφροδίτης, το έχετε ζήσει πολλές φορές. Από την ερχόμενη εβδομάδα, που τα αστρολογικά θα είναι πιο συμβατά … με το αέρινο ζώδιο σας, εσείς μέσα από σοβαρό διάλογο με τον άνθρωπο σας, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε, τις όποιες δυσκολίες σας έχουν παρουσιαστεί. Μόνοι και εργένηδες, έχουν νέους έρωτες κατά την διάρκεια των διακοπών τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Μην ασχολείστε μονίμως … με αυτά που κάνει και λέει ο άνθρωπος σας. Ίσως και κάποιες στιγμές, να τον πιέζετε χωρίς, να το θέλετε. Οι μέρες απαιτούν συντροφικότητα και προγραμματισμό για όσους επιθυμούν, τους Φθινοπωρινούς μήνες … να περάσουν σε καθεστώς δέσμευσης. Κάποιοι που καρτερούν μια είδηση, μια εμφάνιση από το παρελθόν, θα την έχουν και σίγουρα…. κάτι καλό θα βγει από αυτή την ιστορία.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Εσείς κρύβετε πολλά μυστικά σας, και στο τώρα, κάποια πιο σημαντικά που ακουμπούν το παρελθόν. Από όλα αυτά, ίσως και να πρέπει κάποια στιγμή να κάνετε τις σχετικές αποκαλύψεις στον άνθρωπο σας. Οι μέρες είναι ιδανικές μέχρι και τα τέλη του μήνα, για όσους, επιθυμούν, να πλησιάσουν περισσότερο το άτομο, που αγαπούν, είτε αυτό στο τώρα είναι απλά μια φιλία, είτε μια επανασύνδεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Δεν υπάρχει κάποιος χρυσός κανόνας, μέσα στις επιτυχημένες σχέσεις, παρά μόνο ο σεβασμός και η αληθινή – άδολη αγάπη. Εις περίπτωση που δεν ζείτε κάτι τέτοιο εσείς, ίσως και να πρέπει να ξανασκεφτείτε την τωρινή σας επιλογή. Δεν έχετε κάτι σημαντικό εσείς οι ελεύθεροι να περιμένετε, αυτήν την εποχή, παρά μόνο φλερτ και ανάλαφρες γνωριμίες. Από Σεπτέμβριο … τα καλύτερα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Είσαστε δισταχτικοί … να ξεκινήσετε μια σχέση αυτήν την εποχή, που ακόμη έχετε ανοιχτές – ημιτελείς ιστορίες με το παρελθόν σας. Το πιο πιθανόν είναι κάποιος να πληγωθεί. Όλος αυτός ο μήνας, θα σας δώσει τις ευκαιρίες, για να φωτίσετε όλες τις πτυχές της ζωής σας, και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, με μοναδικό επίκεντρο εσάς και τα θέλω σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Μην μαρτυράτε σε κανέναν, και τίποτα … για τα επόμενα άμεσα πλάνα σας. Αυτό που επιθυμείτε να κάνετε, μπορείτε να το ολοκληρώσετε μαζί με τον άνθρωπο σας, και χωρίς τυμπανοκρουσίες. Οι μέρες σας δίνουν μια πολλή καλή ψυχολογία, αρκετό χρήμα και προτάσεις για αναψυχή. Κάποιοι του ζωδίου, που έχουν χαθεί επικοινωνιακά, με κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο, μέχρι τις 20 / 08 θα έχουν νέα του.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε το Ωροσκοπιο της Πανσεληνου και Εκλειψης Σεληνης  07/08  αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο