ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/09 Παρασκευή Β

tarw-taro

ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/09 Παρασκευή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Είσαστε πολύ ερωτευμένοι και το δείχνετε. Αυτό είναι κάτι που το ζητούσατε, πολύ καιρό να σας συμβεί. Το πιο πιθανόν, είναι ότι αυτό που βιώνετε στον τώρα, να είναι και τελικά μια μεγάλη αγάπη, που θα οδηγηθεί σε έναν δεσμό επίσημο, ίσως και μέσα στο τρέχον έτος. Σε μια ανάλογη καλή διάθεση είναι και οι ήδη εν σχέση που θα σκεφτούν αμφότεροι, τρόπους, που μπορούν να τους ανανεώσουν και να τους κάνουν να έρθουν πιο κοντά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Αν έχει αλλάξει κάτι μέσα σας, για την σχέση ή για τον τρόπο που αισθάνεστε για τον άνθρωπο σας, ίσως και να πρέπει να το πείτε, και σε δεύτερο τόνο, να βρείτε τις λύσεις. Σίγουρα αυτές οι μέρες, έχουν κάτι ιδιαίτερο στις επικοινωνίες, εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή, που πιθανόν να έδωσαν νεύρα και εντάσεις. Όπως και να έχουν τα πράματα εσείς… κάντε από τώρα τις διορθωτικές σας κινήσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Δουλεύετε πολύ και τον υπόλοιπο σας χρόνο τον αφιερώνετε στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Σε αυτό το διάστημα, μάλλον έχετε αφήσει στην άκρη την ερωτική σας ζωή και το ταίρι σας. Είστε από τα πιο δυναμικά γενικότερα ζώδια, άρα μπορείτε να φέρετε και πάλι τις ισορροπίες. Μόνοι και εργένηδες, σε αυτήν την υπερκινητικότητα, ίσως και να βρεθούν κάτω από νέα ερωτική πολιορκία.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Αν δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε για να έρθει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη του συντρόφου σας, ίσως και να πρέπει πλέον τον ρωτήσετε ευθέως. Ίσως και άθελα σας, να τον προβληματίζεται. Αυτοί που έχουν χωρίσει από το Καλοκαίρι και μετά, σίγουρα θα βρουν την ευκαιρία, μέσα από φίλους και λοιπές συναναστροφές, να συναντηθούν και να μιλήσουν λίγο πιο ειλικρινά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Θα πρέπει να ανοίξετε αυτές τις ημέρες, ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στην ερωτική σας ζωή, που να μην εμπεριέχει καθόλου το παρελθόν. Ήδη σας περιτριγυρίζει μια καινούργια προσωπικότητα, που σας έχει τραβήξει το δύσκολο σας ενδιαφέρον. Αν θέλετε να φτιάξετε επιτέλους την αισθηματική σας ζωή, κάντε το σωστό, και δεν θα το μετανιώσετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Οι μέρες του Σεπτεμβρίου σας έχουν υποστηρίξει ήδη σε όλα αυτά, που επιθυμείτε να ξεκινήσετε και έτσι θα συνεχίσετε… και ακόμη καλύτερα. Τα ζευγάρια που είχαν χαθεί – απομακρυνθεί από την σχέση, τώρα και με την βοήθεια των φίλων – γνωστών τους, θα μιλήσουν και το πιο πιθανόν είναι, να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία για αποδείξεις αισθημάτων.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.