ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/10 Κυριακή Β

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 08/10 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Η Δικαιοσύνη

Υπάρχει πολλή βαβούρα στην καθημερινότητα σας, και όλα τα άτομα που σας κυκλώνουν … απλά σας κάνουν και έχετε μια μέτρια ψυχολογία. Η κατάσταση θα ανοίξει και η ψυχολογία σας θα φωτιστεί, από τον ερχομό ενός νέου συντρόφου, που θα έχει όλες αυτές τις προδιαγραφές που ζητάτε. Στα καλά της εποχής, θα έχετε και κάποιες εκπλήξεις από τον εργασιακό σας τομέα, ή τυχερά χρήματα … θα πέσουν στα χέρια σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-taro-45

 

Σκορπιός : Η Εγκράτεια

Είσαστε με τις κεραίες σας σηκωμένες και προσπαθείτε να καταλάβετε, τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην οικογενειακή – προσωπική ζωή, του ατόμου για το οποίο το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας ενδιαφέρει. Θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή, και θα έχετε το αποτέλεσμα… που επιθυμείτε. Οι σχέσεις αυτών που έχουν απομακρυνθεί, θα ξαναζεσταθούν και το πιο πιθανόν είναι μέσα στον τρέχοντα μήνα, να υπάρξουν επανασυνδέσεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Τοξότης : Η Δύναμη

Όλα τα περίεργα και δύσκολα σενάρια, τα έχετε ήδη πλάσει μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και κάτι που σας ταλαιπωρεί ψυχικά. Μην το κάνετε άλλο. Αν θέλετε τελικά κάποιες απαντήσεις, το ιδανικότερο θα ήταν, να μιλήσετε τίμια και ευθέως στον άνθρωπο σας. Όλα τα άλλα θα τα φροντίσει η Αφροδίτη μέσα στον οίκο της. Χρήμα και οικονομικές ευκαιρίες, θα βρεθούν για πολλούς από εσάς, που έχετε σίγουρα …. περάσει από στενωπούς!
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Αιγόκερως : Ο Τρελός

Μην ανακοινώνετε ακόμη τα σχέδια … που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας, για την σχέση σας σε κανέναν. Ακόμη από την μεριά του ανθρώπου σας, ακόμη πρέπει να ολοκληρωθούν, κάποιες καταστάσεις στα οικονομικά του. Είσαστε άκρως ευνοημένοι και μέχρι τα τέλη του έτους, άρα μην πιέζεστε. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν και ανατροπές σε χωρισμένους, που θα έρθουν και πάλι πιο κοντά… μόνιμα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Υδροχόος : Ο Τροχός της Τύχης

Δεν υπάρχουν νέα ακόμη από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, και αυτός σας έχει κάνει μελαγχολικούς. Λάθος. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε νέα που θα σας φτιάξουν και πάλι την διάθεση. Είναι και ο μήνας, που το ζώδιο σας, θα δεχτεί προτάσεις για γάμο, ακόμη και για νέο έρωτα οι εργένηδες. Μέσα στα καλά της περιόδου, είναι και κάποια χρήματα που περιμένετε από μια παλιά σας, οικονομική υπόθεση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος

Θα χρειαστεί να μείνετε λίγο στην σκιά. Ο άνθρωπος σας πραγματικά καταβάλει τις προσπάθειες του … για να ξεκλειδώσει κάποια οικονομικά θέματα και να σας κάνει μετά τις προσωπικές του ανακοινώσεις για το μέλλον. Μην είστε ανυπόμονοι, όλα θα γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί. Εσείς που είστε μπλεγμένοι και με μια παράλληλη ερωτική σχέση, θα πρέπει να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, καθώς τα άστρα τείνουν να βγάλουν στην επιφάνεια, τα μυστικά.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.