ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/07 Κυριακή Β

osiris-tarw

ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/07 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Γητευτής
Η ματιά σας κρύβει πολλά καταπιεσμένα συναισθήματα. Αυτό έχει να κάνει με έναν κρυφό έρωτα που έχετε για ένα άτομο, που είναι ακατάλληλο για εσάς, για τον όποιο λόγο. Οι μέρες με τον Ερμή μέσα στην φωτιά, σίγουρα θα σας βοηθήσουν, έτσι ώστε να βρείτε την ισορροπία σας, και να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος. Το Καλοκαίρι αυτό θα σας φέρει νέες προτάσεις και άτομα, που σίγουρα θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η Δικαιοσύνη
Έχετε στα χέρια σας δύο καρδιές και μια η δική σας, τρεις. Μια εποχή που σας βρίσκει συναισθηματικά μπερδεμένους και χωρίς αποφάσεις στο άμεσο μέλλον. Οι μέρες του Ιουλίου, είναι καθοριστικές για την προσωπική σας ζωή. Εσείς είστε λοιπόν αυτοί, που θα πρέπει με σοβαρή σκέψη και ωριμότητα, να ανακοινώσετε αυτά που πρέπει στην ώρα που πρέπει. Το όλα μαζί… δεν είναι πλέον ανεκτό.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη
Η πανσέληνος έχει πολλά και ανέλπιστα δώρα, για το ζώδιο σας, που θα έρθουν μέσα πρώτα από τα οικονομικά σας δεδομένα, και σε δεύτερο επίπεδο στα αισθηματικά σας. Εσείς που πασχίζετε για μια επανασύνδεση μέσα στις επόμενες ώρες – μέρες, θα έχετε τις ειδήσεις, που θα μιλούν για συνάντηση και λύσεις υπό νέους όρους και συνθήκες.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Το Αστέρι
Δεν είστε και τα πιο συμβατά ζώδια. Αυτό κάποιους τους δυσχεραίνει και δεν μπορούν να πλησιάσουν το μυαλό και την καρδιά σας. Ίσως και αυτό τελικά να είναι η άμυνα σας, έτσι ώστε να μην ξανα-πληγωθείτε. Ωστόσο, να είστε σε μια εσώτερη ετοιμότητα, καθώς εσείς είστε αυτοί που θα κάνετε την τελική επιλογή. Μέσα στο επόμενο διάστημα να περιμένετε και οικονομικές εκπλήξεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Ο Ήλιος
Οι σκέψεις σας δεν συνάδουν με τα έργα σας, και αυτό είναι το μόνιμο παράπονο από την πλευρά του ανθρώπου σας. Σίγουρα θα ενάρξουν συζητήσεις, που σας ωθήσουν σε αλλαγές που θα σας δώσουν ένα καλύτερο Καλοκαίρι και με λιγότερα άγχη. Αυτοί που είναι μόνοι τους, θα πρέπει να σκεφτούν τι είναι τελικά αυτό που αποζητούν από έναν άνθρωπο που θα είναι στο πλευρό τους. Κάτι πλησιάζει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Η Εγκράτεια
Αδειάστε τις σκέψεις σας, από όλα αυτά τα άσχημα που έγιναν στον πρόσφατο παρελθόν. Οι μέρες του Καρκίνου, σας δίνουν καλύτερες ευκαιρίες για να έρθετε πιο κοντά στον άνθρωπο σας, αλλά και να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα οικονομικά – εργασιακά σας, που θα σας δώσουν πολλά περισσότερα από αυτά που τελικά υπολογίζετε.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.