ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/09 Σαββάτο Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 09/09 Σαββάτο Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τρελός
Αισθάνεστε ότι η ενέργεια και η διάθεση σας, είναι σε κατώτατα επίπεδα. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός, ότι εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, κάνετε μια υπερπροσπάθεια για να λύσετε και τα ισορροπήσετε τις δύσκολες καταστάσεις μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα δηλώνετε καθαρά ότι έχετε κουραστεί. Όπως και να έχουν τα πράματα, ένας διάλογος με τον σύντροφο σας, θα βοηθούσε σε όλα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Φωτιάς

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Μάλλον κυνηγάτε ένα φάντασμα. Εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα έχετε αφοσιωθεί στο να προσπαθείτε να πείσε ένα πρώην ταίρι σας, να σας δώσει μια ακόμη ευκαιρία για να είστε μαζί. Αυτά που είχατε να πείτε και να κάνετε…τα έχετε ολοκληρώσει. Τώρα θα πρέπει απλά να περιμένετε για τις απαντήσεις. Ασχοληθείτε και πιο ενεργά με την εργασία και τις λοιπές σας δραστηριότητες, που απαιτούν την προσοχή σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Αυτές τις ημέρες, θα σας έρθουν κάποιες ειδήσεις, που θα αναφέρονται σε κάποιον από το παρελθόν σας, που κάνει μια διπλωματική κίνηση για να σας βρει. Ακούστε, δείτε και αποφασίστε. Οι σχέσεις που είχαν χαθεί λόγω τρίτων προσώπων, θα καταφέρουν να μιλήσουν και πάλι τα ταίρια και να βρουν τις αμοιβαίες λύσεις. Από την νέα εβδομάδα, θα υπάρξουν και κάποιες ειδήσεις που σας ανακοινώνουν ξαφνικό χρήμα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Αιγόκερως : Ο Γητευτής
Οι ελπίδες που έχετε για μια δύσκολη επανασύνδεση, θα γίνουν άμεσα πραγματικότητα. Οι δράσεις από την πλευρά, του πρώην ταιριού σας, θα σας δείξουν ότι σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε τις κοινές συνισταμένες. Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρξουν για τους φανατικούς εργένηδες καινούργια πρόσωπα που θα τους δελεάσουν ερωτικά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Η Σελήνη
Υπάρχουν στιγμές που πιάνετε τον εαυτό σας, να μην είναι και τόσο ικανοποιημένος μέσα στην ερωτική σχέση που διατηρείτε. Αυτό είναι και κάτι που το αισθάνεστε αντίστοιχα και ο άνθρωπος σας, εδώ και καιρό. Άρα, το καλύτερο θα ήταν να σκεφτείτε εσείς το πιο δυνατό ζώδιο, λύσεις και προτάσεις που θα σας ανανεώσουν άμεσα. Πολλά και τα θετικά που σας πλησιάζουν από τα οικονομικά σας δεδομένα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Ιχθείς : Το Αστέρι
Οι αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε ίσως και να μην είναι και οι καλύτερες, για την σχέση σας. Αφήστε τον ανάδρομο Ερμή να λήξει και μετά προβείτε σε συζητήσεις με τον άνθρωπο σας. Μπορεί απλά η μεγάλη – μακροχρόνια σχέση, να χρειάζεται μια δόση φρεσκάδας. Αυτοί που έχουν διπλές καταστάσεις, καλό θα ήταν, με την σοφία που διέπει το ζώδιο αυτό να πάρουν τις τελικές του αποφάσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο