ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/04 Κυριακή

taro-apistia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 10/04 Κυριακή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Πολλές οι καλές πόρτες που έχουν ανοίξει για εσάς, και γενικότερα για όλα τα πύρινα ζώδια. Το επόμενο διάστημα η πλειοψηφία των Κριαριών θα καταφέρουν, να ισορροπήσουν επιπολαιότητες και λάθη που έγιναν, ένεκα άσχημων επικοινωνιακών διαφορών με το ταίρι τους. Οι αστρολογικές όψεις του Άρη με την Αφροδίτης υπόσχονται πια, καλύτερες ημέρες, και δίνουν στους ελεύθερους το προβάδισμα για νέες κατακτήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Τα νεύρα σας περισσεύουν. Αυτό το αντιλαμβάνονται και τα κοντινά σας περιβάλλοντα, που επιθυμούν να έρθουν σε επικοινωνία με εσάς. Το αγαπημένο σας ταίρι, είναι το μόνο που μπορεί σας δώσει την παρηγοριά που αναζητάτε. Οι γήινοι, που έχουν χωρίσει τον τελευταίο καιρό, θα τολμήσουν να κάνουν κινήσεις επανασυνδέσεις μέσω τρίτων κοινών– φίλων. Οι δέσμιοι σε αρρωστημένες καταστάσεις….θα λάβουν νεότερα για χωρισμό από την άλλη πλευρά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – 22
Αυτές οι ημέρες και μέχρι τις 20/04, θα χρειαστεί όλοι οι αέρινοι, να αποφασίσουν, καθώς όλα τα αστρολογικά δεδομένα, δείχνουν ερωτικές επιτυχίες για τους ελεύθερους, και σταθερότητα για του δεσμευμένους. Για τους γεννημένους το 2ο δεκαήμερο, που έχουν χωρίσει από τον αγαπημένο τους σύντροφο, αλλά ακόμα επιθυμούν την επανένωση… θα τύχουν ευκαιριών μέσα στην επόμενη εβδομάδα, με επικοινωνίες και συναντήσεις… που μάλλον θα οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Είστε το πιο ευνοημένο υδάτινο ζωδιο των ημερών, καθώς ο κυβερνήτης σας κάνει εξαιρετικές και δυναμικές όψεις με τον οίκο σας… και σας προσδίδει λάμψη και μαγνητισμό. Για τους εν σχέση, που έχουν πια βαρεθεί στα ίδια, θα έχουν την τύχη να δουν το έτερον τους ήμισυ να κινείται προς την κατεύθυνση της οργάνωσης εκδρομών- και λοιπών ψυχαγωγικών τρόπων… για να αναθερμάνει το μεταξύ τους κλίμα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Πολλές οι ερωτικές σας καταστάσεις, παλιές και νεότερες, που καλείστε να βάλετε σε μια πειθαρχία στην σχέση σας. Όσοι είναι σε παράλληλες / υπόγειες καταστάσεις, θα δεχτούν λεκτική επίθεση, καθώς η συνειδητή αδιαφορία τους είναι παρούσα .Πολλές και οι υπόγειες σας σκέψεις…γύρω από οριστικό χωρισμό από αυτές. Η πλειοψηφία των ιδιότροπων Βασιλιάδων, που έχουν ήδη βρει ιδανική αγάπη, καλό θα ήταν, να δώσουν άπλετο χρόνο στον εαυτό τους, για να εντοπίσει το τι ακριβώς αποζητά πια από το νέο άτομο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Δεν είστε σε καμία απολύτως καλύτερη κατάσταση, από τον προηγούμενο μήνα στο ερωτικό σας κομμάτι. Ακόμα θρηνείτε αυτά που έχετε χάσει… αλλά δεν κάνετε και τίποτα για να το αλλάξετε. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο, σε πύρινο ζωδιο ή Ταύρο, θα επιχειρήσουν να ξανά-προσεγγίσουν το πρώην ταίρι τους.. με πιθανά θετικά αποτελέσματα. Οι μέρες είναι καλές και για επιχειρηματικές δράσεις με άμεσα κέρδη.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

tarw-taro-xartomanteia

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Δυναμική επανεμφάνιση όλων των Ζυγών, θα φέρει η κίνηση της Σελήνης.. πάνω στον ζωδιακό οίκο των Διδύμων. Όλα τα βλέμματα θα είναι επάνω σας… και τα ερωτικά. επίσης. Αυτοί που ακόμα έχουν αγωνία για την εξέλιξη της σχέσης τους…. μετά από ένα διάστημα ταραχών και επαναπροσδιορισμών συναισθημάτων…. θα έχουν θετικές ανταποκρίσεις από τον άνθρωπο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αρχιερέας – Νο 05
Είσαστε κάτω από αστρολογική κάλυψη και μεγάλη εύνοια καθώς οι θέσεις των αργοκίνητων πλανητών σας δίνουν το απαραίτητο χρόνο, προκειμένου να σκεφτείτε αν τελικά είστε ευτυχισμένοι στον δεσμό / γάμο σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει …. αλλά ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τα συναισθήματα τους για το πρώην ταίρι τους… θα έχουν ξαφνική είσοδο, από κάτι νέο που θα τους ενθουσιάσει …. και θα τους βάλει σε νέους δρόμους σκέψεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

prodosia

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Αισθάνεστε ανασφαλείς μέσα στην ίδια την ερωτική σας ζωή. Πολλά τα λάθη και οι παραλήψεις που έχουν βιωθεί από εσάς…. και σας κρατάνε απόλυτα δέσμιους στο προβληματικό παρόν. Οι ελεύθεροι του δευτέρου και τρίτου 10ημέρου, θα δεχτούν ερωτική πρόκληση από τους χώρους του επαγγέλματος τους. Όσοι έχουν παράλληλη ερωτική κατάσταση, που πια δεν τους δίνει κάποια ικανοποίηση, θα μπορέσουν με ευκολία να την τελειώσουν … οριστικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Οι συνήθεις σας θα αλλάξουν καθώς κάτι σας έρχεται σε μορφή ερωτική πρόταση από τον άνθρωπο σας. Αυτό μπορεί να είναι…. πρόταση γάμου, ανακοίνωση για εγκυμοσύνη, συμβίωση…. όλες οι αστρολογικές δυνάμεις του σύμπαντος, έχουν συνασπιστεί έτσι ώστε να σας αποδώσουν τα καλύτερα για να ισορροπήσετε την συναισθηματική σας ζωή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότηςtaro-oroskopio-54

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Είστε το μοναδικό ζωδιο που μέχρι τις 17 / 04, θα έχει τέτοια μεγάλη επιτυχία στις επανασυνδέσεις, ακόμα και μετά από χρόνια και δύσκολες συνθήκες αλλά και άσχημες μνήμες. Όσοι έχουν γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο, θα μπορέσουν μέσω διαλλακτικών διαλόγων, να βρουν και πάλι την χρυσή τομή. Οι Υδροχόοι, που είναι σε σοβαρή σχέση και οδεύουν προς μια νέα κατάσταση συμβίωσης, γάμου, νέου απογόνου, θα υποστηριχτούν από πλανητικές όψεις, που θα τους σταθεροποιήσουν περισσότερο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Δυσκολίες αντιμετωπίζετε από τις αρχές του μήνα, στην επικοινωνία με τον άνθρωπο σας. Πολλές και δύσκολες οι όψεις του κυβερνήτη σας με τον Κρόνο από τον Τοξότη… που θα σας βάλουν σε εσώτερες σκέψεις για χωρισμό. Οι μέρες που ακολουθούν προσεχώς, έχουν πολλά να σας φανερώσουν… άρα μην κάνετε προκαταβολικά κάποια υπερβολική κίνηση…. που ενδέχεται σε μικρό χρονικό διάστημα να την μετανιώσετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.