ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/05 Τρίτη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 10/05 Τρίτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Τρέχετε και δεν προλαβαίνετε αυτές τις ημέρες. Τα αστρολογικά δεδομένα σας δίνουν την υπεροχή, για να κάνετε όλα αυτά που επιθυμείτε πραγματικότητα. Μέσα σε όλα αυτά θα έχετε και τον άνθρωπο σας, να σας δίνει μια χείρα βοηθείας. Εσείς που έχετε μπλέξει τα εργασιακά σας με τα προσωπικά σας, ως συνήθως, δεν θα πρέπει αυτήν η την εποχή και μέχρι τα τέλη του Μαίου, να δώσετε ελπίδες ή υποσχέσεις, για κάτι παραπάνω. Σίγουρα θα εκτεθείτε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Έχετε εξασφαλίσετε την αγάπη του συντρόφου σας. Αυτό ίσως να είναι και το πιο σημαντικό για εσάς, που βάλλεστε από τα τόσο άσχημα αστρολογικά γεγονότα της περιόδου. Ακόμη και αυτοί που έχουν προγραμματίσει κάποια δέσμευση – οικογένεια για τις ερχόμενες εβδομάδες, θα το καταφέρουν εύκολα. Οι Ταύροι του πρώτου δεκαημέρου, θα χρειαστεί να κάνουν λίγο υπομονή ακόμη καθώς το νέο πρόσωπο που έχουν γνωρίσει, δεν είναι έτοιμοι για αισθηματικές εκδηλώσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Είσαστε διχασμένοι ανάμεσα σε παρελθόν και παρόν. Άλλωστε το επιτάσσει και η διπλή φύση σας, και πόσο μάλλον αυτήν την περίοδο που ο κυβερνήτης σας είναι σε ανάδρομη φορά. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άμεσα, απλά ενεργήστε για τις δικές σας υποθέσεις, που έχετε σε εκκρεμότητα. Οι Δίδυμοι που έχουν πάρει την απόφαση του τελικού χωρισμού, με άτομο που υπάρχει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στην ζωή τους, ας το ξανασκεφτούν. Όλοι δικαιούνται μια δεύτερη ευκαιρία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Ο φόβος και η ανασφάλεια που έχετε, σίγουρα σας περιορίζει σε όλα αυτά που έχει ονειρευτεί να κάνετε. Αυτό σίγουρα συσχετίζεται με την συμπεριφορά του συντρόφου σας, που δεν σας δίνει την σιγουριά που χρειάζεστε. Μετά τις 15 του Μαίου, μπορείτε να ανοίξετε τις συζητήσεις και να παραθέσετε όλα αυτά που σας ενοχλούν, αλλά και παράλληλα τις προτάσεις σας για κάτι καλύτερο. Αυτοί που είναι μόνοι, θα έχουν σημαντική γνωριμία που θα τους ‘ταράξει’ την ησυχία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι αλλαγές σας έρχονται, και το πιο πιθανόν είναι να σας βρουν απροετοίμαστους. Είστε κάτω από το ψυχολογικό βάρος ενός χωρισμού ή κάποιας μορφής διάστασης. Δεν είστε και τα ζώδια, που το βάζουν εύκολα κάτω βέβαια. Όσοι είναι μόνοι, καλό θα ήταν να αφήσουν την εποχή του Ταύρου να περάσει, και μετά να πάνε για love safari.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Είστε και πάλι κάτω από την θετική ενέργεια του ορθρόδρομου Δία. Σαφώς και πολλά αυτά που σας αναστάτωσαν την ζωή όλους αυτούς του μήνες, αλλά τώρα έχει έρθει η ώρα, να κάνετε τις προσωπικές σας διορθώσεις. Οι χωρισμένοι θα κινηθούν, για να ενώσουν τις άκρες και να δημιουργήσουν κάτι καλύτερο από ότι παλιά. Για όσους διατηρούν παράλληλες πορείες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Έχει αποδειχτεί πολλάκις στο παρελθόν σας, ότι είστε επιρρεπείς στις αμαρτίες. Με τόσους ανάδρομους πλανήτες, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εκτεθείτε και να πληγώσετε άτομα, που σας έχουν εμπιστευτεί να αισθήματα τους. Μετριάστε ή και τερματίστε τις υπερβολές. Οι Ζυγοί που έχουν στο πρόγραμμα τους να ταξιδέψουν, για να συναντηθούν με φρέσκια γνωριμία, το πιο πιθανόν είναι να απογοητευτούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 05
Τρέχετε να σώσετε τα προσχήματα. Είσαστε ως Σκορπιοί, σε πολλές και παράλληλες ιστορίες και κάπου πάλι έχετε μπερδευτεί. Σίγουρα τα αστρολογικά δεδομένα, δεν σας βοηθούν. Κρατήστε τις σκέψεις και τις δράσεις σας για μετά το τέλος του ανάδρομου Ερμή, όπου συζητήσεις και αλλαγές είναι στο πρόγραμμα. Οι μοναχικοί Σκορπιοί, θα έχουν ειδήσεις προσεχώς από το πρόσφατο παρελθόν τους, που θα τους δυσαρεστήσει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Δυσκολίες αντιμετωπίζετε αυτές τις τελευταίες ημέρες στην επικοινωνία με τον άνθρωπο σας. Δεν χρειάζεται να παραξενεύεστε για αυτό. Όλα στον αστρολογικό θόλο, είναι ανάδρομα και προκαλούν τριγμούς σε όλους τους συσχετισμούς. Ακόμη και στα επαγγελματικά σας θα δείτε, τους συνεργάτες σας να συμπεριφέρονται περίεργα. Μην δώσετε έκταση σε τίποτα και κανέναν. Από την ερχόμενη εβδομάδα, όλα θα βελτιωθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Ένας νέος και μεγάλος κύκλος ξεκινάει για όσους Αιγόκερους, πιθυμούν να κάνουν ένα φρέσκο ξεκίνημα στην αισθηματική τους ζωή. Είτε αυτό λέγεται επανασύνδεση ή καινούργια γνωριμία και πολλά υποσχόμενη. Ο ανάδρομος Πλούτωνας μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, δίνει τις ευκαιρίες, που για ένα δύσκολο ζώδιο σαν και εσάς είναι πολύτιμες, για να βάλετε πια τα γερά θεμέλια σε οτιδήποτε και αν αποφασίσετε να κάνετε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Είσαστε μεταξύ οικογένειας, ερωτικού συντρόφου, απαιτητική εργασίας αλλά και κοινωνικού περιβάλλοντος, που σας έχει χάσει τον τελευταίο καιρό. Σίγουρα έχετε πολλά μέτωπα ανοιχτά, και ίσως όλη η ημέρα να μην σας φτάνει. Μέσα σε όλο αυτό το τρέξιμο μην αμελήσετε σίγουρα, να δώσετε μια παραπάνω προτεραιότητα στον άνθρωπο σας, που σας στέκεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα χωρίς απαιτήσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Δεν θέλετε τίποτα και κανέναν αυτές τις ημέρες. Είναι μια εποχή που προσπαθείτε να οργανώσετε και πάλι, από το μηδέν την ζωή σας και να μπείτε και πάλι σε εγκόσμιους ρυθμούς. Δεν χρειάζεται να κατηγορείτε ακόμη το πρώην ταίρι σας, για όλο αυτό που σας συμβαίνει. Σίγουρα έχετε μερίδιο ευθύνης σε όλο αυτό. Μαζέψτε τις δυνάμεις σας και κινητοποιηθείτε προς την νέα σας ζωή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.