ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/09 Κυριακή Β

tarw-krisi

ταρω ερωτικες προβλεψεις 10/09 Κυριακή Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης
Μην σας παίρνουν το μυαλό, ιστορίες που ακούτε για τους άλλους. Ίσως και να υπερβάλουν. Εσείς ξέρετε τι θέλετε, και καλό θα ήταν να το σχεδιάσετε, καθώς σας πλησιάζει ο Ήλιος, που θα σας κάνει πραγματικότητα, όλα αυτά που ονειρευτήκατε και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας. Αυτοί που θα κάνουν ταξίδι … για να συναντήσουν για πρώτη φορά, τον αγαπημένο τους, ίσως και να δουν – ακούσουν πράματα που θα τους κόψουν την φορά. Προσοχή λοιπόν.
Θετικές δράσεις από ζώδια : του Νερού

 

ταρω – Σκορπιός : Ο Αυτοκράτορας
Η σκέψη και η καρδιά σας, δεν μπορούν να φύγουν από τις ερωτικές αναμνήσεις, ενός πρόσφατου έρωτα, που κόπηκε άδοξα. Με τον ανάδρομο να επηρεάζει τους πάντες, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βρεθείτε προ εκπλήξεων. Όλα τα άλλα αφήσετε τα και στην άλλη πλευρά. Οι εργασίες και οι οικονομικές σας δραστηριότητες, θα σας δικαιώσουν για τον κόπο σας, σχετικά άμεσα.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης : Ο Γητευτής
Για τους δικούς σας λόγους, έχετε κολλήσει σε μια προσωπικότητα που δεν σας ταιριάζει και το ξέρετε. Αν επιμένετε… τελικά μόνο εσείς θα βρείτε χαμένοι. Σίγουρα είστε τα ασταμάτητα παιδιά του Δία… αλλά κάπου πρέπει να προστατευτείτε, από τις λάθος επιλογές του εαυτού σας. Οι σχέσεις που έχουν μακρά και υγιή πορεία, ίσως και μέσα σε αυτό το τρέχον Φθινόπωρο να οδηγηθούν σε δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

ταρω – Αιγόκερως : Η Σελήνη
Μάλλον είσαστε πάρα πολύ κουρασμένοι ψυχικά και αισθηματικά, από αυτήν την δύσκολη και περίεργη σχέση που διατηρείτε και ανέχεστε τελικά. Οι μέρες είναι εξαιρετικές για το ζώδιο σας, έτσι ώστε να μπορέσετε με τον διπλωματικό σας τρόπο, να μιλήσετε με τον άνθρωπο σας, και να προτείνετε λύσεις, που θα σας διορθώσουν το κλίμα. Όπως και να είναι τα πράματα στο τώρα, σίγουρα μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Υδροχόος : Το Αστέρι
Αν δεν ξέρετε ακόμη τα πάντα για το άτομο που σας ενδιαφέρει, καλό θα ήταν να μην ρωτήσετε ευθέως και άμεσα … αλλά απλώς να περιμένετε τον χρόνο και τις καταστάσεις, να σας τα φανερώσουν. Όσοι έχουν ασπαστεί την φιλοσοφία της μοναξιάς, ίσως και να βρεθούν στο δεύτερο 10ήμερο του μήνα, μέσα σε εκπλήξεις που θα τους αλλάξουν την διάθεση και την οπτική γωνία που αντιλαμβάνονται … τον κόσμο της αγάπης.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

ταρω – Ιχθείς : Ο Ήλιος
Έχετε πια συνειδητοποιήσει ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό επικοινωνίας … με τον άνθρωπο σας. Ίσως σε αυτό και να φταίει ο εγωισμός σας, που όλα σαν πρωτοβουλίες και λύσεις – προτάσεις να τα περιμένετε από την άλλη πλευρά. Οι ανάδρομες κινήσεις των περισσοτέρων πλανητών, αυτήν τη εποχή, ίσως και να σας ωθούν να κάνετε κάτι περισσότερο και εσείς για την ερωτική σας σχέση.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.