ταρω ερωτικες προβλεψεις 1/05 Κυριακή

tarw-kosmos

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 01/05 Κυριακή taro

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Είσαστε ιδιαίτερα αποφασιστικοί και δυναμικοί αυτές τι ημέρες…και αυτό θα πολλαπλασιαστεί μέχρι τις 08/05. Αυτό θα βρει πρόσφορο έδαφος στις αποφάσεις σας, για την αισθηματική σας ζωή, που χωλαίνει εδώ και εβδομάδες – μήνες. Τα πλανητικά δεδομένα σας ευνοούν, προκειμένου να αποδιώξετε από πάνω σας, οποιαδήποτε κατάσταση και άνθρωπο σας κουράσει και σας περιορίζει με τον τρόπο του.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Η επικοινωνιακή άνεση, η κοινωνικότητα και η καλή σας ψυχολογία θα φέρει πολύ νέο κόσμο στο παρόν σας… κάτι που έχετε πολύ ανάγκη το τελευταίο διάστημα. Όσοι Ταύροι, έχουν χωρίσει ή έστω απομακρυνθεί.. θα μπορέσουν να το αντιμετωπίσουν σχετικά με εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε υδάτινο ζώδιο, είναι και οι μοναδικοί που θα καταφέρουν άμεσα, να επανενωθούν με τον άνθρωπο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Βρείτε λίγο χρόνο και για τους καλούς φίλους και τις ξεχασμένες κοινωνικές σας παρέες. Έχετε απορροφηθεί από τα εργασιακά και τα ταξίδια σας, που θα πάνε ακόμα καλύτερα, αλλά και μέσα από σχέσεις που σας κρατάνε μόνιμα δέσμιους. Οργανώστε καλύτερα τον ελεύθερο – διαθέσιμο χρόνο σας, και διαμοιράστε τον καλύτερα και δικαιότερα… σε όλους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Εστιάστε περισσότερο στο τι επιθυμείτε και εσείς, να γίνει μέσα στην ερωτική σας σχέση. Το άγχος και η περιττή αγωνία σας, να κρατάτε ευχαριστημένη και ικανοποιημένη την άλλη πλευρά… σας έχει κάνει να ξεχάσετε το τι πραγματικά επιθυμείτε και εσείς. Ίσως και να είναι και ο κύριος λόγος που πια, δεν έχετε πίστη στις δυνάμεις και τις ικανότητες σας. Για τους ελεύθερους σκοπευτές… θα δημιουργηθούν από τις 05/05, οι προδιαγραφές και οι συνθήκες, για να μπει στην καθημερινότητα τους νέος και άκρως δημιουργικός έρωτας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Ο Ήλιος στον φιλικό Ταύρο και σε όψεις Αφροδίτης – Ερμή, θα διευκολύνει όλες τις προσωπικές σας επιλογές. Ονειρευτείτε – σκεφτείτε αυτό που θέλετε και αφήστε τις αστρολογικές συνθήκες να σας το φέρουν. Οι γεννημένοι με ωροσκόπο σε ζώδιο της φωτιάς, θα καταφέρουν μετά την νέα σελήνη του μήνα, να προχωρήσουν σε δεσμεύσεις ζωής… και όχι μόνο. Επίσης, μην επιτρέψετε να σας επιβάλουν του ρυθμούς τους οι τρίτοι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Με τόσες πλανητικές όψεις, στον ζωδιακό σας οίκο, το μόνο σίγουρο είναι… ότι δεν θα βαρεθείτε. Οι γεννημένοι του 1ου δεκαημέρου, θα είναι και οι πιο ευνοημένοι καθώς θα έχουν και τις καλύτερες ευκαιρίες για να δημιουργήσουν καινούργιους και σταθερούς δεσμούς. Ακόμα και μετά από άσχημο χωρισμό. Οι ελεύθεροι Παρθένοι, θα μπορέσουν να έρθουν σε επαφή με κόσμο που θα τους αναζωογονήσει… και ίσως μέσα από εκεί βρουν και το ιδανικό άτομο για αυτούς.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Αποφύγετε τις δύσκολες συζητήσεις, που τελικά δεν σας καταλήγουν πουθενά. Η αδικαιολόγητη εμμονή του δύσκολου ζωδίου σας με την παρελθοντολογία και την περιττή περιέργεια σε παλιά γεγονότα πολλές φορές δημιουργούν προβλήματα. Οι αδέσμευτοι του μεσαίου και τρίτου δεκαημέρου, θα έχουν την εύνοια του Ουρανού – Άρη, για να τολμήσουν και να πλησιάσουν το πρόσωπο που εδώ και εβδομάδες τους προκαλεί… !
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Έχετε καταφέρει εύκολα και έχετε κατακτήσει το μυαλό και την καρδιά απείρου κόσμου τις τελευταίες ημέρες – καιρό. Ωστόσο, θα πρέπει σύντομα και πριν αλλάξει το ζώδιο στις 20/05, να πάρετε την απόφαση σας για το που και αν θα ‘δεσμευτείτε’! . Αυτό ισχύει και για τους Σκορπιούς, που δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις με τον σύντροφο τους, και που όμως επιθυμούν να προσπαθήσουν να σώσουν την ερωτική τους σχέση – γάμο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 05
Κάντε από τώρα τα επόμενα πλάνα σας και ανακοινώστε τα στον άνθρωπο σας. Οι καλές πλανητικές όψεις πάνω από τους Τοξότες είναι οι ιδανικές. Μια προσοχή όμως παραπάνω σε όσους έχουν απομακρυνθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, από την αισθηματική τους σχέση, λόγω επικοινωνιακών διαφορών. Για όλους του ελεύθερους .. πολλά τα νέα και τα ιδιαίτερα πρόσωπα που θα τους πλησιάσουν με ερωτικές τάσεις.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αρχιέρεια – Νο 02
Οι φιλοδοξίες σας έχουν επηρεάσει την αισθηματική σας ζωή, που έχει μείνει στα αζήτητα και στο σκοτάδι. Αν ξαφνικά μείνετε και χωρίς ταίρι.. μην αναρωτηθείτε τι φταιει. Οι αστρολογικές όψεις του Άρη και του Κρόνου επάνω σας, ιδίως σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο, είναι ιδιαιτέρως δύσκολες.. και θα διαρκέσουν μέχρι τις 06/05. Για τους αδέσμευτους, οι νέες γνωριμίες θα σας προσεγγιστούν από τα μέσα του μήνα και μετά… και θα είναι και κοντά στις απαιτήσεις σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Αποφύγετε την κατά μέτωπο επικοινωνιακή επίθεση στον άνθρωπο σας. Μπορεί να έχουν μαζευτεί πολλά και στενάχωρα… αλλά δεν είναι και η καλύτερη εποχή για να τα λύσετε. Για τους γεννημένους με ωροσκόπο σε Κριό ή Αιγόκερω, θα υπάρξουν οι ευκαιρίες, πριν την νέα σελήνη του μήνα, για να συζητήσουν και να λύσουν οριστικά αυτά που τους πικραίνουν… και τους δύο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Ένα σωστός τρόπος για να μην αγωνιείτε για το ερωτικό σας μέλλον, είναι να σταματήσετε να ακούτε τα κοινά σας περιβάλλοντα και τις απόψεις τους. Αυτοί είναι σε μακροχρόνια δέσμευση θα καταφέρουν μέσα στις επόμενες ημέρες, να μιλήσουν για κάτι περισσότερο. Η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας που ήδη σας επηρεάζουν, θα δώσουν και τις κατάλληλες ευκαιρίες… ακόμα και σε αυτούς που έχουν χωρίσει… έτσι ώστε να γίνουν κοινές προσπάθειες για συνάντηση και διάλογο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.