ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/05 Τετάρτη

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 11/05 Τετάρτη taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Οι εναλλακτικές που είχατε, τις έχετε εξαντλήσει. Όλα αυτά ξεκινούν και τελειώνουν από τα λάθη, που έχετε κάνει και σίγουρα κάποιοι αδικήθηκαν από εσάς. Σαφώς και αυτό είχε και συνεχίζει να έχει αρνητικό αντίκτυπο, στην αισθηματική σας ζωή. Ακόμη και όσοι είναι σε δέσμευση – γάμο, θα πρέπει να είναι πιο προσεχτικοί αυτές τις ημέρες, και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, καθώς υπάρχουν πειρασμοί, παρεξηγήσεις και λοιπές αναποδιές, που θα σας προκαλέσουν ανισορροπία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

 

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Οι μέρες είναι διαφορετικές. Οι Ερμής και Αφροδίτη, σε προχωρημένες μοίρες επάνω σας, σας βάζουν σε μια ιδιαίτερη και πιο πρακτική σκέψη, για να προβείτε σε δράσεις που θα κάνουν την προσωπική σας ζωή καλύτερη και πιο εύκολη. Όλοι οι Ταύροι, που είναι σε διπλές ζωές, ίσως να χρειαστεί να απομακρυνθούν, αν τελικά δεν επιθυμούν να ρισκάρουν να καταστρέψουν την προσωπική τους ευτυχία.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Υπάρχει ροή γεγονότων και ενέργειας, που σας ανεβάζουν την διάθεση. Οι Δίδυμοι που είναι σε διαδικασίες χωρισμού – διαζυγίων, καλό θα ήταν να περιμένουν μέχρι ο Κυβερνήτης τους, να έρθει και πάλι στην φυσιολογική του πορεία. Σχεδόν όλοι οι Δίδυμοι που είναι μόνοι τους, είναι σε καλή διάθεση και δείχνουν ανάγκη να παραμείνουν έτσι. Ίσως δεν έχει βρεθεί ακόμη και το κατάλληλο άτομο, για να τους τραβήξει την προσοχή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Μάγος – Νο 01
Αντιπαραθέσεις και προβληματισμός στο μυαλό όλων των Καρκίνων, για την προσωπική τους ζωή που δεν έχει την πορεία, που ανέμεναν. Όσοι αυτήν την εποχή σκέφτονται να διαλύσουν γάμους και δεσμούς , ας περιμένουν το Καλοκαίρι, που σίγουρα πολλά θα έχουν εξελιχτεί, και ίσως τότε να αισθανθείτε καλύτερα με τις επιλογές σας. Αυτό το χρονικό διάστημα, είναι και το ιδανικότερο για τους ελεύθερους, για να βρουν το έτερον τους ήμισυ.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Η έλλειψη κοινωνικής ζωής, είναι κάτι που σας στεναχωρεί. Οι περισσότεροι Βασιλιάδες, έχουν εγκλωβιστεί μέσα σε προβληματικούς δεσμούς και τις υποχρεώσεις αυτών, με αποτέλεσμα να είσαστε απόμακροι από την λοιπή ψυχαγωγία. Αυτό καλό θα ήταν να μην το κρατήσετε, σαν στάση ζωής, επί μακρόν, θα σας μελαγχολήσει. Ουδέν πύρινο ζώδιο, δεν μπορεί να παγιδευτεί σε έναν μονόδρομο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Τα υπερβολικά σας τερτίπια και απαιτήσεις, το πιο πιθανόν είναι να σας αφήσουν μόνους σας, και χωρίς κανέναν να σας υποστηρίζει. Μπορεί ο ανάδρομος φτερωτός Ερμής, να έχει ανακατέψει το μυαλό σας, αλλά σίγουρα αυτό έχει και τον αντίκτυπο του. Σε αυτήν την κατηγορία της υπερβολής, έχουν πέσει και οι αδέσμευτοι, που δεν μπορούν να ισορροπήσουν με κανέναν, αυτήν τουλάχιστον την εποχή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Η συγκαταβατικότητα σας, τελικά δεν έφερε τα υπολογισμένα αποτελέσματα. Κανείς και ούτε καν το ταίρι σας, δεν έκανε κάτι περισσότερο για εσάς, και τα αισθήματα σας. Άρα, το πιο λογικό είναι να περικόψετε από την υπερβολική σας προθυμία, και να ασχοληθείτε πολύ περισσότερο με τον καλό σας εαυτό, που τον έχετε αδικήσει. Οι χωρισμένοι Τοξότες, θα έχουν νεότερα από τις 17/05 και ύστερα, που θα τους τονώσουν την διάθεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Η επικοινωνιακή δυσκαμψία που εκ ζωδίου κουβαλάτε, σίγουρα δεν θα σας φέρει τα ποθούμενα. Δεν μιλάτε, δεν αποκαλύπτετε, δεν εκφράζεστε, άρα δεν μπορείτε να έχετε και μια φυσιολογική σχέση. Αφήστε αυτές τις παραμέτρους, και αν πραγματικά επιθυμείτε, κάντε κάτι πιο λειτουργικό για την σχέση – γάμο σας, και φυσικά για τον άνθρωπο σας. Η λογική αυτή, θα πρέπει να ισχύσει και στους αδέσμευτους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ερημίτης – Νο 09
Είσαστε μόνοι, γιατί αυτό έχετε επιλέξει. Η πλειοψηφία των Τοξοτών, έχουν φύγει από προβληματικές σχέσεις, έχουν αδειάσει από συναισθήματα ή γενικά έχουν επιλέξει, προς το παρόν πάντα, αυτόν τον τρόπο πορείας στην προσωπική τους ζωή. Με τον Άρη και τον Κρόνο, σε δύσκολες πορείες και όψεις μόνο λάθη μπορούν να γίνουν. Πάντως αυτό το Καλοκαίρι, αναμένεται να σας αλλάξει μια για πάντα την ζωή. Υπομονή μέχρι τότε και μην αφήνεστε ψυχολογικά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Τα ερωτικά σας αποθέματα είναι στο μηδέν. Έχετε κάνει ότι μπορούσατε να κάνετε. Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο… και δεν χρειάζεται άλλωστε. Σίγουρα το ευχάριστο είναι ότι πια βλέπετε καθαρά, τι πρέπει να γίνει, να διορθωθεί και να εξελιχτεί. Όσοι Αιγόκεροι είναι στην κατηγορία αυτών που έχουν αισθηματική σχέση σε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, πιθανόν να χρειαστεί να κάνουν κάποιες αλλαγές, σε αυτό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Είναι άριστες οι μέρες για εσάς, είτε είστε σε δέσμευση είτε είστε σε μοναχική φάση. Για τους δεσμευμένους, που έχουν στο άμεσο πρόγραμμα τους, να προχωρήσουν σε κάτι πιο επίσημο – σοβαρό, τα αστρολογικά του μήνα, θα ανοίξουν τις πόρτες σε ευκαιρίες για την επίτευξη των στόχων σας, σε γρήγορους χρόνους και με σταθερότητα στην πορεία των προσεχών ετών.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, εσείς που είστε στο κλαμπ ακόμη των αδέσμευτων. Όλα δείχνουν ότι έχει έρθει κατάλληλη ώρα, για να βρείτε το άτομο που θα μπορέσει να συμπληρώσει ιδανικά την καρδιά σας. Αυτό στις ζωές των δεσμευμένων σημαίνει ίσως ένα παιδί, ή μια περαιτέρω δέσμευση. Οι χωρισμένοι έχουν και αυτοί μερίδιο στην χαρά, όπου και θα δουν κάποια σημάδια επικοινωνίας από την άλλη πλευρά.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.