ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/06 Σάββατο

tarw-taro

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις 11/06 Σαββάτο taro

 

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Άρμα – Νο 07
Οι εμπειρίες του παρελθόντος σας είναι ακόμη ζωντανές, μέσα στο πύρινο και δυνατό μυαλό σας. Σε αυτό θα βοηθήσει και ο Ερμής που προσεχώς θα επισκεφτεί τους φιλικούς Διδύμους. Εκεί να αναμένετε τα πάντα. Από ξαφνικές επανασυνδέσεις μέχρι και αναπάντεχους χωρισμούς. Κρατήστε τις απόλυτες ισορροπίες σας, και μην εξαργυρώνετε κάθε λέξη – υπόσχεση, που σας λένε. Οι μέρες μετά τις 20 – 22 Ιουνίου, θα είναι πολύ καλύτερες.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Προσπαθείτε να ξεχωρίσετε αυτά που σας ταιριάζουν, με όλα αυτά, που τον τελευταίο καιρό σας προσφέρουν… εύκολα. Είσαστε από τα δύσκολα ζώδια στις επιλογές σας, άρα σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους. Το σεξαπίλ, των ελεύθερων είναι αυτό που θα φέρει μέσα στις επόμενες 10 -15 ημέρες, έναν νέο έρωτα, που θα διαγράψει από την μνήμη τους όλα αυτά που τόσο πονούν….. αδικίες, προδοσίες, αδιέξοδα συναισθήματα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο18
Είσαστε πάλι απόλυτα μπερδεμένοι. Αυτό σαν κατάσταση, σε λίγες ώρες θα πολλαπλασιαστεί με τον κυβερνήτη σας ( 13 – 06), να σας έρχεται και να ανακατεύει την ησυχία σας, όση τέλος πάντως έχετε, σαν ασταμάτητα αερικά. Μέσα σε όλη αυτήν την ανατροπή, θα υπάρξουν και οι μοιραίες ευκαιρίες για να έρθετε και πιο κοντά σε άτομα, που μέχρι τώρα, έμοιαζαν απλησίαστα και μακρινά, από τις επιδιώξεις σας.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – Νο 17
Βιώνετε μια εποχή που όλα δείχνουν να μην έχουν σειρά και νόημα – ουσία. Σε αυτό ευθύνεστε και εσείς αλλά. και οι ευαίσθητοι και λεπτοί τρόποι σας, που δεν πρέπει ποτέ να ενοχλούν και να ξεβολεύουν τους άλλους. Οικογενειακές υποθέσεις, που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να αναλάβετε και να τις λύσετε οριστικά, είτε αυτό λέγεται διαζύγιο, είτε περιουσιακά, είτε οτιδήποτε άλλο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Η κατανόηση που δείχνετε στον σύντροφο σας, δεν γίνεται απόλυτα αντιληπτή και σε όλη την έκταση της. Αυτό θα σας βρεθεί μπροστά σας, σαν ένα επικοινωνιακό πρόβλημα, μέχρι να λήξει ο Ιούνιος. Ξεκινήστε από τώρα να λύνετε τις διαφορές σας. Άλλωστε έχετε καταστρώσει τα καλοκαιρινά σας ζώδια. Οι αδέσμευτοι, είναι σε μια πιο ανάλαφρη διάθεση, που θα τους κάνει να φέρουν κοντά τους νέες επαφές.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Η φιλοδοξία σας και η υπομονή σας, σας δικαιώνουν. Αυτό που τόσο καιρό ζητάτε, θα γίνει πραγματικότητα. Η συντριπτική πλειοψηφία των Παρθένων αυτό που αποζητά, είναι η επανασύνδεση και η πορεία σε κάτι πιο δεσμευτικό, με τον άνθρωπο της καρδιάς τους. Οι μέρες, μέχρι να αλλάξει το ζώδιο, είναι εξαιρετικές και σας βοηθούν σε επικοινωνίες και συναντήσεις. Ακόμη και αυτοί που έχουν απομακρυνθεί εδώ και χρόνια, θα βρουν την χρυσή τομή.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Αξιοποιήστε τις μέρες μέχρι την Πανσέληνο του μήνα, μέσα από καινούριες επαφές και κόσμο, που μπορεί να ανανεώσει το κέφι σας. Έχετε αφεθεί στην χαλαρότητα του Καλοκαιριού, που σαν μήνας ταιριάζει σε όλα τα αερικά. Αυτοί που έχουν σκοπό να ταξιδέψουν για να δουν για πρώτη φορά από κοντά τον ‘σύντροφο’ τους, ίσως και να εκπλαγούν δυσάρεστα. Κρατήστε μικρό καλάθι.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Παρθένος

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Αισθάνεστε ότι η προσωπική σας ζωή, μετασχηματίζεται σε κάτι διαφορετικό και ίσως και κάτι πιο στενό, μικρό… που δεν χωρούν όλα και όλοι πια. Είναι ο Άρης πάνω σας, που σας προστατεύει από όλα αυτά τα περιττά, που κατά καιρούς σας καθυστερούν από τον τελικό σας στόχο. Όσοι είναι σε σχέσεις, να ετοιμαστούν για ευχάριστα νέα, που συμπεριλαμβάνουν δεσμεύσεις και επεκτάσεις ζωής.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Υπολογίζετε τα πάντα με τα δικά σας μέτρα και σταθμά. Αυτό ίσως και να αδικεί τον άνθρωπο που υπάρχει στην ζωή σας. Οι μέρες μέχρι να αλλάξει το ζώδιο σας φέρνουν μπροστά στις ευθύνες σας και σας αναγκάζουν, να λύστε τις παρερμηνείες. Αυτοί που έχουν διπλές καταστάσεις, μέσα στην αισθηματική τους ζωή, θα πρέπει να τις ξεδιαλύνουν, καθώς ο Κρόνος, θα γίνει αποκαλυπτικός.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Εγκράτεια – Νο 14
Μιλάτε και προσπαθείτε να γίνετε κατανοητοί στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Τα σημάδια που θα λάβετε σαν ανταπόδοση, μην τα αγνοήσετε. Αυτά και θα κρίνουν πως θα συνεχίσετε με την ερωτική σας ζωή, που δεν δείχνει ότι είναι και στην καλύτερη της φάση, εδώ και εβδομάδες. Οι Αιγόκεροι, που σκέφτονται σοβαρά να μείνουν τελείως μόνοι τους, θα ζοριστούν ιδιαίτερα στις αποφάσεις τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Οι Εραστές – Νο 06
Υπάρχει η μεγάλη ανάγκη για επικοινωνία και επεξήγηση των λεκτικών διαφορών που ανέκυψαν, μέσα σε σοβαρές σχέσεις και γάμους. Καταστρώστε τα σχέδια σας από τώρα. Οι μέρες με τόση πλανητική δραστηριότητα σε πύρινα και αέρινα ζώδια, μπορούν να σας βγάλουν στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί και στον εργασιακό σας χώρο, που ήδη σας δικαιώνει.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Πάπισσα – Νο 02
Οι υπερβολές σας και οι αυθόρμητες σας συμπεριφορές έχουν τρομάξει, τον άνθρωπο που σας έχει στην ζωή του. Αδειάστε το μυαλό σας το πολυεπίπεδο, από ότι έχει γίνει στο παρελθόν και ζήστε τα καλά του τώρα. Έχετε πολλά καλά αστρολογικά φαινόμενα να σας δίνουν εύνοια, που ακόμη και χωρισμό να έχετε στο μενού σας, θα το καταφέρετε με μεγάλη ευκολία. Μια παραπάνω εγκράτεια στις υποσχέσεις, που πιθανόν να δώσετε σε άτομα που μόλις τώρα γνωρίσατε.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με :

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο