ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/07 Τρίτη Β

ταρω ερωτικες προβλεψεις 11/07 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Το Αστέρι
Η μνήμη σας λοιπόν, δεν θα πρέπει να είναι τόσο ρηχή. Σίγουρα έχει περάσει καιρός, αλλά μην επιτρέψετε σε κανέναν, να σας χαλάσει την διάθεση και για κανέναν λόγο. Οι σχέσεις, που πια δεν δίνουν ένταση στα συναισθήματα, οι σύντροφοι έχουν χάσει τον ενθουσιασμό τους, μέσα σε αυτόν τον μήνα, και κοινή συναίνεση … θα λήξουν. Καινούργια πρόσωπα, θα σας φανερώσει ο κυβερνήτης σας, το επόμενο διάστημα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Η Δικαιοσύνη
Μια περίεργη εποχή που θα πρέπει να βάλετε κάτω … την τετράγωνη λογική σας, και να πάρετε αποφάσεις, που θα σας κάνουν να περάσετε ένα καλό και ποιοτικό Καλοκαίρι, με τον άνθρωπο σας. Ξεκινήστε με συζητήσεις και προτάσεις. Το πιο πιθανόν είναι να βρείτε την άλλη πλευρά, απολύτως σύμφωνη. Οι εργένηδες, θα βρουν το επόμενο ταίρι τους, μέσα από τον κοινωνικό – επαγγελματικό τους κύκλο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Η Σελήνη
Ο άνθρωπος σας, έχει σκοπό μέσα σε αυτήν την τρέχουσα εβδομάδα, να σας μιλήσει για τις προθέσεις του και το πώς βλέπει την πορεία σας… στο άμεσο μέλλον. Υπάρχουν αρκετά ακόμη ζητήματα, που θα πρέπει να επιλυθούν, αλλά τουλάχιστον τα έτερα συναισθήματα, παραμένουν αληθινά για εσάς. Οι σκέψεις των εργένηδων και των προσφάτως χωρισμένων, δεν θα πρέπει για ακόμη μια φορά … να πάνε πίσω στο παρελθόν
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Ο Ήλιος
Ότι και να ακούτε, ότι και να σας λένε, σίγουρα εσείς θα κάνετε αυτό που έχετε βάλει στο κεφάλι σας … και αποφασίσει. Εσείς ξέρετε ποιον έχετε δίπλα σας, και πως πρέπει οι καταστάσεις να εξελιχθούν. Μια προσοχή παραπάνω σε όσους, έχουν παράλληλες σχέσεις με ήδη εν σχέση άτομα, καθώς, μάτια και αυτιά είναι ήδη επάνω σας. Φροντίστε πρώτα τον εαυτό σας, και αυτούς που είναι κοντά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Η Αρχιέρεια
Μην δυναμιτίζετε τα περιβάλλοντα σας. Μπορεί να έχετε αρκετά προβλήματα μέσα στην σχέση σας, αλλά το καλύτερο θα ήταν να μιλήσετε και να προτείνετε τις λύσεις σας. Όλα ξεκινούν και έχουν την λήξη τους … στο ημιτελές παρελθόν και των δύο πλευρών, και τα προβληματικά οικονομικά που δεν σας υποστηρίζουν. Για όλον τον υπόλοιπο Ιούλιο … θα υπάρξουν πιο ευνοϊκές καταστάσεις, που θα σας ξεμπλοκάρουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Θα πρέπει να κινηθείτε σε πιο γοργούς ρυθμούς, αν θέλετε να κατακτήσετε την καρδιά και το μυαλό του ατόμου … που σας ενδιαφέρει. Το να περιμένετε, να κάνει η άλλη πλευρά την πρώτη κίνηση ίσως και να χάσετε … τελικά το παιχνίδι. Με τα αστρολογικά δεδομένα, να σας ευνοούν στην αγάπη, σίγουρα αυτό που ζητάτε θα το καταφέρετε… σχετικά εύκολα και γρήγορα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zwdia - love

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο