ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/07 Τετάρτη Β

taro-troxos-tixis

ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/07 Τετάρτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

ταρω – Ζυγός : Η Σελήνη
Η σκέψη σας… είναι μόνιμα βυθισμένη σε καταστάσεις, που συντελέστηκαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν ένα πρώην ταίρι, μια σειρά από παρεξηγήσεις, τρίτα άτομα και οικονομικές καταστάσεις. Σίγουρα αυτά είναι και στο δικό σας χέρι … και με τον ιδιαίτερο σας τρόπο, να τα βάλετε επιτέλους σε μια ιεραρχία. Οι μέρες και τα άστρα είναι υπέρ σας, άρα κάντε ένα νέο ξεκίνημα … στο τώρα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Αέρα

 

ταρω – Σκορπιός : Το Αστέρι
Εσείς λοιπόν και τα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά, δεν είστε για να κυνηγάτε κανέναν και ποτέ. Είσαστε αναγνωρίσιμοι από μακριά, και το μόνο που ζητάτε πια είναι να βρείτε ένα σωστό σύντροφο, για να δημιουργήσετε μια ποιοτική και μόνιμη σχέση. Όλα τα άλλα, είναι παροδικές – επιφανειακές καταστάσεις, που μόνο σας φτιάχνουν την ψυχολογία. Χρήματα και οικονομική άνεση, είναι στο μενού των επόμενων ημερών … και όχι μόνο!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Φωτιάς

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Τοξότης : Ο Ήλιος
Αν δεν ξέρετε και εσείς τι ακριβώς ζητάτε, από τον σύντροφο σας, σίγουρα και αυτός δεν θα ξέρει … πώς να σας χειριστεί. Με τον Δία – Άρη, να σας υποστηρίζουν, εσείς αν κάνετε κάποιες πιο σοβαρές και αναλυτικές συζητήσεις … είναι σίγουρο, ότι θα πάτε την σχέση σας, σε ένα άλλο επίπεδο. Μόνοι και χωρισμένοι, εντός του Ιουλίου, θα έχουν πλησιάσματα και σοβαρές προτάσεις, που θα τους έλξουν.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Αιγόκερως : Η Δικαιοσύνη
Το είστε μόνοι σας, δεν είναι κακό. Υπάρχει και η θετική πλευρά, της μοναξιάς … που δηλώνει … ελεύθερα προγράμματα, ανέμελες διακοπές και λιγότερο στρές. Αυτή η εποχή, είναι ιδανική για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, και να βρείτε τις προσωπικές σας ισορροπίες. Από την ερχόμενο μήνα, θα βρείτε και νέα πρόσωπα … και το παιχνίδι της αγάπης και των αληθινών συναισθημάτων … θα ξανα – ξεκινήσει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

ταρω – Υδροχόος : Η Εγκράτεια
Αν αυτήν την εποχή δεν είστε έτοιμοι, για να εμπλακείτε σε καινούργιες σχέσεις και έρωτες, θα πρέπει στους υποψηφίους, να βάζετε ένα ορατό στοπ. Αυτό που έχει σημασία, είναι να απολαύσετε αυτό το Καλοκαίρι … και τα καλά που σας φέρνει στις οικονομικές σας δραστηριότητες. Οι σχέσεις και οι γάμοι, που πέρασαν παλιότερα κάποιες φουρτούνες, τώρα μπορούν να ηρεμήσουν και να οργανώσουν τα σχέδια τους … τα επόμενα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Ιχθείς : Ο Αρχιερέας
Είσαστε στο ερωτικό επίκεντρο κάποιων καινούργιων ατόμων, που έρχονται και κάνουν έναν μεγάλο αγώνα για να σας κατακτήσουν. Είσαστε το ζώδιο, που είτε είστε μόνοι σας, είτε μέσα σε δέσμευση, θα δεχτείτε τις περισσότερες προτάσεις έρωτα. Εσείς και τα παρόντα δεδομένα της ζωής σας, ξέρετε που και σε ποιους θα ανοίξετε τις πόρτες … και σε ποιους θα βάλετε απαγορευτικό… μόνιμο!
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : της Γης

zodia-zvdia-oroskopio-11

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο