ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/08 Παρασκευή

taro-ilios

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις12/08 Παρασκευή taro

ταρω – Κριός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Γητευτής – Νο 01
Όπου και να κοιτάξετε θα δείτε ερωτικά βλέμματα να προσπαθούν να διαβάσουν… την καρδιά σας. Σίγουρα ανήκετε στα δύσκολα ζώδια, σε όλα σας. Αν τελικά όμως υπάρχει κάποιος που σας μαγνητίζει… κάντε και εσείς την κίνηση σας. Ο Δίας σε όψεις με τον γόη κυβερνήτη σας για τις επόμενες ημέρες, θα σας κάνουν πολλά δώρα. Σε όλο αυτό το παιχνίδι θα μπουν και οι χωρισμένοι σύντροφοι, που δεν έχουν ακόμη τελειώσει με τα συναισθήματα τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Ταύρος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τρελός – Νο 22
Εφαρμόστε στον ίδιο σας τον εαυτό όλα αυτά που το προηγούμενο διάστημα σας δίδαξε, μέσα από χωρισμούς και νέες επαφές. Δεν υπάρχουν μυστήρια, απλά περιπλοκότητες. Οι σχέσεις και τα συναισθήματα που έχουν την ποιότητα για να σας δέσουν, είναι και αυτά που θα συνεχίσουν μέσα στο Φθινόπωρο. Οι Ταύροι που είναι μόνοι τους, θα κάνουν σοβαρές σκέψεις για να πάνε και πάλι πίσω στο παρελθόν τους. Λάθος… σωστό?!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

 

ταρω – Δίδυμοι
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Αυτοκράτορας – Νο 04
Ζείτε ίσως μια από τις πιο ευνοϊκές περιόδους του Καλοκαιριού. Όλα – αν όχι τα περισσότερα – έχουν εναρμονιστεί με τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Αυτοί που πέρασαν τις εξετάσεις δίπλα σας, μπορούν να σκέφτονται πια και για κάτι παραπάνω. Οι πλείστοι Λέοντες φέτος θα συγκατοικήσουν, ή θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας… ή του Δημαρχείου!
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ιχθείς

zodia-taro-45

ταρω – Καρκίνος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Αυτοκράτειρα – Νο 03
Έχετε αφεθείτε στην χαλαρότητα του Καλοκαιριού. Η ψυχολογία σας είναι ανεβασμένη, κάτι που θα σας βοηθήσει να απομακρυνθείτε επιτέλους από άτομα και συμπεριφορές που σας ταλαιπωρούν. Από τα μέσα του Αυγούστου και ύστερα, όσοι Καρκίνοι είχαν αποστασιοποιηθεί από τον σύντροφο τους, θα έχουν την ευκαιρία για εποικοδομητικούς διαλόγους και σκέψεις, ίσως και για ένα βήμα πιο κάτω… σε συναισθηματικό επίπεδο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Αιγόκερως

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω – Λέων
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Σελήνη – Νο 18
Έχετε δίπλα σας πάρα πολύ κόσμο. Αυτό είναι κάτι που σας κάνει και αισθάνεστε ασφαλείς και ευτυχισμένοι. Όμως δεν είναι αρκετό, αν δεν υπάρχει και το κατάλληλο ταίρι. Αυτοί που σκέφτονται να επιστρέψουν σε μια παλιά τους αγάπη – δεσμό, ίσως και να το τολμήσουν. Αν υπάρχουν ενεργά συναισθήματα ακόμη, καλό θα ήταν να μιλήσετε για τις αλήθειες σας και τις αντικειμενικές σας προθέσεις. Όλα θα μπορούσαν να διορθωθούν.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Τοξότης

ταρω – Παρθένος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Ήλιος – Νο 19
Οι μέρες που απομένουν με τον κυβερνήτη σας σε ορθή πορεία, είναι και οι καλύτερες για να λύσετε συναισθηματικά ζητήματα που έχουν σταλάξει εδώ και μήνες. Σε αυτό θα έχετε αρωγό και τον Ήλιο, που θα σας προσφέρει την υποστήριξη του σε υλική ασφάλεια. Όσοι διατηρούν σχέσεις που μεσολαβούν αποστάσεις, θα δεχτούν ευχάριστες επισκέψεις από τον σύντροφο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Σκορπιός

ταρω – Ζυγός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Το Αστέρι – 17
Είσαστε εξοργισμένοι με την προχειρότητα που σας αντιμετωπίζει το ταίρι σας. Αυτό καλό θα ήταν να το πείτε, και να ζητήσετε βελτίωση των μεταξύ σας συσχετισμών. Από τις 17-08 και μέχρι να φύγει ο Αύγουστος, θα κληθείτε να λύσετε μια σειρά από προβλήματα, μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Οι τυχεροί που είναι σε διακοπές και είναι μόνοι, θα έχουν πλησιάσματα από νέο κόσμο.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ζυγός

ταρω – Σκορπιός
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δύναμη – Νο 11
Η ψυχολογική σας διάθεση είναι απογειωμένη, και αυτό έχει να κάνει με την αισθηματική σας ζωή, που επιτέλους έχει πάρει τον δρόμο που θέλατε. Είστε το ζώδιο που φέτος θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γύρω από γάμους και οικογένεια και όχι μόνο. Οι Σκορπιοί που έχουν μια παράλληλη κατάσταση, ίσως και πιεστούν για να λάβουν μια τελεσίδικη απόφαση μέσα στον τρέχοντα μήνα.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ταρω – Τοξότης
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Πάπας – Νο 05
Είσαστε ικανοποιημένοι από τα γεγονότα τα οποία συντελούνται σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την ερωτική σας καθημερινότητα, που λίαν συντόμως θα σας οδηγήσει σε επισημοποιήσεις. Οι ελεύθεροι θα έχουν αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, που κάποια θα τους πιάσει στα δίχτυα του έρωτα. Άρης και Κρόνος έχουν βαλθεί να κάνουν ότι καλύτερο για εσάς, και γενικότερα για όλα τα πύρινα ζώδια.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Καρκίνος

ταρω – Αιγόκερως
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Η Δικαιοσύνη – Νο 08
Η σταθερότητα σας είναι κάτι αξιοζήλευτο από όλους. Κοιτάξτε τι μπορείτε να κάνετε ανάλογα και στην αισθηματική σας ζωή, που δείχνει ότι χρειάζεται άμεσα μια ανανέωση. Από την πανσέληνο και μέχρι τις 24 του μήνα, θα έχετε σοβαρές συζητήσεις για αλλαγές, που μόνο σε καλό θα σας βγουν. Αυτοί που είναι ακόμη στο κλαμπ των μοναχικών, θα μπορέσουν να συνευρεθούν με καινούργιο κόσμο, που θα τους αλλάξει τη διάθεση.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Ταύρος

ταρω – Υδροχόος
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Κόσμος – Νο 21
Πολλές οι πιθανότητες που έχετε κοντά στις μέρες τις πανσελήνου, για να βρεθείτε ξαφνικά και πρόσωπο με πρόσωπο με κάποια παλιά σας γνωριμία. Αν υπάρχουν ακόμη ενεργά συναισθήματα, καλό θα ήταν να τα εξομολογηθείτε και πια τα πράματα να πάρουν τον δρόμο τους. Τα αστρολογικά της εποχής βοηθούν αληθινές αγάπες, να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον μοιραίο κύκλο τους.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Κριός

ταρω – Ιχθείς
Η κάρτα ταρω της ημέρας: Ο Τροχός της Τύχης – Νο 10
Κρατάτε πολλά μέσα στην ψυχή σας. Αυτό όμως είναι κάτι που σας πονά, και σας αναγκάζει να σταματάτε τη ζωή σας στον ερωτικό τομέα. Οι όψεις της Αφροδίτης και του εραστή της του Άρη, όλο τον υπόλοιπο Αύγουστο σας βοηθούν στο να περάσετε σε ενεργά ξεκαθαρίσματα. Αυτό σημαίνει την διαγραφή των παλαιότερων μνημών από το κεφάλι σας, και την αναζήτηση νέων ανθρώπων που σας ταιριάζουν, και μπορούν να οδηγήσουν σε κάτι ποιοτικό.
Ευνοϊκές επικοινωνίες με : Λέων

· Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.